Sosyal Medya

Yazılım

REZERVEM Türkiye’nin Dört Bir Yanından YOĞUN TALEP Görüyor!

Rezervem müşteri sayısını hızla artırıyor. Yaz sezonun açılmasıyla birlikte tatil için favori rotalar arasında yer alan Bodrum, Kaş ve Alaçatı’daki çok sayıda restorana hizmet vermeye başlayan Rezervem, yoğun olarak tercih edilen birçok beach’in rezervasyon süreçlerini teknoloji ile buluşturmaya devam ediyor.

REZERVEM Türkiye’nin Dört Bir Yanından YOĞUN TALEP Görüyor!

 

Geleceğin teknolojilerini bugünden restoranlarla buluşturan Rezervem müşteri sayısını hızla artırıyor. Yaz sezonun açılmasıyla birlikte tatil için favori rotalar arasında yer alan Bodrum, Kaş ve Alaçatı’daki çok sayıda restorana hizmet vermeye başlayan Rezervem, yoğun olarak tercih edilen birçok beach’in rezervasyon süreçlerini teknoloji ile buluşturmaya devam ediyor.  Restoranlar için güçlü bir data yönetimi de sağlayan ve misafir memnuniyeti ve beklentilerini geliştirdiği teknolojik çözümlerle restoranların hizmetine sunan Rezervem, Türkiye’nin her noktasında yoğun talep alıyor. Şirket nisan – mayıs aylarında toplamda 17 restoranı müşteri portföyüne ekledi.  Hedef yıl sonuna kadar 250 yeni işletme ve yüzde 300 büyüme…

 

“Misafirperverliğin Geleceği” sloganıyla yola çıkan ve 100’ün üzerinde restorana teknolojik çözüm sunan Rezervem; restoranlar için geliştirdiği özel bir yazılım ile rezervasyon süreçlerini ve restoran yönetimini teknoloji ile buluşturuyor. Michelin yıldızlı ve fine dining restoranları sistemine dahil eden Rezervem; Bodrum, Kaş ve Alaçatı’daki birçok restoran, otel ve beach’e hizmet vermeye başladı. Bodrum’da Kurochan by IOKI, Veranda Yalıkavak, Ritmo Zeytino gibi fine dining restoranlarla çalışmaya başlayan Rezervem,  The Stay Hotel’in Cennet Koyu’nda yer alan yeni projesi Bobo by The Stay otel’de BoBo Beach, Paraliaki Beach, Paraliaki Restaurant, BoBo Restaurant ve Dragon Restaurant’a hizmet verecek. Alaçatı’da Ahali Alaçatı, Veranda Alaçatı ve Mesai Alaçatı ile iş birliği gerçekleştiren marka, yaz sezonu boyunca restoran ve beach’lerin tüm rezervasyon sürecini yönetecek. Kaş’ta ise Oburus Momus ve Oburus Notos tüm rezervasyon ve etkinlik süreçlerini Rezervem ile yönetecek. Bunlara ek olarak fine dining konseptiyle faaliyet gösteren Etiler Villa COOKSHOP, Arkestra, Sakhalin, Backyard ve Terrazza Italia gibi restoranlara da hizmet vermeye başlayan marka; Türkiye’nin dört bir yanından yoğun talep alıyor. Marka, 2024 yılında 250’nin üzerinde işletmeye çözüm sunarak yüzde 300 büyüme hedefinde…

Edirne’den Kars’a uzanan yolculuk…

Teknoloji ve yazılım alanında geniş bilgi birikimine sahip olan Bekir Topuz tarafından 2018 yılında kurulan Rezervem, geleneksel yöntemlerin aksine restoranların rezervasyon yönetimini teknoloji ve konforla buluşturuyor. Türkiye’nin her bölgesinden birçok restorana hizmet verdiklerini belirten Rezervem Kurucusu Bekir Topuz, “Yerli ve yabancı turistin en çok tercih ettiği tatil bölgelerinden biri olan Bodrum ve Alaçatı’daki birçok restorandan yoğun talep aldık. Sezon döneminde kalabalığın artmasıyla birlikte restoran ve beach’ler rezervasyon yönetimi açısından birçok sıkıntı yaşayabiliyor. Özellikle bayram tatili gibi yoğunluğun hızla artığı dönemlerde bu sorunlar daha da karmaşık hale gelebiliyor. Rezervem olarak restoranların rezervasyon yönetimini teknolojiyle buluşturarak, geleneksel yöntemlerin aksine kusursuz bir hizmet sunuyoruz. Kişiselleştirilebilen hizmet yaklaşımımız ve sunduğumuz kalıcı çözümlerle işletmelerin daha verimli bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyoruz. Hizmet ve servislerde yaşanan problemleri takip edebiliyoruz. Rezervasyon hatırlatmaları ve sunduğumuz finansal araçlarla no-show’ların önüne geçerken, misafir geri bildirimlerini sistem üzerinden alarak restoranlara detaylı bir analiz sunuyoruz.  Verdiğimiz tüm bu hizmetler ve sitemi kullanan restoranların referanslarıyla Türkiye’nin dört bir yanından yoğun bir talep alıyoruz. Yakın zamanda Kars’ta açılan Otel 1924’ün içinde yer alan Garmon restoran ile çalışmaya başladık. Edirne’den Kars’a uzanan geniş müşteri ağımız ile her geçen gün büyüme hızımızı artırıyoruz. dedi.

 

Rezervem ile rezervasyon yönetimi çok kolay…

Misafirlerden geri bildirim alınmasına da imkan sunan Rezervem, misafirlerin tüm restoran yolculuğunun detaylıca analiz edilmesini sağlıyor. Restoranların korkulu rüyası no show için finansal araçlar sağlayan şirket, restoranların verimliliğini ciddi oranda artırıyor. Aynı zamanda rezervasyon ve doluluk planlamalarını sistematize ederek, restoran gelirlerinin artmasında büyük katkı sunuyor. Rezervem; misafir yaklaşımlarını takip etme, misafir memnuniyetini yükseltme, misafir beklentilerini ölçme, data yönetimiyle doğrudan marketing olanağı, misafir deneyimi üzerine kontrol ve strateji geliştirme gibi birçok alanda da restoranlara hizmet sunuyor.