Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

FORTE ile İŞKUR Arasında 56 Milyonluk Anlaşma

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi A.Ş., Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği Veri Merkezleri Donanım, Lisans, Parça Dahil Bakım-Onarım ve Teknik Destek Alımı ihalesini kazandı.

FORTE ile İŞKUR Arasında 56 Milyonluk Anlaşma

 

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi A.Ş., Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği Veri Merkezleri Donanım, Lisans, Parça Dahil Bakım-Onarım ve Teknik Destek Alımı ihalesini kazandı. İhale bedeli KDV hariç 56.400.000,00 TL. Sistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet gösteren, kamu kurumlarında ve savunma sanayii endüstrisinde çalışmalar yürüten Forte, yüzde yüz Türk markası olan halka açık bir şirket…

 

TÜRK MARKASI OLARAK HEDEFİMİZ GLOBALDE SEKTÖRE HAKİM OLMAK

Forte Genel Müdürü Hasan Cengiz Bayrak: “Bu yeni anlaşmanın, şirketimizin sektördeki rekabet gücünü artıracağına ve uzun vadeli sürdürülebilir büyüme stratejisine katkıda bulunacağına inanıyoruz. İhale kapsamında sağlanacak hizmetlerin, veri merkezlerinin verimliliğini ve güvenilirliğini artırarak, Türkiye İş Kurumu’nun operasyonel süreçlerine önemli bir katkı sağlayacağız. Pek çok önemli kurum ve kuruluş ile çalışıyoruz. Bu gücümüzü aynı zamanda globalde de değerlendireceğiz. Hedefimiz globalde Türk markası olarak sektöre hakim konuma ulaşmak” açıklamasında bulundu.

 

FORTE Hakkında:

Forte, sistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet göstermek üzere 2006 yılında kurulmuş olan, kamu kurumlarında ve savunma sanayii endüstrisinde çalışmasına devam eden %100 bir Türk firmasıdır. Müşteri odaklı ve rekabetçi yaklaşımları ile müşterisine özel ve maliyet etkin çözümlerini, yüksek kalitedeki sistem ve yazılım mühendisleri ile üretmektedir.