Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Arena ve Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Works işbirliği

Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.PA) 3DEXPERIENCE World'de dünyanın önde gelen yüzücü giyim ve ekipman şirketlerinden biri olan ve spor segmentinde giderek daha önemli bir oyuncu haline gelen Arena'nın, müşterilerine yüksek performanslı ürünleri daha hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde sunmak için Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Works’ü kullandığını duyurdu.

Mayo markası Arena, Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Works ile daha hızlı ve sürdürülebilir prototipleme gerçekleştiriyor

 

  • Arena, iş birliğini, üretkenliği ve kaliteyi artırmak için Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Works  kullanıyor
  • Bulut tabanlı tasarım ve simülasyon özellikleri, Arena’nın yüzücü gözlükleri için prototip oluşturma döngüsünü %70 oranında kısaltıyor ve emisyonları azaltmasını sağlıyor
  • 3DEXPERIENCE Works, SOLIDWORKS’ü 3DEXPERIENCE platformundaki küçük ve orta ölçekli işletmeler için özel olarak tasarlanmış uygulamalarda değerlendiriyor

 

Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.PA) 3DEXPERIENCE World’de dünyanın önde gelen yüzücü giyim ve ekipman şirketlerinden biri olan ve spor segmentinde giderek daha önemli bir oyuncu haline gelen Arena‘nın, müşterilerine yüksek performanslı ürünleri daha hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde sunmak için Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Works’ü kullandığını duyurdu.

3DEXPERIENCE Works, Arena’nın Dassault Systèmes’in SOLIDWORKS uygulamalarını 3DEXPERIENCE platformuna taşıyarak, Arena’nın iş ihtiyaçlarına yönelik bulut tabanlı tasarım, simülasyon ve iş birliği uygulamalarından oluşan bir portföye erişimini  sağlıyor.

 

Arena’nın ekipleri ve ortakları, iş birliğine dayalı sanal bir ortamda gerçek zamanlı bilgi ve geri bildirimle çalışarak ürünlerinin sanal ikizlerini oluşturabiliyor. Böylece ürünlerini test ve optimize ederken, fiziksel prototiplerin sayısını ve bunları oluşturmak için gereken zaman ve kaynaklardan tasarruf ediyor. Şirket bu sayede yüzücü gözlükleri için prototip oluşturma döngüsünü %70 oranında azalttı ve pazara sunma süresini hızlandırdı.

Arena BT ve İş Çözümleri Başkanı Loris Vallesi iş birliği ile ilgili şunları söyledi: “3DEXPERIENCE platformu ve 3DEXPERIENCE Works ile bir ekosistem yaratıyoruz. Tasarımcılarımız tek bir ortamda birlikte çalışabiliyor ve bilgileri hızlı bir şekilde paylaşabiliyor, bu da ortaklarımızla iş birliği yapmamıza yardımcı oluyor. Dahası, her şeyi tasarım ofisimizde simüle ederek, birden fazla ürün numunesi oluşturmak veya üçüncü taraf ürün numuneleri kullanmak zorunda kalmıyoruz, bu da CO2 emisyonlarımızı azaltıyor.   İyileştirilmiş iş akışları, müşterilerimize performans, stil, konfor ve uyum sunarken sürdürülebilirliği de sürece entegre etmemize yardımcı oluyor.”

 

2019 yılında piyasaya sürülen 3DEXPERIENCE Works, Dassault Systèmes’in her gün yenilik üreten milyonlarca SOLIDWORKS müşterisine ve küçük ve orta ölçekli işletmelere adanmış 3DEXPERIENCE platformundaki uygulama portföyü.   3DEXPERIENCE Works, SOLIDWORKS’ün kullanım kolaylığını ve sadeliğini, platformda iş birliğini, üretim verimliliğini ve iş esnekliğini geliştiren ve iş gücünü güçlendirenince ayarlı ve basitleştirilmiş uygulamalara genişletiyor.

Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Works Kıdemli Başkan Yardımcısı Gian Paolo Bassi, “Arena, 3DEXPERIENCE Works portföyümüzün bir kuruluş içinde iş birliği, üretkenlik ve inovasyon için benzersiz değerini tam olarak gösteriyor. Her yıl, kullanıcılara daha fazla değer sunmak için tekliflerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.  Bulut tabanlı çözümlerimiz, ürün özelliklerini ve performansını verimli bir şekilde modellemek, görselleştirmek ve tahmin etmek için ihtiyaç duydukları yetenekleri sağlayarak inovasyon süreçlerine daha sürdürülebilir bir şekilde katkıda bulunuyor” dedi.