Sosyal Medya

Donanım

ASUS, Kurumsal Hayat için İlk Copilot+ Bilgisayarı ExpertBook P5’i Tanıttı

ASUS, kurumsal hayat için ilk Copilot+ bilgisayarı ExpertBook P5’i IFA’da özel bir etkinlikte tanıttı. 48 NPU TOPS'a sahip en yeni Intel® Core™ Ultra işlemciden gücünü alan dizüstü bilgisayar, 48.999 TL’den başlayan fiyatıyla ASUS E-Store’da ön siparişe açıldı.

ASUS, Kurumsal Hayat için İlk Copilot+ Bilgisayarı ExpertBook P5’i Tanıttı

 

ASUS, kurumsal hayat için ilk Copilot+ bilgisayarı ExpertBook P5’i IFA’da özel bir etkinlikte tanıttı. 48 NPU TOPS’a sahip en yeni Intel® Core™ Ultra işlemciden gücünü alan dizüstü bilgisayar, 48.999 TL’den başlayan fiyatıyla ASUS E-Store’da ön siparişe açıldı.

ASUS, modern profesyonelleri güçlendirmek için tasarlanmış çığır açan bir Copilot+ PC olan ExpertBook P5’i (P5405) tanıttı. Önceki nesle göre 3 kata kadar yapay zeka performansı artışı sağlayan 48 NPU TOPS’a sahip en yeni Intel® Core™ Ultra işlemciden (Seri 2) güç alan ve ASUS AI ExpertMeet özelliğine sahip bu yapay zeka odaklı güç merkezi, iş akışlarını kolaylaştırıyor ve işbirliğini geliştiriyor. Şık ve dayanıklı alüminyum kasası, olağanüstü görseller sunan çarpıcı 2.5K 144 Hz ekrana ev sahipliği yapıyor. 1,29 kg’lık tüy kadar hafif tasarımı, sağlam güvenlik özellikleri ve sürdürülebilirliğe odaklanan ExpertBook P5, en yüksek performans ve verimlilik arayan hareket halindeki profesyoneller için mükemmel bir arkadaş olacak.

İş hayatının geleceği

Detaylara titizlikle dikkat edilerek üretilen ExpertBook P5, estetik ve ergonomiyi kusursuz bir şekilde harmanlayan birinci sınıf bir alüminyum tasarıma sahip. Sadece 1,29 kg’lık hafif yapısına rağmen, P5 olağanüstü dayanıklılık sunuyor. Bunun yanında P5, ABD MIL-STD 810H askeri standardını karşılıyor. Uygun şekilde yerleştirilmiş fonksiyon tuşları ve geniş fare alanı ile özenle tasarlanmış çalışma alanı, video konferanslar ve çoklu görevler sırasında üretkenliği ve konforu optimize ediyor. Yeni geliştirilmiş soğutma tasarımı olan ASUS ExpertCool termal yapısı ile tasarlanan ExpertBook P5, kapak açık veya kapalı olsun tutarlı, optimum soğutma sağlıyor ve uzun süreli kullanımda bile en yüksek performansı garanti ediyor.

ASUS’un sürdürülebilirlik taahhüdünü ileriye taşıyan ExpertBook P5, sürdürülebilir teknolojide de önemli bir ilerlemeyi temsil ediyor. Bu akıllı ürün, performans ölçümü için Döngüsel Geçiş Göstergelerini (CTI) kullanarak döngüselliğini %10 artırarak %50’ye çıkardı. Geri dönüştürülmüş malzemeler ve modüler bir tasarım içeren ExpertBook P5, e-atık sorununu doğrudan ele alıyor.

Toplantılarda yapay zekanın gücünü deneyimleyin

ASUS ExpertBook P5, toplantıları üretken ve ilgi çekici deneyimlere dönüştüren, ses, video ve işbirliği özelliklerini geliştirmek için gelişmiş yapay zeka yeteneklerinden yararlanan, kesintisiz iletişim sağlayan ve her önemli ayrıntıyı yakalayan cihaz içi bir yapay zeka asistanı olan yepyeni ASUS AI ExpertMeet’ten yararlanıyor.

AI ExpertMeet, her toplantı deneyimini yükseltmek için kapsamlı bir yapay zeka destekli özellikler paketi sunuyor. AI Toplantı Tutanakları, toplantıları doğru bir şekilde yakalıyor ve yazıya döküyor, ayrıntılı özetler oluşturuyor ve birden fazla konuşmacının önemli noktalarını belirliyor. AI Translated Subtitles özelliği, çeviriler sağlayarak diller arasında sorunsuz iletişim sağlıyor. Ayrıca Filigran işlevi, daha fazla güvenlik ve profesyonellik için video görüşmelerinin özelleştirilebilir kartvizit bilgileri ve ekran filigranları ile kişiselleştirilmesine olanak tanıyor. Tümü cihaz içi zeka tarafından desteklenen kişisel veriler güvende kalıyor ve kullanıcıların gizlilik endişesi olmadan fikirlere odaklanmasına olanak tanıyor.

ASUS ExpertGuardian: Gizli veriler için nihai koruyucu

ASUS ExpertBook P5’in güçlü güvenlik cephaneliği kritik verileri koruyor. Ticari sınıf ve NIST SP 800-155 uyumlu BIOS ile tasarlanan ürün, ürün yazılımı saldırılarına karşı temel bir koruma katmanı sağlıyor. Windows 11 Secured-core PC teknolojileri ile birleştiğinde ExpertBook P5, yazılım açıklarına karşı güçlendirilmiş bir savunma oluşturuyor. Uzun vadeli güvenlik sağlamak için ASUS, BIOS ve sürücü güncellemeleri için kapsamlı bir beş yıllık destek sunarak sistemi yeni ortaya çıkan tehditlere karşı koruyor.

Bu sağlam donanım tabanlı güvenliği tamamlayan ExpertBook P5, ücretsiz bir yıllık McAfee + Premium üyeliği içeriyor. Bu kapsamlı güvenlik paketi, karmaşık sosyal mühendislik saldırılarına karşı koruma sağlamak için yapay zeka destekli deepfake tespiti de dahil olmak üzere gelişmiş tehdit tespiti için McAfee Smart AI ™ ‘dan yararlanıyor. Ek olarak, e-posta dolandırıcılığı koruması, kimlik avı girişimlerine karşı ekstra bir savunma katmanı sağlıyor.

ASUS Kurumsal Destek

Modern profesyonellerin kritik ihtiyaçlarını anlayan ASUS Business Support, yalnızca bir garanti değil, yerinde onarım, özel teknik yardım ve 7/24 müşteri desteği içeren kapsamlı bir hizmet paketidir. Bu güçlü destek çerçevesi, her ExpertBook kullanıcısının minimum kesinti süresi yaşamasını ve teknik sorunlarına kişiselleştirilmiş çözümler almasını sağlar.