Sosyal Medya

İnceleme

Yeni Anker Soundcore K20i Bluetooh Kulaklık Satın Alınır mı?

Anker, özellikle 1000 TL altı süper kablosuz kulaklık modelleri sunmayı seviyor. Yarı kulak içi ve tam güçlü ses deneyimi sunan yeni Soundcore K20i modeli bugünkü inceleme konuğum. Geliştirilmiş bas teknolojisi, yapay zeka ile iyice iyileştirilmiş konuşma performansı ve uygulaması ile size sunulan 22 hazır EQ Ayarı, elbette gün boyu kullanım için 36 saatlik kullanım ömrü de dikkat çekici ilk özelliklerinden. Peki yeni Soundcore K20i'nin hangi özellikleri var, gelin birlikte bakalım. 

Yeni Anker Soundcore K20i Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Sizi Şaşırtacak!

 

Yeni Anker Soundcore K20i Bluetooh Kulaklık Satın Alınır mı? 

Anker, özellikle 1000 TL altı süper kablosuz kulaklık modelleri sunmayı seviyor. Yarı kulak içi ve tam güçlü ses deneyimi sunan yeni Soundcore K20i modeli bugünkü inceleme konuğum. Geliştirilmiş bas teknolojisi, yapay zeka ile iyice iyileştirilmiş konuşma performansı ve uygulaması ile size sunulan 22 hazır EQ Ayarı, elbette gün boyu kullanım için 36 saatlik kullanım ömrü de dikkat çekici ilk özelliklerinden. Peki yeni Soundcore K20i’nin hangi özellikleri var, gelin birlikte bakalım. 

 

Özelliklerine başlarken, bu modelin şu anda 1000 TL altında bir model olduğunu aklınızın bir yerine not edin, zira mevcut özellikleriyle fiyatının ne kadar uygun olduğunu hemen fark edeceksiniz.

Evet K20i, sahip olduğu USB-C portu ile birlikte hızlı şarjı destekliyor. Tek şarj ile 6 saat kullanım ömrü, Bluetooth 5.3 desteği, özelleştirilebilir EQ, IPX5 su geçirmezlik ile şarj kutusun ile birlikte 36 Saat çalma süresi ile gün boyu kullanım ihtiyacınıza uygun bir model. Tasarımının yarı kulakiçi olması bana hemen onu bir AirPods 2 rakibi olabilir mi? algısı yarattı. Özelliklerini sıralıyorum, kararı sizinle birlikte verelim.

Tek Şarj ile 6 Saat, Şarj Kutusu ile 36 Saat Kullanım İmkanı

  • Tek şarjla 6 saate kadar kesintisiz dinleme keyfi sunan Soundcore K20i, şarj kutusu ile bu deneyimi 36 saate kadar uzatıyor. Kulaklıkları kutuya koyduğunuzda ise sadece 10 dakikalık hızlı şarj ile ek 2 saat oynatma süresinin kazanabilirsiniz.

Kesinlikle Net ve Temiz Ses

Anker, dürüst olmak gerekirse, sahip olduğu teknolojileri kullanma ve geliştirme biçimi ile güzel iş çıkarıyor. BassUp teknolojisinin kullanıldığı bu modelde 13mm dinamik sürücü yer alıyor. yenilikçi torus tasarımı ile size net ve temiz bir ses kullanım imkanı sunuyor.

Özellikle yarı kulak içi modelleri ben daha çok seviyorum. Silikon uçlu ve kulağa giren modeller genelde beni rahatsız ediyor. Bu modeli çekici kılan bu yarı kulak içi tasarımının yanında 3.3 gram gibi bir ağırlığa sahip olması. Tasarımı ile kulağınıza tam oturuyor ve gün boyu hafif ve konforlu bir kullanım vaat ediyor.

Fiyat iyi de ya ses kalitesi?

Elbette bu kulaklıkları sadece müzik dinlemek için kullanmıyoruz. Bu nedenle günlük konuşmalarda ve çevre ortamlarındaki gürültüyü izole edip karşı tarafa net ve temiz bir ses göndermesi oldukça önemli. Yapay zeka kullanımı burada da karşımıza çıkıyor ve yapay zeka desteki gürültü azaltma teknolojisine sahip. Bu nedenle arka plandaki gürültüler harika bir şekilde izole ediliyor. Çift mikrofon ENC ile kalabalık ortamlarda bile net, temiz bir ses kalitesi elde ediyorsunuz.

22 Hazır EQ

Müzik keyfi kişiden kişiye değişiyor ve dinlenilen müziğe uygun hazır EQ ayarlarını çok seveceksiniz. Elbette bu ayarları kendinizde yapabilir, zevkinize uygun ses kişiselleştirmesi yapabilirsiniz.

Ses tarafında Oyun Modu etkileyici

Özel oyun modunda kullandığınızda ise her adım atışını duyabileceğiniz bir netlik sunuyor. Bu bir çok kullanıcı için avantaj olabilir.

IPX5 Su Geçirmezlik

K20i ile her türlü hava koşulunda bile müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. IPX5 su geçirmezlik özelliği ter ve yağmura dayanıklı…

 

Sezgisel Dokunmatik Komutlar

Kulaklığın sağına veya soluna dokunarak bir çok özelliği kontrol edebilirsiniz. Bir çağrıyı yanıtlayabilir, ses seviyesini azaltıp yükseltebilirsiniz.

  • Sağ kulaklığa iki kez dokunun: Oynat/Duraklat
  • Sol kulaklığa iki kez dokunun: Şarkıyı atla
  • Çağrıları yanıtlamak için iki kez dokunun
  • Çağrıları reddetmek için 2 saniye basılı tutun

 

Peki Yeni Anker Soundcore K20i Satın Alınır mı?

Anker, yukarıda saydığım tüm bu güzel, amiral gemisi özellikleri şık mıknatıslı bir kutu tasarımı ile perçinlemiş. Bu mıknatıslar sayesinde kulaklıklar, kutuya şarj olmak için tam oturuyor, gerektiğinde de zahmetsizçe çıkarmanızı sağlıyor.

Bluetooth 5.3 ile güçlü kararlı bir ses kalitesi deneyimi sunabiliyor. Ani bağlantı kopmaları yaşamazsınız. Telefon görüşmelerinde ise ses kalitesi oldukça güzel ve net.

Dört renk seçeneği ile satışa sunulan Soundcore K20i’nin, tüm bu özelliklerinin şu an itibariyle 1000 TL fiyat bandı altında sunuluyor olması da bence çok ama çok cazip.

Yeni Anker Soundcore K20i’yi alanlar pişman olmaz…