Sosyal Medya

Donanım

Babalar Günü Hediyesi İçin Anker’den Teknolojik Öneriler!

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, koşulsuz sevginin ve fedakarlığın timsali babalarımıza yaraşır hediye alternatifleri sunuyor. Anker’in farklı kategorilerdeki akıllı teknolojileri bu kez Babalar Günü’nde babaların yüzünü güldürecek.

Babalar Günü Hediyesi İçin Anker’den Teknolojik Öneriler!

 

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, koşulsuz sevginin ve fedakarlığın timsali babalarımıza yaraşır hediye alternatifleri sunuyor. Anker’in farklı kategorilerdeki akıllı teknolojileri bu kez Babalar Günü’nde babaların yüzünü güldürecek.

 

Fedakarlığı, sabrı ve güveni onlardan öğrendiğimiz babalarımızı en güzel hediyelerle buluşturma zamanı geldi. Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, Babalar Günü’nde farklı kategorilerdeki hediye alternatifleriyle babaları özel hissettiriyor.

Bu Babalar Günü’nde babasının en çok seveceği hediyeyi alarak onu mutlu etmek isteyenler Anker’in en sevilen ürünleriyle çözüm bulacak. İster televizyon keyfini dev ekranlara taşıyan projeksiyon cihazlarından birini tercih edin ister ses kalitesiyle babanızı tüm stresinden uzaklaştıracak kulaklık alternatifleri arasından seçim yapın, babanız Anker’in akıllı teknolojilerine bayılacak.

Dev ekran keyfi babanız nerede isterse orada

Eğlencenin küçük ekranla sınırlandırılmasını kimse istemez. Maç keyfini, film keyfini ya da televizyon keyfini babanız nerede istiyorsa orada büyük ekrana taşısın. Dünyanın ilk kablosuz dış mekan projeksiyon cihazı Nebula Mars 3, 1000 ANSI Lümen parlaklığı, 200 inç boyutu ve doğal 1080p çözünürlüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dev ekran deneyimini farklı bir boyuta taşıyan projeksiyon cihazında var olan güçlü yapay zekâysa en iyi görüntüleme deneyimi için ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Netflix tarafından lisanslanan dünyanın ilk taşınabilir Google TV projeksiyon cihazı olan Nebula Mars 3 Air ise ister hoparlör olarak ister Netflix dahil tüm içerik ve uygulamaları dilediğiniz yerde çift 8W Dolby Ses özelliğiyle sinema salonundaymış gibi izleyebileceğiniz bir projeksiyon cihazı olarak kullanılabiliyor.

Babanız gücünü Anker’den alsın

Telefon ve bilgisayar babanızın ayrılmaz ikililerindense babanız için şarj en önemli konulardan biridir. Babanızın hem enerjisi hiç bitmesin hem de telefonunu ya da bilgisayarını her an ve her yerde şarj edebilsin istiyorsanız Anker’in şarj cihazları tam aradığınız hediye. Orijinal bir şarj cihazına göre telefonları, tabletleri ve daha fazlasını 3 kat daha hızlı şarj edebilen Anker 323 Şarj Cihazı, 33 Watt’lık gücüyle hem bir USB-C portuna hem de bir USB-A portuna sahip olduğu için aynı anda iki cihaz için kullanılabiliyor. Anker 737 Şarj Cihazı (GaNPrime 120W) ise telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve kulak içi kulaklık dahil olmak üzere 1.000’den fazla popüler mobil cihazlarıyla  uyumlu şekilde çalışıyor. 2 USB-C ve 1 USB-A çıkışı ile üç cihazı aynı anda şarj edebilme özelliğine sahip cihaz,  PowerIQ 4.0 teknolojisi sayesinde cihazlarınızı 26 dakikaya kadar daha hızlı şarj ediyor.

Babalar en iyi ses kalitesini hak eder

Babanızın hem işte hem günlük hayatta keyifle kullanabileceği kulaklıklar Babalar Günü’nün bir diğer hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor. Anker’in Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu ses sistemleriyle hayata renk ve konfor katan kulak içi kulaklıklardan Anker Soundcore AeroFit Pro Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, sporcu babaları sevindirecek bir hediye olacak. Soundcore’a Özel SweatGuard Teknolojisi ile IPX5 Suya Dayanıklı sertifikasına sahip kulaklık, standart Bluetooth codec bileşenlerine kıyasla 3 kat daha fazla veri ileterek yüksek kaliteli ses sunuyor.

Tek şarjla etkileyici 14 saat kesintisiz müzik çalma olanağı sunan AeroFitPro, beraberindeki şarj kutusuyla birlikte toplamda 46 saatlik şaşırtıcı bir kullanım süresi sağlıyor. Kulak üstü kulaklılardaysa şık ve ergonomik bir kulak üstü bluetooth kulaklık olan, yenilikçi çift katmanlı diyafram sürücüleriyle 50 saate varan kullanım süresi sunan Soundcore Space Q45 ve dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip yeni kulaklık Soundcore Space One Babalar Günü’nün favori hediye alternatifleri arasında yer alıyor.