Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bulutistan, Nodify Teknoloji ile Sunduğu Hizmetlere Low-Code’u da Eklemiş Oldu

Türkiye’nin en büyük yerli bulut hizmet sağlayıcısı Bulutistan ile low-code BPM platformuyla kurumların dijital dönüşüm yolculuğunda yazılım geliştirme bağımlılığını azaltan Nodify Teknoloji, önemli bir iş birliğine imza attı.

Bulutistan, Nodify Teknoloji ile Sunduğu Hizmetlere Low-Code’u da Eklemiş Oldu

 

Türkiye’nin en büyük yerli bulut hizmet sağlayıcısı Bulutistan ile low-code BPM platformuyla kurumların dijital dönüşüm yolculuğunda yazılım geliştirme bağımlılığını azaltan Nodify Teknoloji, önemli bir iş birliğine imza attı. Anlaşma ile Nodify Teknoloji’nin Low-code BPM çözümü, Bulutistan altyapısı ile hem yurt içi hem de yurt dışında yaygınlaşacak. Bu şekilde kısa süre önce Turcorn 100 Programı’na kabul edilen, ülkenin yeni Unicorn adayı Bulutistan, müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu katma değerli hizmetlere bir yenisini daha eklemiş oldu.

 

Dijital dönüşüm süreçlerinin hızlanması, efektif çözümleri beraberinde getiriyor. Süreçleri daha verimli ve zamandan tasarruf ederek yönetmek isteyen kurumlar, özel çözümlerle kendini daha güvende ve daha rekabetçi görüyor.

 

Sağladığı low-code BPM (Düşük Kodlu İş Süreçleri Yönetimi) platformu ile kurumların dijital dönüşüm yolculuğunda yazılım geliştirme bağımlılığını azaltan, operasyonlarını kolaylaştıran, izlenebilirliği ve verimliliği artıran çözümler geliştiren Nodify Teknoloji ile Bulutistan arasında çok önemli bir iş birliği gerçekleşti. Bu iş birliğiyle Bulutistan, hizmet yelpazesini genişletti, müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu katma değerli hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

 

Bulutistan, altyapısı ile low-code çözümü farklı boyutlara taşıyacak

 

Yapılan iş birliği ile Nodify’ın katma değerli yeni teknoloji BPM platformunun Bulutistan altyapısı ile hem yurt içi hem de yurt dışında yaygınlaşması hedeflenirken, sunulan çözüm Bulutistan’ın güvenilir ve sağlam altyapısı kullanılarak ölçeklenebilirlik, güvenlik ve erişilebilirlik önemli bir boyuta ulaşacak.

 

Nodify’in yeni platformu low-code BPM ile yaygın ERP ve CRM uygulamaları ile yapılamayan veya yapılması çok maliyetli olan kuruma özel süreçler, sürükle-bırak araçlar ile kolaylıkla uygulamalara entegre edilebiliyor. Bunun yanı sıra yıllık izin, masraf onay, satın alma, bütçe yönetimi, sözleşme yönetimi, tedarikçi/müşteri ve İK edinim gibi neredeyse her ölçekteki kurumun ihtiyacı olan süreçler de kolaylıkla yönetilebiliyor.

 

Gençtürk: Bulutistan’ın müşterilerine sunduğu katma değerli hizmetlere bir yenisi daha eklendi

 

İş birliği kapsamında Bulutistan’ın alt yapısının önemli bir rol üstlendiğini belirten Bulutistan’ın Genel Müdürü Gökhan Gençtürk,

“Hedeflerimiz doğrultusunda güçlü iş birlikteliklerimize bir yenisini daha ekledik. Kurumların gündem maddelerinin başında yer alan dijital dönüşüme büyük katkı sağlayacak olan iş birliğimiz ile hem yurt içinde hem de yurt dışında low-code teknolojisi ile de değer katıyor olacağız. Bulutistan’ın Nodify ile yaptığı iş ve güç birliği, kurumsal iş uygulamaları alanında her sektörü kapsayacak şekilde katma değer sağlayacak” dedi. Gençtürk, Bulutistan’ın benzer yatırımlar ve iş birlikleri ile bulut bilişim alanında kesintisiz çözüm üreteceğinin de özenle altını çizdi.

Ertuğ Er: ihracatı arttırmak konusunda ortak vizyonu paylaşıyoruz

 

Bulutistan ile ihracatı artırmak konusunda ortak vizyonu paylaştıklarını vurgulayan Nodify Teknoloji Genel Müdürü Ertuğ Er,

“Nodify’ı 15 yıllık uygulama tecrübesi ile 2022’de kurduk ve 2023 yılında yurt dışı ciromuzu döviz bazında 4 katına çıkardık. Bu büyüme oranını sürdürülebilir kılmak için çözümlerimizin ölçeklenebilirliğini ve erişilebilirliğini artırmalıydık. Bulutistan’ın yurt içi ve yurt dışında müşteri ve iş ortaklarına sağlam bulut altyapısı üzerinde katma değeri yüksek ürün ve servisler sunması vizyonunun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aldığı ödüller, katılmaya hak kazandığı programlar ve kısa sürede piyasada geldiği konum itibari ile yerli ve milli bir başarı hikayesine şahit olduğumuz Bulutistan ile kurduğumuz bu stratejik iş ortaklığı her iki firmanın da yurt içi ve yurt dışı hedeflerine emin adımlarla ilerlemesine önemli katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.