Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ATP, POS Sistemleri’nde 230 milyon TL’ye yakın geliriyle ilk sırada!

"Evren Boşlukları Sevmez" mottosuyla bu yıl 25'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en büyük 500 bilişim şirketinin değerlendirildiği "Bilişim 500 Araştırması" sonuçları açıklandı.  ATP, Donanım Kategorisi - POS Sistemleri alanında 230 milyon TL’ye yakın geliriyle beş yüz şirket arasında ilk sırada yer aldı.

ATP, POS Sistemleri’nde 230 milyon TL’ye yakın geliriyle ilk sırada!

 

“Evren Boşlukları Sevmez” mottosuyla bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketinin değerlendirildiği “Bilişim 500 Araştırması” sonuçları açıklandı.  ATP, Donanım Kategorisi – POS Sistemleri alanında 230 milyon TL’ye yakın geliriyle beş yüz şirket arasında ilk sırada yer aldı.

 

Bilişim dünyasının en değerli şirketlerinin yer aldığı “Bilişim 500” listesinde, ATP’nin çeşitli kategorilerde gösterdiği başarılı performans, şirketin sektördeki yükselen ivmesini ve yıllar içindeki istikrarlı büyümesini ortaya koydu. 2020 yılında listede 115. sırada yer alan ATP, sonraki yıllarda hızla yükselerek 2021’de 79. sıraya, 2022’de 70. sıraya ve 2023 yılında ise 57. sıraya kadar yükseldi. Bu istikrarlı çıkış, ATP’nin sektördeki güçlü konumunu ve performansını pekiştirdi. 2023 yılında elde ettiği başarıyla birlikte ATP, “Son 3 Yılda En İyi Performans Gösteren 10 Bilişim Şirketi” arasında yer almayı başardı.

 

Araştırmada farklı kategorilerde başarı gösteren ATP; Donanım Kategorisi’nde, Ağ Donanımı alanında üçüncü, Masaüstü Bilgisayar ve OEM Ürünleri alanında altıncı sırada yer aldı. Yazılım Kategorisi’nde ise ERP Yazılımı alanında altıncı, CRM Yazılımı alanında yedinci sıraya yerleşerek yazılım alanındaki yetkinliğini kanıtladı. Hizmet Kategorisi’nde de güçlü bir performans sergileyen ATP, Dış Kaynak Kullanım Hizmeti alanında dördüncü, Bulut Hizmeti alanında ise yedinci sırada konumlandı. Ayrıca, Plus Kategorisi’nde Sektörel Yazılım/Turizm alanında üçüncü, Finans ve Bankacılık alanında ise yedinci sırada yer alarak sektördeki başarısını taçlandırdı.