Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Arzum OKKA, kahvedeki uzmanlığını Espresso Serisine de taşıyor

Arzum OKKA’nın 10. Yılında kahveseverler ile buluşturduğu Arzum OKKA Espresso serisi ile marka, uzmanlığını tüm kahve çeşitlerinde vurgulayacak.

Arzum OKKA, kahvedeki uzmanlığını Espresso Serisine de taşıyor

 

Arzum OKKA, kahve makinelerindeki uzmanlığını Arzum OKKA Espresso Serisi ile yeni bir boyuta taşıyor.

Arzum OKKA’nın 10. Yılında kahveseverler ile buluşturduğu Arzum OKKA Espresso serisi ile marka, uzmanlığını tüm kahve çeşitlerinde vurgulayacak.

 

Kahvenin uzmanı Arzum OKKA, 10. yılında yepyeni Espresso Serisi ile kahveseverler ile buluşuyor.  Farklı ihtiyaçlara özel geliştirilen Espresso Serisi ile Arzum OKKA kahve çeşitlerinde sınırları ortadan kaldırıyor. Şık tasarımı ve teknolojisinin yanı sıra soğuk kahve yapabilme, bardak ısıtma ve yüksek bar basıncı gibi profesyonel kahve hazırlama gerekliliklerini de karşılayan seri, ev rahatlığında muhteşem kahve hazzını OKKA uzmanlığı ile buluşturuyor. Süt çubuklu ve süt hazneli yarı otomatik, süt çubuklu ve süt hazneli alternatifli tam otomatik makinelerin yer aldığı seride, farklı renk seçenekleri ile birlikte toplam 8 ürün bulunuyor.

Arzum OKKA Espresso Pro M ile her fincanda eşsiz kahve deneyimini yaşayın

 

11 farklı içeceğin kolayca hazırlanabilmesini sağlayan Arzum OKKA Espresso Pro M, şık tasarımlı cam süt haznesi ile soğuk ya da sıcak espresso bazlı içecekler ile farklı deneyimlerin kapısını aralıyor. Kişiselleştirilebilen su ve kahve miktarı ile kendinizi özel hissedeceğiniz tatlara imkân tanıyor. Multi-Flow teknolojisiyle soğuk kahve yapabilme özelliği de bulunan Arzum OKKA Espresso Pro M Tam Otomatik Espresso Makinesinin sunduğu 19 bar basınç ile kahveye kattığı mükemmel aroma cihazdaki profesyonel dokunuşlar arasında yerini alıyor. Yüksek piksel yoğunluğuna sahip 6.6 inçlik göz alıcı dokunmatik OKKA Retina Ekranıyla menü ve içecek tercihlerini de kolaylaştıran makine, otomatik temizleme özelliğiyle de içeceklerin keyfini daha uzun süre sürmenizi sağlıyor. Tek tuşla double espresso, flat white, ristretto, latte macchiato ve soğuk americano gibi farklı lezzetleri hazırlayabileceğiniz Espresso Pro M ile siz de her fincanda eşsiz kahve deneyimini yaşayabilirsiniz.

 

Sevdiklerinizle paylaşacağınız keyifli anlar için ihtiyacınız olan tek şey Arzum OKKA Espresso Pro

 

Entegre süt çubuğu ile sıcak süt veya sıcak/soğuk süt köpüğü hazırlayabilen Arzum OKKA Espresso Pro Tam Otomatik Espresso Makinesi tek dokunuşla espresso, double espresso, americano ve soğuk americano gibi 6 farklı kahve seçeneği sunuyor. Su ve kahve miktarının yanı sıra sıcaklık seçimlerinde kişiselleştirmeye imkânı tanıyor. Yoğun kahve aromasını yaşatmak için 19 barlık basınç sunan makine, bardak ısıtma özelliğiyle demlenen kahvenin bardakta soğumasının önüne geçiyor. Multi-Flow teknolojisiyle soğuk kahve de hazırlayabilen Espresso Pro, farklı damak zevklerini ortak bir noktada buluşturuyor. 6.6 inçlik dokunmatik OKKA Retina Ekran ve otomatik temizleme özelliği ile kullanım ve konforu bir arada sunan Espresso Pro, sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek bir kahve deneyimi yaşamanız için ihtiyacınız olan tek şey.

 

Arzum OKKA Espresso Solo M ile Kahve keyfinizi ikiye katlayın

 

Arzum OKKA Espresso Solo M yarı otomatik kahve makinesi, entegre süt haznesi ile 6 farklı kahveyi mükemmel bir kıvamda hazırlayabiliyor. Tek tuşla sütlü içecek hazırlayabilme ve süt köpürtme özellikleri ise kahve deneyimini ev rahatlığında üst sıralara taşıyacak detaylardan. 15 bar basıncı, tek tuşla sütlü içecek hazırlama ve otomatik temizleme özelliği ise kahve deneyimini konfor ve özgürlükle buluşturan özellikler arasında sıralanıyor. Bardak ısıtma özelliğiyle taze demlenmiş kahvenin çok daha sıcak kalmasını sağlayan Espresso Solo M, şık tasarımı, tek ve çift espresso hazırlamanıza imkân sunan portafiltresi ve bardak tutucu detaylarıyla dikkat çekiyor. 4.3 inçlik dokunmatik OKKA Retina Ekranıyla da menüler arasında seçimleri kolaylaştırıyor.

Kahvenin tadı Arzum OKKA Espresso Solo ile çıkıyor

Espresso, double espresso, sütlü kahve ve americano hazırlayabilen Arzum OKKA Espresso Solo Yarı Otomatik Espresso Makinesi, 15 barlık basıncıyla yoğun kahve aromasını yaşatıyor. Arzum OKKA Espresso Solo süt çubuğu ile süt köpürtürken, tek ve çift espresso hazırlamanıza imkân sunan portafiltresi ile kahvenin yoğunluğunu seçmenizi sağlıyor. Serinin olmazsa olmazlarından, 4.3 inçlik dokunmatik ve şık OKKA Retina Ekran mutfağınıza şıklık katarken aynı zamanda kullanım kolaylığı sağlıyor. Otomatik temizleme özelliğinin yanı sıra taze demlenmiş kahvelerin sıcaklığını koruyan bardak ısıtma teknolojisinin bir araya geldiği Arzum OKKA Espresso Solo ile size kahve ile dolu değerli bir zaman geçirmek kalıyor.

 

 

Arzum OKKA Espresso Serisi’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.