Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Yolculuk Yapmanın En Keyifli Halini Scooter ile Yaşayın

Pratik ve eğlenceli bir ulaşım aracı olan scooter, verimliliği ile de sıkça tercih edilir. Şehir hayatının vazgeçilmezlerinden olan scooter, birçok noktaya kolayca ulaşmayı sağlar. Özellikle okula ya da işe giderken zamandan tasarruf elde etmek için tercih edilir.


Yolculuk Yapmanın En Keyifli Halini Scooter ile Yaşayın

Pratik ve eğlenceli bir ulaşım aracı olan scooter, verimliliği ile de sıkça tercih edilir. Şehir hayatının vazgeçilmezlerinden olan scooter, birçok noktaya kolayca ulaşmayı sağlar. Özellikle okula ya da işe giderken zamandan tasarruf elde etmek için tercih edilir. Scooter ile yolculuk yapmak son derece keyiflidir. Şehrin kalabalığından ve trafiğin stresinden uzaklaşmak için scooter mükemmel bir tercihtir.

BinBin, elektrikli scooter kiralamak isteyen kişilerin tercihidir. Konforlu ve verimli bir araç olan scooter seçeneklerini kolayca kiralayarak, istediğiniz yere gidip gelebilirsiniz. Çevre dostu ve ekonomik bir seçim olan elektrikli scooter ile zamandan kazanabilirsiniz. Özellikle acele işleriniz olduğunda scooter ile gidip gelerek, özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.

BinBin ile Scooter Nasıl Kiralanır?

BinBin ile scooter kiralama işlemi oldukça kolay bir şekilde gerçekleşir. İlk olarak uygulama telefona indirilir. Uygulama açıldıktan sonra en yakın BinBin’ler görüntülenmeye başlanır. Her scooterın üzerinde bir QR kodu bulunur. QR kodu, uygulama üzerinden okutulur.

Sürüş modu seçilir. Bu modlar yolun durumuna ve sürücünün seviyesine göre tercih edilmelidir. Eco, drive ve sport modlarından biri seçilir. Scooterın üzerinde bir güvenlik pedalı bulunur. Bu pedal kaldırılır ve scooter sürülmeye hazır hale gelir.

Scooterın harekete geçmesi için ayakla hafifçe itmek yeterlidir. Scooterda gaz ve fren pedalları bulunur. Yolun durumuna göre gerekli pedallar kullanılır. BinBin’i kullandıktan sonra doğru noktalara park etmek gerekir. Her zaman dik olacak şekilde scooter park edilir ve uygulama üzerinden de sürüş bitirilir.

Scooter Haritası Nasıl Okunur?

Scooter kullanmanın önemli aşamalarından bir tanesi de harita okumaktır. Scooter haritasını doğru şekilde okuyarak, indirimli park noktalarını bulmak mümkündür. Harita üzerinde yasaklı ve serbest park yeri işaretleri bulunur. Ayrıca BinBin’in hizmet vermediği noktalar da haritada görülür. Harita üzerinde yazan yazılar dikkatle okunmalı, semboller incelenmelidir. Buna göre yeşil alanlar indirimli park yerlerini, kırmızılar ise yasaklı noktaları ifade eder.

Scooterı park ederken kesinlikle hizmet alanlarının dışına çıkmamak gerekir. Park esnasında yaya yolları engellenmemelidir. Siz de elektrikli scooter kiralayabilir, sürüşten maksimum seviyede keyif alabilir ve BinBin firmasının sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.