Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

FanSupport, GITEX 2023 Dubai’deki Super Nova Yarışması’nda Yarı Finale Kaldı 

Spor endüstrisinde sürdürülebilir gelir yaratmak amacı ile geliştirilen taraftar angajman platformu FanSupport, 16-20 Ekim 2023 tarihlerinde Dubai'de düzenlenen dünyanın en büyük start up etkinliği GITEX / North Star'a katılıyor.

FanSupport, GITEX 2023 Dubai’deki Super Nova Yarışması’nda Yarı Finale Kaldı

 

Spor endüstrisinde sürdürülebilir gelir yaratmak amacı ile geliştirilen taraftar angajman platformu FanSupport, 16-20 Ekim 2023 tarihlerinde Dubai’de düzenlenen dünyanın en büyük start up etkinliği GITEX / North Star’a katılıyor.

 

FanSupport, GITEX 2023 Dubai’ye katılmanın yanı sıra etkinlik kapsamında yapılan “dünyanın en büyük start up pitch yarışması” Super Nova Yarışması’nda 20 yarı finalistten biri olarak seçilmenin gururunu yaşıyor. FanSupport, 1.800’den fazla girişimin katıldığı dünyanın en etkili teknoloji etkinliklerinden birinde yapılan yarışmada yarı finale kalarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

FanSupport’un sektöre ve sporseverlere sunduğu faydalar, FanSupport CEO’su ve Kurucu Ortağı Mehmet Özdemir’in yapacağı sunumla katılımcılarla paylaşılacak. FanSupport, en iyi start up’ların belirlendiği prestijli yarışmada başarılı bir sonuca ulaşmayı hedefliyor.

GITEX 2023; dünyanın en yenilikçi girişimlerini, yatırımcıları ve global teknoloji liderlerini Dubai’de bir araya getiriyor. GITEX 2023 Teknoloji Fuarı’nda; 1.800’den fazla start up, 900’den fazla yatırımcı, 250’den fazla konuşmacı ve 100’den fazla ülkeden katılımcı yer alıyor.