Sosyal Medya

Kripto Para

Nilperi Şahinkaya, Yarının Dünyası’nda son dönemde yer aldığı projelerini anlattı

Paribu’nun izleyicilerle buluşturduğu ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu Yekta Kopan ile Yarının Dünyası programının yeni bölümdeki konuğu Nilperi Şahinkaya oldu.

Nilperi Şahinkaya, Yarının Dünyası’nda son dönemde yer aldığı projelerini anlattı

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu’nun izleyicilerle buluşturduğu ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu Yekta Kopan ile Yarının Dünyası programının yeni bölümdeki konuğu Nilperi Şahinkaya oldu.

Yeni sezonunda da birbirinden önemli isimleri konuk alan “Yekta Kopan ile Yarının Dünyası” programı, Paribu YouTube kanalında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Bu sezon Şebnem Bozoklu, Nejat Yavaşoğulları, Meltem Cumbul ve Emre Karayel’i ağırlayan  Yekta Kopan’ın yeni bölümdeki konuğu Nilperi Şahinkaya oldu.

İlk kez tek kişilik bir oyunda rol aldığını anlatarak sözlerine başlayan Nilperi Şahinkaya’nın son dönemde yer aldığı projelerden de söz ettiği programda; Netflix’te yayımlanan “Erşan Kuneri” dizisine dahil olma sürecinden Cem Yılmaz ve ekiple olan iletişimine, “Aynen Aynen” ve “Nasıl Fenomen Oldum?” projelerinden yeni başlayan tek kişilik oyunu Doğal Afet’teki deneyimlerine ve çağdaş sanatçı Emre Yusufi ile birlikte ortaya koydukları “Elektro Monolog” projesinin nasıl doğduğuna kadar pek çok konuya yer verildi.

Şahinkaya’nın dijital mecralarda ve geleneksel mecralarda yapılan projeler arasındaki farklardan bahsettiği, yakın zamanda yine Emre Yusufi ile yapmayı planladıkları NFT projesine dair ipuçlarını paylaştığı sohbeti Paribu’nun YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Yekta Kopan İle Yarının Dünyası