Sosyal Medya

Otomobil

BRIFIC: ŞEHİRDE YENİ BİR E-MOBİLİTE DEVRİMİ

Türkiye'nin en yenilikçi e-mobilite markası BRIFIC, Temmuz ayı itibariyle yollarla buluştu ve şehrin gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor. Uluslararası IF Design Awards 2024 ödülüne layık görülen tasarımı, mükemmel sürüş deneyimi ve çevre dostu üretim anlayışıyla BRIFIC, şehir yaşamına modern ve sürdürülebilir bir yenilik getiriyor.

BRIFIC: ŞEHİRDE YENİ BİR E-MOBİLİTE DEVRİMİ

 

Türkiye’nin en yenilikçi e-mobilite markası BRIFIC, Temmuz ayı itibariyle yollarla buluştu ve şehrin gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor. Uluslararası IF Design Awards 2024 ödülüne layık görülen tasarımı, mükemmel sürüş deneyimi ve çevre dostu üretim anlayışıyla BRIFIC, şehir yaşamına modern ve sürdürülebilir bir yenilik getiriyor.

 

Dünya çapında prestije sahip IF Design Awards 2024 ödülünü daha piyasaya sunulmadan kazanan yüzde 100 yerli e-mobilite markası BRIFIC, Temmuz ayında yollara çıktı ve şehrin yeni fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor. Özgün tasarımı, çevre dostu üretim anlayışı ve farklı sürüş deneyimiyle dikkat çeken BRIFIC, yollara özgürlük getiriyor.

 

Benzersiz sürüş deneyimi, şık tarzı ve yüksek teknolojisiyle öne çıkan BRIFIC, taşınabilir batarya kullanım kolaylığı da sunuyor. Hafif ve dayanıklı gövdesi ile dikkat çeken BRIFIC, diz ve kalça hareketleriyle denge ve manevra kabiliyeti sağlayan ileri yönlü sürüş pozisyonu ile şehir hayatının vazgeçilmezi olmayı vaat ediyor.

 

Kaliteli yapısı, dinamik stili ve şıklığıyla fark yaratan BRIFIC, 18-45 yaş arasındaki şehirli, dinamik ve stil sahibi kadınlar, erkekler, üniversite öğrencileri ve genç profesyonellere hitap ederken, kadınların e-mobilite ürünlerine karşı olan mesafeli tutumunu da ortadan kaldırmayı hedefliyor.

BRIFIC UMA modeli, Marine, Crimson ve Bianco olmak üzere üç stil seçeneğiyle sunuluyor. Yüksek kaliteli bataryası ve verimliliği artırılmış elektrik motoru ile menzil endişesini ortadan kaldıran BRIFIC, yakın gelecekte AI teknolojisiyle entegre edilerek daha da ileriye taşınacak.

 

Özellikler:

  • İleri yönlü sürüş pozisyonu
  • 60 km menzil
  • Değiştirilebilir sürüş modları
  • Dokunmatik ekran
  • Taşınabilir batarya
  • 2,5 saatte hızlı şarj
  • Hafif ve dayanıklı gövde
  • GMF Motor A.Ş. tarafından geliştirilen patentli yerli elektrik motoru
  • TÜBİTAK destekli
  • Çevre dostu üretim ve kullanım

Sürdürülebilir çevre bilincine katkıda bulunma misyonuyla üretilen BRIFIC, lansman satışı boyunca https://www.brific.com/ adresinde meraklılarını bekliyor.