Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Fabbro Yachts, F45 Cabrio Modeliyle Cannes ve Genoa’da Göz Kamaştırdı

Lüks yat üreticisi Fabbro Yachts, Avrupa’nın en prestijli tekne fuarlarından Cannes Yachting Festival ve İtalya'nın en büyük yat fuarı Genoa Boat Show'da, seri üretimi devam eden F45 Cabrio modeliyle büyük ilgi topladı. Bu model, yenilikçi özellikleri ve zarif tasarımlarıyla ziyaretçilerden tam not aldı.

Fabbro Yachts, F45 Cabrio Modeliyle Cannes ve Genoa’da Göz Kamaştırdı

 

Lüks yat üreticisi Fabbro Yachts, Avrupa’nın en prestijli tekne fuarlarından Cannes Yachting Festival ve İtalya’nın en büyük yat fuarı Genoa Boat Show’da, seri üretimi devam eden F45 Cabrio modeliyle büyük ilgi topladı. Bu model, yenilikçi özellikleri ve zarif tasarımlarıyla ziyaretçilerden tam not aldı.

“Uluslararası Başarımızı Daha da Güçlendirmeyi Hedefliyoruz”

Fabbro Yachts Yönetici Ortağı Alper Kundak, bu iki önemli fuarda yer almanın global pazarda markanın bilinirliğini artırmak için mükemmel bir fırsat sunduğunu belirtti: “Cannes Yachting Festival ve Genoa Boat Show, denizcilik sektöründeki en son yenilikleri sergilemek için harika platformlar. Modelimizi uluslararası müşterilere tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu fuarlarla birlikte global ölçekte başarımızı daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz.”

Zarafetin ve Performansın Mükemmel Buluşması: F45 Cabrio ve F45 Coupe

Fabbro Yachts’ın F45 Cabrio ve Coupe modelleri, estetik tasarımları ve üstün performans özellikleriyle sektörde fark yaratıyor. Her iki model de optimum hız, denge ve manevra kabiliyetiyle dikkat çekiyor. Zarif çizgilere sahip dış tasarımları ve vakum infüzyon yöntemiyle üretilen GRP gövdeleri, modelleri hem dayanıklı hem de uzun ömürlü kılıyor.

Tam Anlamıyla Bir “Ev” Deneyimi

F45 Cabrio ve Coupe, walkaround tasarımlarıyla sahiplerine ve misafirlerine konforlu bir ev deneyimi sunuyor. 13,20 metre uzunluğu ve 4,05 metre genişliğiyle geniş iç mekânlar sunarken, kişiselleştirilebilir kabinleri ile farklı kullanım seçenekleri sağlıyor. Çift 380hp Volvo Penta motorla donatılan bu modeller, alternatif motor seçenekleriyle de sunulabiliyor.

Amerika’daki Büyüme Adımlarımız: Fort Lauderdale Ofisi ve F45 Cabrio Outboard

Fabbro Yachts, ABD’deki büyüme adımlarını hızlandırıyor. Yeni açılan Fort Lauderdale ofisi için özel olarak üretilen F45 Cabrio Outboard modeli Amerika’ya gönderildi. Ayrıca, Ekim ayında düzenlenecek olan Fort Lauderdale International Boat Show’da bu model sergilenecek.

Yeni Projelerle Geleceğe Yelken Açıyor

Fabbro Yachts , gelecek için de önemli projelere imza atıyor. 35 metrelik F115 Trideck modelin yapımı hızla devam ediyor; çelik ve alüminyum yapıları tamamlandı. Ayrıca, yeni modeli olan F33’ün üretimine başlandı ve çok yakında suya inecek. Bunun yanı sıra, F60 modelin de tasarım aşaması sona yaklaştı ve yakın bir zamanda üretime geçecek.