Sosyal Medya

Donanım

3D Animasyon Tasarımında Devrim Niteliğindeki GenMotion.AI Tanıtıldı

Winking Studios, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen next@acer global basın konferansında yeni GenMotion.AI uygulamasını tanıttı.

Winking Studios Sunar: 3D Animasyon Tasarımında Devrim Niteliğindeki GenMotion.AI Tanıtıldı

Winking Studios, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen next@acer global basın konferansında yeni GenMotion.AI uygulamasını tanıttı. Winking’in Yapay Zeka Araştırma Laboratuvarı tarafından geliştirilen ve profesyonel animatörler ve oyun prodüksiyonuna yönelik olarak tasarlanan bu son teknoloji araç, metin açıklamalarını kullanarak 3 boyutlu oyun animasyonları oluşturmak için yapay zekadan yararlanıyor.

GenMotion.AI, belirli animasyon gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış gelişmiş özelleştirme özellikleriyle ayrıntılı 3D sanatın yaratım sürecini kolaylaştırıyor. Gelecekte yayınlanacak olan güncellemeler aracın erişimini genişletecek ve GenMotion.AI, hem deneyimli profesyonellerin hem de amatör içerik üreticilerinin erişimine açık hale gelecek.

GenMotion.AI’ın Öne Çıkan Özellikleri:

  • Yüksek Kaliteli Eğitim Verileri: Yüksek kaliteli eğitim verileriyle desteklenmekte olan GenMotion.AI, oyun endüstrisinin taleplerini karşılamak için özel olarak; hassas ve doğru animasyonlar sağlamak üzere tasarlandı.
  • Animatör İhtiyaçlarını Derinlemesine Anlamak: Winking’in sanat prodüksiyonundaki kapsamlı deneyiminden yararlanan GenMotion.AI, animatörlerin iş akışları ve gereksinimlerine ilişkin derin bir anlayışla ve yaratıcılıkla üretkenliği artırmak için mevcut süreçlere kusursuz entegrasyon sağlaması amacıyla tasarlandı.
  • Veri Kaynağı İzlenebilirliği: Eğitim verilerinin tamamı telif hakkıyla korunduğu gibi; hareket yakalama sürecinin tamamı videoya kaydediliyor ve blockchain’de de titizlikle belgeleniyor. Tanınmış bir hukuk firmasının, iş akışının bütünlüğüne onay vermiş olması güvenlik ve uyumluluğun sağlandığı anlamına gelirken, içerik oluşturucuların telif hakkı endişesi duymadan GenMotion.AI’yı güvenle kullanmalarına da olanak sağlıyor.

Bizzat içerik üreticiler tarafından, içerik üreticiler için geliştirilen GenMotion.AI, çok çeşitli prodüksiyon ihtiyaçlarına yönelik çok yönlü bir çözüm sunuyor. Şu anda beta testlerine açık olan araç için kayıtlar 4 Eylül 2024’te başlıyor. İlgilenenlerin https://www.genmotion.ai/ adresinden kayıt yaptırması mümkün.

 

Bu son teknoloji aracı animasyon topluluğunun kullanımına sunarak Winking Studios, yapay zeka destekli yaratıcı süreçlerde yeni gelişmelerin önünü açıyor.