Sosyal Medya

Donanım

Çift görüntü moduna sahip ROG Swift OLED PG32UCDP satışa sunuldu!

ASUS Republic of Gamers (ROG), kullanıcıların 4K @ 240 Hz görsellerden FHD @ 480 Hz'e geçiş yapmasını sağlayan çift moda sahip 32 inç 4K WOLED oyuncu monitörü Swift OLED PG32UCDP'yi Türkiye’de satışa sundu.

ASUS Republic of Gamers, çift görüntü moduna sahip ROG Swift OLED PG32UCDP modelini Türkiye’de satışa sundu

 

4K @ 240 Hz ve FHD @ 480 Hz olmak üzere çift görüntü moduna, AI Assistant teknolojisine ve OLED Anti-flicker özelliğine sahip 32 inç oyuncu monitörü…

 

  • 4K @ 240 Hz veya FHD @ 480 Hz olmak üzere çift görüntü moduna sahip 32 inç 4K (3840 x 2160) WOLED oyuncu monitörü.
  • Dinamik AI Shadow Boost, AI Crosshair, AI Visual, AI Sniper ve MOBA Map Helper gibi özellikleri içeren yeni AI Assistant teknolojisiyle üst düzey oyun deneyimleri.
  • OLED Anti-flicker ve Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) teknolojileri, Auto KVM ve USB-C® (90 W Güç Dağıtımı ile) özellikleri.

 

ASUS Republic of Gamers (ROG), kullanıcıların 4K @ 240 Hz görsellerden FHD @ 480 Hz’e geçiş yapmasını sağlayan çift moda sahip 32 inç 4K WOLED oyuncu monitörü Swift OLED PG32UCDP’yi Türkiye’de satışa sundu. PG32UCDP ayrıca oyuncuların nişan almalarına yardımcı olmak ve genel oyun deneyimlerini iyileştirmek için tasarlanmış oyun içi yardımcılar içeren yeni ROG AI Assistant özelliğine sahip. Üçüncü nesil ROG OLED ve Micro Lens Array Plus (MLA+) teknolojileri, PG32UCDP’nin sınıfındaki diğer monitörlere kıyasla %15 daha parlak görüntüler vermesini sağlıyor. Ayrıca PG32UCDP, OLED Anti-flicker ve Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) teknolojileri, Auto KVM ve 90 W Güç Dağıtımı ile USB-C® gibi kullanıcı dostu özellikler içeriyor.

 

Oyunlara hazır

Çift mod özelliği, PG32UCDP’nin bir kısayol tuşuyla anında 4K @ 240 Hz veya FHD @ 480 Hz görüntü arasında geçiş yapma imkanı vererek kullanıcıların süper hızlı FPS oyunlarında çabuk tepki alabilmelerine veya çarpıcı ayrıntılarla dolu oyun dünyalarıyla en yeni AAA oyunlarının keyfini çıkarmalarına olanak tanıyor.

PG32UCDP ayrıca AI Visual, AI Crosshair, AI Sniper, AI Shadow Boost ve MOBA Map Helper gibi özelliklerle oyun deneyimlerini geliştirmek için tasarlanan AI Assistant teknolojisiyle geliyor.

AI Visual, ekranda ne olduğunu otomatik olarak algılayarak en iyi varsayılan ayarı yapıyor veya kullanıcı tarafından önceden ayarlanmış monitör ayarlarını düzenliyor. AI Crosshair, nişan işaretini arka planla kontrast oluşturan bir renge dönüştürerek nişan almayı kolaylaştırıyor. AI Sniper, alıştırma yaparken daha iyi nişan almak için görüntüyü oyundaki hedefin merkezine yakınlaştırıyor. AI Shadow Boost, haritanın loş alanlarında saklanan düşmanları tespit etmeyi kolaylaştırmak için sahnenin karanlık alanlarını geliştiriyor. MOBA Map Helper ise bir grup savaşı tespit edildiğinde MOBA oyuncularına gözlerini dört açmaları için bildirim gönderiyor.

 

OLED avantajı

En yeni ROG OLED teknolojisi, oyunculara en koyu siyah tonlarıyla birlikte olağanüstü kontrasta sahip ve bulanıklık olmayan görseller için ultra hızlı 0,03 ms tepki süresi sunuyor. PG32UCDP’deki üçüncü nesil OLED teknolojisi, gelişmiş hareket netliği için Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) özelliğine sahipken, Clear Pixel Edge algoritması da metinlerin okunmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca, ROG’ye özel OLED Anti-flicker teknolojisi, daha akıcı bir oyun deneyimi için kare hızı dalgalanmaları sırasında titreşimi azaltmaya yardımcı oluyor ve isteğe bağlı tek tip parlaklık özelliği ise daha rahat bir kullanıcı deneyimi için parlaklık seviyelerinin tutarlı kalmasını sağlıyor.

PG32UCDP, en uygun sıcaklık yönetimi sağlamak ve ekranda görüntü izi kalması riskini azaltmak için entegre hava akışı kanallarına sahip özel bir soğutucu tasarımına sahip. Pasif soğutma tasarımını tamamlayan ASUS OLED Care teknolojisi, OLED paneli korumak için Piksel Temizleme, Piksel Taşıma, Ekran Koruyucu ve daha fazlasını içeren ek özellikler sunuyor. Dahası, PG32UCDP’nin OLED paneli üç yıl garanti kapsamındadır.

 

Benzersiz rahatlık ve çok yönlülük

PG32UCDP, oyuncuların 24,5 inç (e-spor modu) ile 27 inç görüntüler arasında seçim yapmasına olanak tanıyarak farklı en boy oranlarında görüntü verebiliyor. ASUS DisplayWidget Center ise OLED Care işlevlerine erişmek ve mouse ile kolayca monitör ayarları yapmak için kullanışlı bir arayüz sunuyor. Ayrıca ikinci bir giriş kaynağını otomatik olarak algılayarak kullanıcıların tek bir klavye ve fare aracılığıyla her iki giriş cihazını kontrol etmesini sağlayan Autı KVM işlevini etkinleştirmek için bir kısayol tuşu da bulunuyor.

Birçok farklı multimedya cihazıyla uyumluluk için PG32UCDP’de, DSC özellikli DisplayPort 1.4, HDMI® 2.1, 90 W Güç Dağıtımı özellikli USB-C®, kulaklık girişi ve monitörün üst kısmındaki tripod soketi gibi kapsamlı bağlantı özellikleri yer alıyor. PG32UCDP, 1299 ABD doları tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla geliyor.