Sosyal Medya

Donanım

Anker Prime 737 Şarj Cihazı (GaNPrime 120W), Tek Taşla Üç Kuş!

Sizde benim gibi seyahatlerinizde, bilgisayarınızdan telefonunuza bir çok cihaz için ayrı ayrı şarj cihazı ve şarj adaptörü taşımak zorunda mı? kalıyorsunuz. Merak etmeyin Anker, harika bir çözüm sunuyor. ANKER 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı, 120W gücünde ve 3 tane cihazı aynı anda şarj edebiliyorsunuz, 5 yıl garanti de sunan Anker 737'nin özelliklerine gelin yakından bakalım.

ANKER 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı

Sizde benim gibi seyahatlerinizde, bilgisayarınızdan telefonunuza bir çok cihaz için ayrı ayrı şarj cihazı ve şarj adaptörü taşımak zorunda mı ? kalıyorsunuz. Merak etmeyin Anker, harika bir çözüm sunuyor.

ANKER 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı, 120W gücünde ve 3 tane cihazı aynı anda şarj edebiliyorsunuz, 5 yıl garanti de sunan Anker 737’nin özelliklerine gelin yakından bakalım.

 

Anker 737’e Hızlı Bakış

MacBook Pro/Air, iPad Pro, Galaxy S22/S21, Dell XPS 13, Note 20/10+, iPhone 15/14 ve adını sayamadığım daha bir dizi cihaz içinde kullanabileceğiniz 3 portlu Hızlı Kompakt bir tasarıma sahip duvar tipi şarj cihazı olarak karşımıza çıkıyor.

3 Cihazı Aynı Anda Şarj Edebilirsiniz!

2 USB-C ve 1 USB-A çıkışı bulunan Anker 737’de telefon, tablet ve notebook’larınızı tek adaptor üzerinden hızlıca şarj edebilirsiniz. Tek bir cihaz bağlı olursa 100W’a kadar güç sağladığını peşinen ifade etmek isterim. Bir çok Laptop özellikle 73W’lık eski bildiğimiz adaptör tiplerini kullanıyor ki, bu 100W’lık çıkış onlarda rahatça kullanılabiliyor. Böylece birden fazla cihazı aynı adaptör üzerinden şarj etmek için ekstra prizlere veya adaptörlere ihtiyaç duymazsınız…

26 dakikaya kadar hızlı şarj edebilir!

Özel PowerIQ 4.0 teknolojisi sayesinde dinamik güç dağıtımı özelliği sunuluyor ve bu özellik ile şarj edilmek istenen cihazın güç talebine göre en hızlı, güvenli ve verimli bir güç sağlanıyor.

Cihazın şöyle de bir güzelliği var. PowerIQ 4.0, bağlı cihazın ihtiyaç duyduğu maksimum gücü belirleyebilir ve buna göre şarj hızını optimize edebiliyor. Bu akıllı özellik sayesinde cihazlar olabildiğince hızlı şarj edilebiliyor. Kendisiyle uyumlu cihazlarda ise maksimum güç ile şarj ediyor. Elbette takılan cihazlarında hızlı şarjı destekliyor olması ve aradaki kablonunda bunu destekliyor olması gerektiğini atlamayın…

ActiveShield 2.0 Teknolojisi ile Güvenli Şarj! Bu en önemli özelliklerden birisi bence!

Günümüzde şarj cihazlarından kaynaklanan yangın haberlerini sıkça duyuyoruz ve bizi korkutmuyor değil. Bir çoğumuz fişe takılı cihazlarla uyuyor veya evi bırakıyoruz. Bu bakımdan cihazın koruma özellikleri oldukça önemli ve kıymetli. Anker 737 Şarj Cihazı işte bu ihtiyaca uygun olarak,  ActiveShield 2.0 adı verilen özel bir koruma teknolojisi ile geliştirilmiş.

ActiveShield 2.0, cihazlarınızı günde 3 milyon kereden fazla kontrol ederek güvenli bir şarj deneyimi sunuyor.  Bu, önceki nesil ActiveShield 1.0’a kıyasla iki kat daha fazla kontrole sahip bir teknoloji olarak adlandırılıyor.

ActiveShield 2.0 teknolojisi, çeşitli koruma mekanizmalarını içeriyor. Örneğin, aşırı akım koruması, aşırı voltaj koruması, aşırı ısınma koruması gibi güvenlik önlemleri bu güvenlik kalkanının bir parçası. Bu özellikleri sayesinde, şarj edilen cihazların aşırı yüklenmesinden, aşırı ısınmasından korkmamıza gerek kalmıyor.

GaN ile daha yeşil, daha çevreci bir şarj deneyimi

Anker 737 Şarj Cihazı, GaN (Gallium Nitride) teknolojisiyle tasarlanmış bir şarj cihazı. GaN teknolojisi, geleneksel silikon tabanlı şarj cihazlarına kıyasla daha yüksek verimlilik ve daha az enerji kaybı sağlıyor. Başka bir deyişle Yeşil Şarj deneyimi sunuyor.

Anker 737 Şarj Cihazı gibi GaN teknolojisine sahip ürünler, enerji verimliliği ve çevresel sürdürülebilirlik açısından önemli avantajlar sunuyor.

Geniş Uyumluluk Yelpazesi ve Ultra Kompakt Tasarım

Telefondan, tablete, dizüstü bilgisayardan, kulak içi kulaklıklara kadar  1.000’den fazla en popüler mobil cihazla çalışacak şekilde tasarlanmış bir ürün ve ultra kompakt bir tasarıma sahip. Örneğin orijinal 96W MacBook şarj cihazından %39 daha küçük bir tasarıma sahip.

Anker 737 Uyumluluk Listesini Aşağıda daha fazla detaylarıyla da paylaşmak istiyorum.

Dizüstü Bilgisayarlar ve Tabletler:

MacBook Pro 13 inç M1 2020, MacBook Air 2020, MacBook Pro 13 inç, Dell XPS 13 9360/9380, ThinkPad E490, HP Spectre F olio, ThinkPad X390, Google Pixelbook, Microsoft Surface Book 2, iPad mini 5, 4, iPad Pro ve iPad 2018 ile sonraki modeller.

Telefonlar ve Aksesuarlar:

iPhone 15 Serisi / iPhone 14 Serisi / iPhone 13 Serisi / iPhone 12 Serisi / SE 2020 / 11 Serisi / XS / XS Max / XR / X / 8 Plus / 8 / 7 Plus / 7 / 6 Plus, iPad mini 5 / 4, iPad Pro Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra / S21 / S21+ / S21 Ultra / Galaxy S10 / S10+ / S10e / S9 / S9+ / S8 / S8+, Note 20 / 20 Ultra / 10 / 9 / 8, Pixel 3a / 3XL / 3 / 2 XL / 2 ve Daha Fazlası Google Pixel 3 ve sonraki modeller, Sony XZ3, Sony Xperia 1, Nintendo Switch, AirPods ve USB-C kablosu ile Anker manyetik kablosuz şarj cihazı.

Anker 737 Şarj Cihazı (GaNPrime 120W) Kutu İçeriği

  • Kutusundan, Anker 737 Şarj Cihazı (GaNPrime 120W), kullanım kılavuzu ile birlikte geliyor.

 

Peki ben bu cihazı yani Anker 737’i neden tercih ettim!

Benim gibi özellikle Apple’ın cihaz ekosistemini çok fazla kullanan birisiyseniz bu tip birden fazla cihazı şarj edebileceğiniz Hem USB-C portuna sahip, hem de USB-A portuna sahip cihazlar sizi acayip bir adaptör yükünden kurtarıyor. Seyahatlerimde oldukça ağır şarj adaptörleri yerine kompakt yapısıyla hem Macbook’umu hemde iPhone’umu güvenli ve sadece 26 dakikada sıfırdan yüze şarj edebilir hale geldim.

Bu benim için inanılmaz bir rahatlık.

Model ile ilgili çok daha fazla detayı ise Anker Türkiye sitesinden bulabilirsiniz.