Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

KoçSistem GITEX Dubai 2024’e damgasını vurdu

Türkiye’deki teknoloji liderliğini bölge pazarına taşımak amacıyla yurtdışı ihracat hedefleri için çalışmalar yürüten KoçSistem, son olarak Dubai’de düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji organizasyonlarından GITEX Global Teknoloji Fuarı Dubai’de ülkemizi temsil etti. 

KOÇSİSTEM, YERLİ TEKNOLOJİYİ DUBAİ’YE TAŞIDI!

 

Türkiye’deki teknoloji liderliğini bölge pazarına taşımak amacıyla yurtdışı ihracat hedefleri için çalışmalar yürüten KoçSistem, son olarak Dubai’de düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji organizasyonlarından GITEX Global Teknoloji Fuarı Dubai’de ülkemizi temsil etti. 

KoçSistem, fuara KoçDigital ve Pixage markaları ile katılarak yerel kaynaklar ile küresel ölçekte teknoloji üretmenin önemine güçlü bir vurgu yaptı. 

DUBAİ – Türkiye’nin teknoloji lideri KoçSistem, 14-18 Ekim 2024 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük ve en önemli bilişim teknolojileri fuarlarından GITEX Dubai 2024’e katıldı. Bu yıl 44’üncüsü gerçekleşen fuarda, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Asya bölgesinin önde gelen firmalarıyla bir araya gelme fırsatı bulan KoçSistem, bu pazardaki varlıklarını derinleştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

KoçSistem fuara, dijital yayıncılık çözümü Pixage ve yapay zeka, nesnelerin interneti, ileri analitik alanlarında hizmet veren yüzde yüz iştiraki KoçDigital ile katıldı. Türkiye’nin ileri teknolojilerdeki deneyimini ve yetkinliğini Dubai’ye taşıyan KoçSistem; Türkiye Pavilyonu içerisinde ülkemizi temsil etme imkânı bulurken, ziyaretçiler son teknolojilerin sergilendiği standa yoğun ilgi gösterdi.

AKARCA: TÜRKİYE’NİN KALKINMA HAMLESİNE İVME KAZANDIRIYORUZ

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan KoçSistem Genel Müdürü ve KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca,

“Türkiye’nin en değerli bilişim markası olarak amacımız, ülkemizdeki teknoloji liderliğimizi bölgemize taşımak. Bu amaç doğrultusunda yakın zamanda özellikle bölgemizde konumlanmak için güçlü adımlar attık. Kendimizi, teknolojimizi, ürünlerimizi bölgedeki şirketlere daha yakından tanıtmak için GITEX Dubai’de; KoçSistem, iştirakimiz KoçDigital ve dijital yayıncıluk çözümümüz Pixage ile katılarak, Türkiye pavilyonunda ülkemizi temsil ettik. Ülkemizdeki teknoloji liderliğini Dubai’ye de taşıyarak, buradaki potansiyel müşterilere dokunma fırsatı bulduk. Bölge, genç ve teknolojiye meraklı nüfusu, kamu kurumlarının dijital dönüşüm stratejileri ve altyapı yatırımlarıyla büyük bir potansiyel taşıyor. Bu pazardaki varlığımızı derinleştireceğiz. Özellikle yapay zeka, nesnelerin interneti ve büyük veri analitiği gibi ileri teknolojilere yapılan yatırımlar hızla artıyor. Bölgenin yazılım ihracatı alanındaki taleplerinin güçlü bir Türk şirketi tarafından karşılaması çok değerli. Şimdi bu gücümüzü bölgedeki şirketler için harekete geçirerek, onların dijital dönüşümlerinde önemli bir rol oynamaya talibiz.”