Sosyal Medya

Donanım

LG XBOOM DESTEKLİ KÜRESEL MÜZİK FESTİVALİ: “BOOM BOOM POW FESTA”

9 Ülkeden Müzisyenler, Efsanevi Parti Şarkısı "Boom Boom Pow"u Yaratıcı Bir Şekilde Yeniden Yorumlayarak Dünya Çapındaki İzleyicileri Büyülüyor.

LG XBOOM DESTEKLİ KÜRESEL MÜZİK FESTİVALİ: “BOOM BOOM POW FESTA”

 

9 Ülkeden Müzisyenler, Efsanevi Parti Şarkısı “Boom Boom Pow”u Yaratıcı Bir Şekilde Yeniden Yorumlayarak Dünya Çapındaki İzleyicileri Büyülüyor.

 

LG Electronics (LG), LG XBOOM hoparlörlerinin güçlü ses performansını ve dinamik tarzını sergileyen bir kampanyaya start veriyor. Kampanyayı, modern bir klasik olarak kabul edilen Black Eyed Peas’in “Boom Boom Pow” adlı ikonik şarkısına adanmış müzik festivali Boom Boom Pow Festa ile ateşliyor. Bu heyecan verici ve canlı etkinlik sırasında, tüm zamanların en sevilen parti şarkısı dünyanın dört bir yanından yetenekli sokak sanatçıları tarafından yeniden yorumlanacak ve LG’nin güçlü XBOOM parti hoparlörleri aracılığıyla seslendirilecek.

 

2009 yılında piyasaya sürülen ve ABD Billboard Hot 100 müzik listesinde art arda 12 hafta boyunca zirvede yer alan “Boom Boom Pow”, dünya çapında bir parti şarkısı haline geldi. Şarkının bulaşıcı enerjisi ve gürleyen basları, her yaştan eğlence tutkunlarına ayağa kalkıp dans etmeleri için ilham veriyor.

 

Dokuz Ülkeden Sokak Sanatçıları Sahne Alacak

Dokuz farklı ülkedeki[1] sokak sanatçıları, LG XBOOM’un olağanüstü sesiyle desteklenen şarkıya kendi benzersiz yorumlarını sunmak için sanal sahneye çıkacak. Boom Boom Pow Festa’da yetenekli sokak sanatçılarının yanı sıra, Rio de Janeiro’daki ikonik Escaderia Selaron’da performans sergileyecek olan Brezilyalı Delacruz gibi küresel müzik sahnesinin yükselen yıldızları da yer alacak.

 

LG XBOOM parti hoparlörleri tarafından desteklenen bu heyecan verici performanslar, iki saatlik sanal konserin bir parçası olarak LG Global YouTube kanalından (6 Ekim 2024, Cuma) canlı olarak yayınlanacak. Sanatçıların LG XBOOM’un dinamik gücünü ve enerjik ses kalitesini yaratıcı bir şekilde keşfetmelerini gösteren bireysel performansların ve kamera arkası filmlerin videoları da aynı kanalda mevcut olacak.

 

LG XBOOM kampanyası, eğlence dolu “Boom Boom Pow” dans yarışmasıyla TikTok’u da kapsayacak şekilde genişletilecek. Katılımcılar, en iyi ve XBOOM hoparlörlerin müthiş enerjisini gösterecek hareketleriyle için popüler içerik üreticilere katılabilecek.

 

Kampanya kurgusunda farklı LG XBOOM hoparlörleri yer alacak. Her model, markanın imza gücü ve atmosferi iyileştiren özelliklerinin yanı sıra bir dizi benzersiz avantaj sunuyor. LG XBOOM XL9T, çift 8 inçlik woofer’larla eğlenceyi artıran sağlam bir parti hoparlörü olarak tanımlanıyor. Piksel LED Işıklandırma özelliği, hoparlörün Piksel Art Ekran LED panelinde renkli desenler, görsel EQ efektleri, karakterler veya özelleştirilmiş metin ve grafikler görüntülerken, Çok Renkli Halka Işıklandırma, dönme ve yanıp sönme efektleriyle senkronize ışık gösterileri oluşturuyor. Özelleştirilebilir Aydınlatma, XBOOM uygulaması aracılığıyla kişiselleştirilmiş renklere, desenlere, animasyonlara ve mesajlara olanak tanıyor.

 

MIL-SPEC ve IP67 sertifika derecelendirmeleriyle desteklenen LG XBOOM Go XG8T ve XG2T, nerede olursanız olun en güvenilir performans için sağlam, dayanıklı ve kompakt tasarımı 10 saat ve üzerinde oynatmayla birleştiriyor.

 

LG Ev Eğlence Sistemleri Şirketi Ses İş Birimi Başkanı Lee Jeong-seok şunları söyledi: “Müziğin pozitif enerjisiyle yakından örtüşen ve Boom Boom Pow Festa festivalimizin ve XBOOM kampanyamızın itici gücü olan iyimser ‘Hayat Güzeldir’ felsefemizle daha iyi bir yaşam ve gelecek için umut aşılamayı hedefliyoruz. Çeşitli ilgi çekici pazarlama faaliyetleriyle LG XBOOM’un güçlü sesini öne çıkarmaya ve benzersiz hoparlör markamızın küresel pazardaki profilini yükseltmeye devam edeceğiz.”

 

LG XBOOM’un dinamik yolculuğuna katılmak, güçlü, enerjik ses deneyimleriyle dolu bir dünyayı keşfetmek için @LGGlobal ve @LG_Turkiye hesaplarını ziyaret edebilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.