Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Colorful Co-op Adventure POPUCOM Steam Next Fest’te Tüketici Demosuyla Sahneye Çıkıyor

Küresel oyun yayıncısı GRYPHLINE, POPUCOM için oynanabilir bir demo ile Steam Next Fest 'e katıldığını duyurmaktan mutluluk duyar. Yakında çıkacak olan çok oyunculu co-op bulmaca macera platform oyununun ücretsiz demosu 14 Ekim TSİ 10:00'dan 21 Ekim'e kadar Steam üzerinden dijital olarak indirilebilecek.

Colorful Co-op Adventure POPUCOM Steam Next Fest’te Tüketici Demosuyla Sahneye Çıkıyor

GRYPHLINE, Oyuncuların Yedi Bombastik, Balon Patlatan Seviyede Bir Arkadaşlarıyla Takım Kurmasına Olanak Tanıyan PC Demosunu Paylaştı

 

Küresel oyun yayıncısı GRYPHLINE, POPUCOM için oynanabilir bir demo ile Steam Next Fest ‘e katıldığını duyurmaktan mutluluk duyar. Yakında çıkacak olan çok oyunculu co-op bulmaca macera platform oyununun ücretsiz demosu 14 Ekim TSİ 10:00’dan 21 Ekim’e kadar Steam üzerinden dijital olarak indirilebilecek. Bu tuhaf bulmaca macerası, sevilen taktiksel RPG ve kule savunma melezi Arknights‘ın yaratıcılarının en yeni oyunu ve PlayStation®4 ve PlayStation®5 bilgisayar eğlence sistemleri ile Steam ve Epic Games Store üzerinden PC’ye geliyor.

POPUCOM’un Steam Next Fest’e dahil edilmesi, bu yıl Gamescom ve PAX West’teki Batı çıkışının ardından ilk oynanabilir halka açık demo olma özelliğini taşıyor. Yeni demo, oyuncuları iki oyunculu yerel iş birliği (bölünmüş ekran) ve çevrimiçi iş birliği (lansmanda dört oyuncuya kadar iş birliği mevcut olacak) desteğiyle yedi benzersiz seviyenin keyfini çıkarmaya davet ediyor. Bir karakteri özelleştirin ve “Rainbow Popper” ile bulmacaları çözmek ve eğlence dolu canlı bir macerada düşmanları alt etmek için bir arkadaşınızla takım kurun.

POPUCOM gizemli bir paralel evrende geçen fantastik bir maceradır. Bir arkadaşınızla takım kurarak yolculuğunuza birlikte başlayın ve renkli ortamlarla dolu bir dünyaya girin. Bir Gökkuşağı Popper kapın ve yaramaz Pomus’lara renkli mermiler sıkın. Aynı renkteki üç Pomus’u eşleştirmek anında patlar ve tehdidi ortadan kaldırır. Pomus’a ek olarak, oyuncular aşamaları başarıyla geçmek için zıplamak, renk değiştirmek veya özel mekanizmaları etkinleştirmek için doğru zamanlamayı keşfetmelidir.


Temel Özellikler:

Arkadaşlarınızla Oynayın! Bölünmüş ekranla dört oyuncuya kadar koltukta iş birliğinin ve çapraz oyun desteğiyle çevrimiçi iş birliğinin keyfini çıkarın. Çok çeşitli 3D platform bulmaca aşamalarının yanı sıra mini oyunlar içeren bu ortak macerada gökkuşağı olmak ve dünyayı kurtarmak için takım kurun ve birlikte çalışın.
Gökkuşağı Olun: Parlak renkli Pomusları vurmak, eşleştirmek ve patlatmak için Rainbow Popper’ınızı kullanın ve her aşamada ilerlemek için çeşitli 3’lü eşleştirme ve fizik bulmacalarını çözün.
Güvenilir Yoldaşlar Edin: Bu 3D platform macerasında yeni arkadaşlar edinmek de önemli bir beceridir. Bomba Rollo, Kaptan Kitty, Bariyer Bot ve Power Kid’i bulmacayı çözmek ve dünyayı kurtarmak için yardımcı arkadaşlarınız olarak işe alın!

POPUCOM haberleri ve güncellemelerinden haberdar olmak için resmi web sitesini ziyaret edin ve oyunu X, Facebook ve YouTube üzerinden takip edin. GRYPHLINE hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin.