Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon.com.tr’de Şehre Dönüş Fırsatları 2 Eylül’de başlıyor

Tatil sezonunun sonuna doğru gelinirken, Amazon.com.tr'nin Prime üyelerine özel, 2-16 Eylül tarihleri arasında tüm kategorilerden binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sunacağı “Şehre Dönüş Fırsatları” için de geri sayım başladı. 

Amazon.com.tr’de Şehre Dönüş Fırsatları 2 Eylül’de başlıyor

Tatil sezonunun sonuna doğru gelinirken, Amazon.com.tr’nin Prime üyelerine özel, 2-16 Eylül tarihleri arasında tüm kategorilerden binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sunacağı “Şehre Dönüş Fırsatları” için de geri sayım başladı. 

Amazon.com.tr yaz tatilinden dönenler için tüm kategorilerden binlerce üründe birbirinden cazip indirimler sunacağı “Şehre Dönüş Fırsatları”nın tarihlerini açıkladı. Amazon.com.tr’de, Prime üyelerine özel, binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatların sunulacağı “Şehre Dönüş Fırsatları”, 2 Eylül’de başlayacak ve 16 Eylül’e kadar iki hafta boyunca devam edecek. Prime üyeleri, indirimlerin sunulacağı iki hafta boyunca ev ve yaşam ürünlerinden modaya, kişisel bakımdan elektroniğe kadar tüm kategorilerde geniş bir seçkiden ürünlerde indirimlerden faydalanabilecek.

Amazon.com.tr’den “Şehre Dönüş Fırsatları” boyunca alışveriş yapan Prime üyeleri ürünlerine Amazon’un hızlı ve güvenli teslimat seçenekleri ile erişmenin yanı sıra, Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu film ve dizilere sınırsız erişim, Prime Gaming ile ise ücretsiz video oyunları, oyun içi eklentiler ve Twitch’te en sevdikleri yayıncıya ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklardan da yararlanabilecekler. Siz de https://www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a katılabilir veya 30 günlük ücretsiz deneme süresince tüm Prime ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.