Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

IdeaSoft İzmir’de E-Ticaret Dünyasında Fark Yaratmaya Hazırlanıyor

Türkiye’nin en büyük e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ile birlikte 01 Ekim’de İzmir’de gerçekleştireceği E-Ticaret Farkındalık Zirvesi’yle, e-ticarette fark yaratmaya hazırlanıyor.

IdeaSoft İzmir’de E-Ticaret Dünyasında Fark Yaratmaya Hazırlanıyor

 

Türkiye’nin en büyük e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ile birlikte 01 Ekim’de İzmir’de gerçekleştireceği E-Ticaret Farkındalık Zirvesi’yle, e-ticarette fark yaratmaya hazırlanıyor.

Dijital dönüşümü tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak için ‘E-ticaret Farkındalık Zirveleri’ni hayata geçiren IdeaSoft, Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ile birlikte 1 Ekim’de İzmir’de Ege Üniversitesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği E-Ticaret Farkındalık Zirvesi ile e-ticarette fark yaratacak.

Zirvede ​e-ticaret hakkında dünyadaki son gelişmelerin neler olduğu ve kullanıcıların dünya ile entegrasyonu hakkındaki konularda farkındalıklarının artırılması amaçlanıyor. Etkinlikte konuşulacak konularla e-ticarette fark yaratmak isteyenlere de önemli ipuçları paylaşılacak.

1 Ekim Salı günü, 13.30-18.00 saatleri arasında Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek İzmir E-Ticaret Farkındalık Zirvesi, e-ticaret alanındaki uzman konuşmacıları bir araya getirecek. E-Ticaretin bugünü ve geleceğinin tasarımının konuşulacağı zirvenin teması “Geçmişten gelen değerlerin korunarak, yenidünya gerçekleri ile entegrasyonu” olacak.

Zirvede, E-Ticaret Stratejileri ve Trendler, Teknoloji, Yapay Zeka ve E-Ticaret, E-Ticaretin Geleceği ve Tasarımı, Yeni Nesillerin E-Ticaretteki Rolü ve Gelecek Tasarımı, Kadının E-Ticaretteki Rolü, Global Pazarlara Açılma Stratejileri, E-Ticarete Yeni Başlayanlar için İpuçları, Networking ve İşbirlikleri konuşulurken, sıra dışı paylaşımlar, keyifli iş birlikleri, ilginç hediyeler ve kariyer imkanları da sunulacak.

Alanında uzman konuşmacılar, yeni trendler ve ilham verici paneller ile dolu zirvenin akışı şöyle:

Program Akışı:

13:30-14:00 Açılış Konuşması

14:00-14:30 Alibaba.com İş Geliştirme Müdürü Kubilay Gençkan, IdeaSoft Kanal

Satış Müdürü İbrahim Vıcıl, IdeaSoft&Alibaba.com Paneli

14:30-15:00 Yeni Nesil Kafası Kurucu Ortağı Ömer Erkmen -Genç Girişimciler Paneli

15:00-15:30 Kahve Molası-Stant Ziyareti

15:30-15:50 E-İhracat Teşvikleri- Advance Danışmanlık Kurucusu Veysel Aydın,

15:50-16:20 İzmir Ekonomi Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Öğretim Üyesi, Ege Finans Derneği Y.K. Üyesi Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen, Eğitmen Aylin Ketenci-Kadın, Yapay Zeka ve Dijital Dünyada E-Ticarette Kelimelerin Gücü Paneli

16:20-16:50 Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Gazeteci ve Yazar

Şeref Oğuz, Yönetim Danışmanı, İşletme Doktoru, Yazar Kıvılcım Mert Paneli- Ticaretin Yeni Yüzyılı ve Geleceği Paneli

16:50-17:10 Kahve Molası

17:10-17:35 Yönetim Danışmanı, Dijital Dönüşüm İşletme Doktoru, Necdet Kırmızıtoprak,  Yönetim Danışmanı, İşletme Doktoru, Yazar Kıvılcım Mert,  IdeaSoft Bölge Satış Yöneticisi Samet Öncel- Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Paneli

17:35-17:55 Uzman Psikolog İrem Güngör-İnternette Alışverişte Psikolojik Etkenler ve Eğilimler

18:00 Kapanış

Kayıt ve bilgi için:

https://www.ideasoft.com.tr/ideaakademi-egitimleri/izmir-e-ticaret-farkindalik-zirvesi-1-ekim/