Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon.com.tr’de Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları başladı

Tatil sezonu artık yavaş yavaş biterken Amazon.com.tr'nin Prime üyelerine özel, yüz binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sunduğu “Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları” bugün başladı. 

Amazon.com.tr’de Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları başladı

Tatil sezonu artık yavaş yavaş biterken Amazon.com.tr’nin Prime üyelerine özel, yüz binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sunduğu “Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları” bugün başladı.

Amazon.com.tr’nin yaz tatilinden dönenler için tüm kategorilerden yüz binlerce üründe birbirinden cazip indirimler sunmaya başladığı Prime üyelerine özel “Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları” 16 Eylül’e kadar sürecek. İki hafta boyunca devam edecek kampanya süresince Prime üyeleri, ev ürünlerinden modaya, kırtasiye malzemelerinden elektroniğe kadar geniş bir seçkiden indirimlere erişim sağlayarak kendilerine özel fırsatlardan faydalanabiliyor.

Amazon Prime üyeleri, bu kampanya ile sadece geniş ürün yelpazesi ve cazip indirimlerden yararlanmakla kalmıyor, aynı zamanda hızlı ve güvenli teslimat seçeneklerini ücretsiz kullanmanın yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi birçok ayrıcalıklı hizmetten de faydalanıyor.

Amazon.com.tr’nin kampanya kapsamında sunduğu tüm fırsatlara www.amazon.com.tr’den ulaşabilirsiniz.