Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

MKE Ankaragücü’nün Sponsoru MİA Teknoloji Ve Tripy Oldu

MİA Teknoloji ve mikromobilite alanında faaliyet gösteren iştiraki Tripy, Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün destekçisi oldu.

MKE Ankaragücü’nün Sponsoru MİA Teknoloji Ve Tripy Oldu

 

Katma değerli teknolojileri ile Türkiye’nin en büyük bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji ve mikromobilite alanında faaliyet gösteren iştiraki Tripy, Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün destekçisi oldu.

 

Kurulduğu günden bu yana kamu kurumları ve özel şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik katma değerli teknoloji ve projeler üreten MİA Teknoloji ve MİA Teknoloji’nin sürdürülebilir ulaşıma katkı sağlama hedefiyle kurucusu olduğu Tripy Mobility Teknoloji, Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunda mücadele edecek MKE Ankaragücü’nün şort ön ve arka sponsoru oldu.

 

Sponsorluk anlaşması MKE Ankaragücü’nün Beştepe Spor Kompleksi’nde 11 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenen törenle imzalandı. Beştepe tesisinde düzenlenen törene; MKE Ankaragücü Başkanı Sayın Faruk Koca, MİA Teknoloji Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cengiz Bağmancı, MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi, Tripy Mobility Yöneticileri katıldı.

Sponsorluk anlaşmasına ilişkin konuşan MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi;

“Sporun özellikle de futbolun tüm dünyada birleştirici bir gücü var. Bu birleştirici gücün verdiği motivasyonla biz de spora ve sporculara desteğimizi sürdürüyoruz. Ankara’da doğmuş bir marka olarak bugün MKE Ankaragücü’nün sponsoru olmak bizlere mutluluk ve gurur veriyor. Sezonu heyecanla takip edeceğiz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.


MİA Teknoloji hakkında

2021 Kasım ayı itibari ile BİST – Borsa İstanbul’da #MIATK işlem kodu ile işlem görenMİA Teknoloji, 2006 yılında 3 bilgisayar mühendisi arkadaş tarafından Ankara’da kuruldu. MİA Teknoloji 160’dan fazla alanında uzman personeli ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için benzersiz inovasyon ve Ar-Ge faaliyetleri yürütüyor.

MİA Teknoloji, Ankara merkez ofislerinin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Katar ve Fas’da bulunan ofislerinden müşteri tabanına terzi modeli sistem geliştirme ve ürünleştirme prensibi ile yenilikçi teknolojiler sunuyor.

 

Tripy hakkında

MİA Teknoloji’nin kurucu ortağı olduğuTripy, ülkemizin de içinde bulunduğu 2050 yılı net sıfır emisyon hedefine katkıda bulunarak sürdürülebilir, herkes için erişilebilir mobiliteyi sağlamak ve kentsel hareketliliğe farklı bir yaklaşım getirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin ilk elektrikli bisiklet paylaşım platformu olma özelliği taşıyan Tripy, elektrikli araç şarj istasyon ağıyla da elektrikli araç kullanımını teşvik ederek ulaşımdaki karbon emisyon oranını azaltmayı hedefliyor.

Başta elektrikli bisiklet olmak üzere her türlü elektrikli araçların akıllı şehir teknolojileri ve paylaşım esaslı ulaşım teknolojileri ile son kilometre çözümler üretmek, bu konularda yazılım teknolojileri geliştirmek, ilgili kiralama faaliyetlerine ilişkin mobil cihazlar ve internet üzerinden gelen talepleri karşılayacak faaliyetlerde bulunuyor.