Sosyal Medya

Fırsatlar

3 AY AMAZON PRIME VODAFONE’DAN 

Vodafone, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. Buna göre, hattını Vodafone'a taşıyarak veya yeni hat alarak gelen Red, Bütçe Dostu ve FreeZone müşterileri, faturasızdan Red ve Uyumlu tarifelerine geçen veya tarifesini Red ve Uyumlu ile yenileyen mevcut faturalı müşteriler, “3 ay Amazon Prime Vodafone’dan” kampanyasından faydalanabilecek.

3 AY AMAZON PRIME VODAFONE’DAN

 

Vodafone, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. Buna göre, hattını Vodafone’a taşıyarak veya yeni hat alarak gelen Red, Bütçe Dostu ve FreeZone müşterileri, faturasızdan Red ve Uyumlu tarifelerine geçen veya tarifesini Red ve Uyumlu ile yenileyen mevcut faturalı müşteriler, “3 ay Amazon Prime Vodafone’dan” kampanyasından faydalanabilecek.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine ayrıcalıklı bir dünya sunmaya devam ediyor. Hattını Vodafone’a taşıyarak veya yeni hat alarak gelen Red, Bütçe Dostu ve FreeZone müşterileri, faturasızdan Red ve Uyumlu tarifelerine geçen veya tarifesini Red ve Uyumlu ile yenileyen mevcut faturalı müşteriler, “3 ay Amazon Prime Vodafone’dan” kampanyasından faydalanabilecek. Müşteriler, üçüncü ayın sonunda Amazon Prime’ı faturalarına yansıtarak kullanmaya devam edebilecek.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, alanında lider içerik sağlayıcılarla işbirliği yaparak müşterilerimizin deneyimini artırmaya devam ediyoruz. Hattını Vodafone’a taşıyarak veya yeni hat alarak gelen Red ve Bütçe Dostu müşterilerimiz, faturasızdan Red ve Uyumlu tarifelerine geçen veya tarifesini Red ve Uyumlu ile yenileyen mevcut faturalı müşterilerimiz, ‘3 ay Amazon Prime Vodafone’dan’ kampanyasından faydalanabilecek. Yenilikçi ürün ve servislerimizle müşterilerimize ayrıcalıklı bir dünya sunmaya devam edeceğiz.”

 

Vodafone Yanımda’dan aktivasyon

 

Amazon Prime üyeliği kapsamında Prime Video ile ödüllü dizi ve filmler izlemek, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar ve Twitch kanal aboneliğinden faydalanmak, Prime’a özel indirim ve fırsatlara erken erişim sağlamak mümkün oluyor. Çok Al Az Öde ile Prime’a özel indirimli alışveriş, uygun ürünlerde ücretsiz ve hızlı teslimat gibi ayrıcalıklar da sunuluyor. Vodafone müşterileri, ilk 3 ay Amazon Prime hakkını aktifleştirmek için Vodafone Yanımda’da yer alan “Eğlence Yanımda” menüsüne giriyor ve “ilk 3 ay Amazon Prime üyeliği Vodafone” sekmesini seçiyor. Mobil ödeme onayı verildikten sonra aktivasyona devam ediliyor. Müşteri, Amazon Prime hesabını kullanacağı e-posta adresiyle giriş yapıyor ve üyeliği tanımlanıyor.

 

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için https://vftr.co/amazonprimekampanyasi adresi ziyaret edilebilir.