Sosyal Medya

Yazılım

McDonald’s, DİA Bulut ERP ile İş Süreçlerine Verimlilik Kattı

Fast-food devi McDonald’s, DİA ile yeni bir işbirliğine imza attı. McDonald’s, DİA ERP’nin bulut teknolojisi farkıyla depo süreçlerini ve siparişlerini tek ekrandan yönetiyor.

McDonald’s, DİA Bulut ERP ile İş Süreçlerine Verimlilik Kattı

 

Fast-food devi McDonald’s, DİA ile yeni bir işbirliğine imza attı. McDonald’s, DİA ERP’nin bulut teknolojisi farkıyla depo süreçlerini ve siparişlerini tek ekrandan yönetiyor.

 

Fast-food devi McDonald’s, DİA Bulut ERP ile yeni bir işbirliğine imza attı. McDonald’s, depo süreçlerini ve siparişlerini DİA bulut ERP ile yönetmeye başladı. DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, işletmelerin tüm süreçlerini DİA’nın bulut teknolojisi farkıyla tek ekran üzerinden yönetebileceğini belirtti.

McDonald’s Anadolu Restoran İşletmeleri Muhasebe Müdürü Rasim Beyazkurt, McDonald’s’ın 1986 yılından beri Türkiye’de faaliyette olduğunu belirterek,

“Hızlı servis gıda sektörünün öncüsü olan firmamız 250 üzerinde restoranı ile yaklaşık 8 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Sabit kıymetlerimizin yer aldığı depomuzda, giriş – çıkış kontrolünü sağlamak için bir programa ihtiyacımız vardı. Yaptığımız araştırmalar sonrasında DİA ile iletişime geçtik. Depomuzda yer alan küçük ve büyük ekipmanlarımızın giriş – çıkış ve sipariş aşamalarını takip ediyoruz. Restoranlarımız ihtiyaçları olan küçük ekipmanları B2B sistemi üzerinden sipariş ediyorlar. Siparişler DİA E-Power üzerinden sisteme düşüyor ve sistem üzerinden çıkışlarını yaparak restoranlarımıza ulaştırıyoruz. Tüm süreç sistem üzerinden yürüdüğü için takip ve kontrol aşamalarımız oldukça kolaylaşıyor. Siparişlerin kontrolü, fiyatlandırması ve raporlanması süreçleri çok uzun sürüyordu. Şu anda aylık çıkışları 2 dakika içerisinde raporlayıp muhasebe sistemimize aktarıyoruz. Stok takibimizi sağlıklı bir şekilde takip ediyoruz. Bu süreçlerde daha önce sıkıntı yaşıyorduk. Ayrıca DİA Mobil’i de kullanıyoruz. Restoran danışmanlarımız cep telefonlarından siparişlerin onaylanması, hazırlanması, gönderilmesi süreçlerini takip edip, yönetiyorlar.

Son derece kolay ve sizi sürekli araştırmaya yönlendiriyor

DİA, kullanımı son derece basit ve kullanıcı dostu bir program. Ancak bu tarz programlarda her şeyden önce size programı kuran, anlatan kişinin son derece tecrübeli olması ve sizi anlaması gerekiyor. Bu bağlamda DİA, projemizi bizden bile daha fazla sahiplenerek projenin ilerlemesini ve başarılı olmasını sağladı. Emekleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Program son derece kolay ve sizi sürekli araştırmaya yönlendiriyor. Esnek yapısı sayesinde de istediğiniz şekilde işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Bu da size sonsuz bir özgürlük ve verimlilik sağlıyor. Bize şu ana kadar kattığı değerlerden daha fazlasını katacağına eminim. Projemizin hayata geçmesi ve başarılı olması bizi son derece mutlu ediyor. Tüm DİA ailesine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay ise, işletmelerin tüm süreçlerini DİA ERP’nin bulut teknolojisi farkıyla tek ekran üzerinden yönetebileceğini belirterek, “Yalnızca KOBİ’lerin değil, McDonald’s gibi büyük ve güçlü şirketlerin de ERP tercihi olmaya devam ediyoruz.” ifadesini kullandı.

 


DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ’lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.