Sosyal Medya

Otomobil

BRIFIC: Şehir İçi Ulaşımda Mobilitenin Yeni Adı!

Türkiye'nin en yeni e-mobilite markası BRIFIC, Temmuz ayı itibariyle yollara çıktı ve şimdiden şehrin fenomeni olma yolunda ilerliyor! Uluslararası prestijli IF Design Awards 2024 ödülü kazanan tasarımı, üstün sürüş deneyimi ve sürdürülebilir üretimiyle BRIFIC, sunduğu konforlu e-mobilite çözümleri ile şehir yaşamına yeni ve çevreci bir soluk getiriyor.

BRIFIC: ŞEHİRDE YENİ BİR FENOMEN

 

Türkiye’nin en yeni e-mobilite markası BRIFIC, Temmuz ayı itibariyle yollara çıktı ve şimdiden şehrin fenomeni olma yolunda ilerliyor! Uluslararası prestijli IF Design Awards 2024 ödülü kazanan tasarımı, üstün sürüş deneyimi ve sürdürülebilir üretimiyle BRIFIC, sunduğu konforlu e-mobilite çözümleri ile şehir yaşamına yeni ve çevreci bir soluk getiriyor.

 

Daha piyasaya sunulmadan, dünya çapında prestije sahip IF Design Awards 2024 ödülü kazanan tasarımı ile yüzde 100 yerli e-mobilite markası BRIFIC, şehrin yeni fenomeni olmak üzere Temmuz ayı itibariyle satışa sunuldu. Özgün tasarımı, çevreci üretimi ve farklı sürüş deneyimi ile göz dolduran BRIFIC, yollara özgürlük getiriyor.

Sunduğu benzersiz sürüş deneyimi, tarzı ve yüksek teknolojisi ile dikkat çeken BRIFIC, taşınabilir batarya kullanım kolaylığı da sağlıyor. Hafif ve dayanıklı bir gövdeye sahip olan BRIFIC; diz ve kalça hareketleri ile denge ve manevra kabiliyeti imkanı sunan özgün ileri yönlü sürüş pozisyonu ile şehir hayatının vazgeçilmezi olmaya aday.

Kaliteli ve şık yapısı ve dinamik stili ile farkını hissettiren BRIFIC, 18-45 yaş arasında şehirli, dinamik, stil sahibi kadınlar ve erkekler ile üniversite öğrencileri ve genç beyaz yakalıları hedeflerken, kadınların önemli bir kısmının e-mobilite ürünlerine karşı mesafeli tavrını da ortadan kaldırmayı hedefliyor.

BRIFIC UMA modeli; Marine, Crimson ve Bianco olmak üzere 3 stil seçeneğiyle sunulan BRIFIC, zamanın verimli kullanımına olanak sağlıyor. Yüksek kaliteli bataryası ve verimliliği arttırılmış elektrik motoru ile menzil endişesini ortadan kaldıran BRIFIC’in güncellemeler vasıtasıyla önümüzdeki dönemde, AI teknolojisi ile entegre bir hale getirilmesi planlanıyor.

 

Özellikler:

  • İleri yönlü sürüş pozisyonu
  • 60 km menzil
  • Değiştirilebilir sürüş modları
  • Dokunmatik ekran
  • Taşınabilir batarya
  • 2,5 Saatte hızlı şarj
  • Hafif ve dayanıklı gövde
  • GMF Motor A.Ş. tarafından geliştirilen patentli yerli elektrik motoru
  • TÜBİTAK destekli
  • Çevre dostu üretim ve kullanım

 

Sürdürülebilir çevre bilincine katkıda bulunma misyonu ile üretilen, Türkiye’nin yeni e-mobilite fenomeni BRIFIC, lansman satışı süresince brific.com sitesinde meraklılarını bekliyor olacak.