Sosyal Medya

iPhone

Apple, 13 Ekim’deki “Hi,Speed” Etkinliğini Resmi Olarak Duyurdu

Apple Hi,Speed Etkinliğini Resmi Olarak Duyurdu. Apple 13 Ekim'de 5G destekli iPhone 12 Modellerini Tanıtıyor, İşte detaylar...

Apple’ın beklenen açıklaması geldi, 13 Ekim’de iPhone 12 açıklanıyor!

Apple, “Hi, Speed” etkinliğiyle iPhone 12’yi duyuracak! Apple böylece iPhone 12 Resmi tanıtım tarihini açıklamış oldu.

Teknoloji devi Türkiye saatiyle saat 20:00’da Apple Park’ta düzenleyeceği etkinliği resmi olarak duyurdu. En son olarak 15 Eylül’deki iPad başta olmak üzere Apple Watch gibi aksesuarların ve iOS 14‘ün özelliklerine odaklı bir etkinlik düzenlemişti. Özellikle iPhone 12 beklentisi olanları üzerek resmi tanıtımı bir ay sonraki etkinliğe atmıştı.

Apple’dan “Hi,Speed” Etkinliği – Hıza Odaklı

Etkinliğin başlığını hıza odaklanmış olması, hiç şüphesiz 5G özellikli iPhone 12 modellerini beklememiz gerektiğini işaret ediyor. 5G teknolojisi desteği nihayet iPhone 12 modelleriyle ilk kez buluşuyor olacak.

Dört yeni iPhone 12 modelinin beklentiler arasında olduğunu; 5.4 inç iPhone 12, 6.1 inç iPhone 12 Max, 6.1 inç iPhone 12 Pro ve 6.7 inçlik bir iPhone 12 Pro Max bekleniyor…

Modeller arasındaki ciddi farkların bir öncekinde olduğu gibi sahip olduğu kamera setleri olacağını söyleyebiliriz.

Sadece o mu etkinlikte daha beklenen yenilikler arasında, Apple’ın AirPods Studio Kulak üstü kulaklıkları ve AirTag öğe izleyicileri, yeni nesil Apple TV,  Siri remote ve Mac için Apple Silikon geçişleriyle ilgili bilgiler yer alıyor.