Sosyal Medya

Donanım

Acer, Yeni Predator XB273U F5 Oyun Monitörlerini Duyurdu

Acer bugün, kullanıcıların en son çıkan oyunların keyfini tüm ihtişamıyla çıkarabilmesi için olağanüstü hız ve çarpıcı görseller sunmayı vadeden iki yeni 27 inç modelle Predator oyun monitörü serisini genişlettiğini duyurdu.

Acer, Yeni Predator XB273U F5 Oyun Monitörlerini Duyurdu

 

Acer ayrıca, 4K UHD çözünürlüklü ve AMD FreeSync Premium teknolojili 27 inçlik Predator XB273K V5 monitörünü de tanıttı.

  • Predator, yeni nesil teknoloji ve oyunları en iyi şekilde sergilemek için en son özellikleri barındıran iki yeni 27 inç monitörle oyun serisini güçlendiriyor
  • Tam bir oyun canavarı olan Predator XB273U F5, NVIDIA’nın yeni G-SYNC® Pulsar teknolojisiyle donatıldığı gibi oyunlara benzeri görülmemiş hareket netliğiyle hakim olmak için 360 Hz’e kadar varan inanılmaz hızlı yenileme hızlarına sahip
  • Predator XB273K V5, 4K UHD ekran çözünürlüğü, 160 Hz yenileme hızı ve VESA DisplayHDR™ 400 sertifikasıyla, rekabetçi her oyuncuyu heyecanlandıracak muhteşem görüntü kalitesi sunuyor

 

Acer bugün, kullanıcıların en son çıkan oyunların keyfini tüm ihtişamıyla çıkarabilmesi için olağanüstü hız ve çarpıcı görseller sunmayı vadeden iki yeni 27 inç modelle Predator oyun monitörü serisini genişlettiğini duyurdu. Her iki monitör de son teknolojiyi ve yeniliği ön plana çıkararak yalnızca en iyi performansı talep eden oyuncuların ihtiyaçlarını karşılıyor.

WQHD çözünürlüklü 360 Hz panelin yanı sıra yeni NVIDIA® G-SYNC® Pulsar teknolojisiyle donatılan Predator XB273U F5, oyunlarda adeta bir güç merkezi haline geliyor ve akıcı ve dinamik kareleriyle en zorlu oyuncuları bile hayran bırakacak bir performans sunuyor. Predator XB273K V5, kullanıcıların oyunların keyfini çarpıcı bir netlikte çıkarması için keskin detayları ve hareketi sergileyen 160 Hz yenileme hızına sahip 4K UHD çözünürlüklü ekran ve AMD® FreeSync™ Premium teknolojisiyle birlikte geliyor. Dinamik Frekans ve Çözünürlük (DFR) teknolojisiyle kullanıcılar, oyun deneyimini kendi tercihlerine göre kişiselleştirmek için 320 Hz’de FHD çözünürlüğe geçmeyi de seçme imkanına sahip.

Predator XB273U F5 – Çarpıcı Yenileme Hızı ve NVIDIA G-SYNC Pulsar  

WQHD (2560×1440) çözünürlük ve inanılmaz hızlı 360 Hz yenileme hızıyla Predator XB273U F5, adeta bir oyun devi olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz, değişken yenileme hızında akıcı ve yırtılmasız oyun deneyiminin yanı sıra 4 kat daha fazla etkili hareket netliği sunmasıyla önemli bir atılım sağlayan NVIDIA’nın yeni G-SYNC Pulsar teknolojisiyle donatıldı. DCI-P3 renk gamının yüzde 90’ını destekleyen, HDR ve yüksek 550 nit maksimum parlaklık değerine sahip monitör, inanılmaz derecede gerçekçi renkler ve doğru görüntüler sunuyor.

Predator XB273K V5 – Muhteşem 4K Netlik 

Net 4K (3840 x 2160) çözünürlük, akıcı 160 Hz yenileme hızı ve AMD® FreeSync™ Premium teknolojisi desteğiyle Predator XB273K V5, kusursuz bir oyun deneyimi sunmayı garanti ediyor. Öte yandan oyuncular, DFR teknolojisi sayesinde, oyun ve görevin gereksinimlerine göre 320 Hz’de FHD çözünürlükle daha yüksek yenileme hızı seçeneğini de tercih edebiliyor.

100.000.000:1’lik kontrast oranı, derin siyahlar ve parlak beyazlar üretmeye yardımcı oluyor, böylece oyun içinde önemli detaylar kaçırılmıyor. 400 nit’e kadar parlaklık ve VESA DisplayHDR™ 400 sertifikasıyla, görüntüler canlı bir parlaklıkla yansıtılıyor. DCI-P3 yüzde 95 renk gamı, çarpıcı derecede gerçekçi görüntüler sunmak için 1,07 milyara kadar rengi destekliyor.

Sürükleyici İzleme Deneyimi 

Cihazların 0,5 ms’ye (GTG – griden griye) kadar yıldırım hızındaki tepki süreleri hareket bulanıklığını azaltıyor ve hızlı hareket eden nesnelerin net bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor. Bu da en zorlu mücadelelerde rekabet avantajı sağlıyor ve oyuncuların en sevdikleri sanal dünyalara daha da derinlemesine dalmasını sağlıyor. Bu yeni modellerde ayrıca, hangi pozisyonda oturuyor olursa olsun oyunseverlere tutarlı görüntü kalitesini garantilemek için geniş 178 derecelik görüş açıları sağlayan birinci sınıf IPS paneller yer alıyor. Öte yandan iki adet HDMI 2.1 portu ve bir adet DisplayPort 1.4 sayesinde de güçlü bağlanabilirlik seçeneği sunuyor. Predator monitörler, maksimum konfor için döndürme, eğme, yatırma ve yükseklik seçenekleriyle kapsamlı ergonomik ayar yapma imkanı da sunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik 

Predator XB273K V5, EMEA bölgesinde 2024 yılı dördüncü çeyreği itibariyle 699 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.