Sosyal Medya

Donanım

Dell ve Nutanix İş Birliği Yarının İnovasyonunu Kolaylaştırıyor

Dell Technologies ve Nutanix, bir adım daha öteye taşıdıkları iş birlikleri kapsamında iki yeni inovatif çözüm sunuyor. BT zorluklarının üstesinden gelmeye odaklanan Dell XC Plus ve Dell PowerFlex, yarının inovasyonunu kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Dell ve Nutanix İş Birliği Yarının İnovasyonunu Kolaylaştırıyor

 

Dell Technologies ve Nutanix, bir adım daha öteye taşıdıkları iş birlikleri kapsamında iki yeni inovatif çözüm sunuyor. BT zorluklarının üstesinden gelmeye odaklanan Dell XC Plus ve Dell PowerFlex, yarının inovasyonunu kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Dell Technologies ve Nutanix, BT alanında ilerleyen ekiplere daha fazla seçenek sunmak ve basitlik sağlamak için 14 yılı aşkın süredir devam eden ilişkilerini iki yeni inovatif çözümle güçlendiriyor. Dell tarafından sunulan bu yeni çözümler, Nutanix ortamlarında esnekliği ve kontrolü yeniden tanımlıyor. Her bir çözüm, başlıca BT zorluklarını hedeflerken kuruluşların inovasyonda bir adım daha ileri gitmelerine yardımcı oluyor.

Dell XC Plus ile tanışın

Dell XC Plus, Nutanix Cloud Platform yazılım yığınını Dell PowerEdge sunucularına entegre ederek şirket içi ve hibrit bulut ortamlarının karmaşıklığını azaltmak için tasarlanmış HCI tabanlı bir çözüm olarak öne çıkıyor.  Müşterilere gelişen BT gereksinimlerini karşılamaları için daha fazla seçenek ve kontrol sunan anahtar teslimi bu çözüm, merkezî bir kontrol paneli, güçlü otomasyon, entegre Nutanix AHV hipervizörü ve dayanıklı bir dağıtılmış bulut mimarisine sahip. Çözümün kuruluşlar için sunduğu başlıca avantajlarsa şöyle:

  • Hibrit Bulutu Basitleştirme: Nutanix’in kullanımı kolay yazılımıyla Dell’in sağlam PowerEdge sunucusunu bir araya getirmek, BT ekiplerinin büyümeye ve stratejik iş sonuçlarına odaklanabilmesi için sorunsuz bir yönetim ve entegre bir hibrit bulut çerçevesi sağlıyor.
  • Operasyonları Kolaylaştırma: Otomasyon yetenekleri, enerjiyi bakımdan ziyade yeniliklere yönlendiren daha güvenli, dayanıklı ve çevik bir BT ortamı oluşturuyor.
  • Performansı Optimize Etme: Çözüm hem geleneksel hem de modern iş yükleri için performansı artırmak ve kaynak planlamasını optimize etmek amacıyla sürekli kendini AI ve makine öğrenimi kullanarak ayarlıyor.

Kullanıcılar uygulama dağıtımını hızlandırmak ve hibrit bulutu bugünden basitleştirmek için modern, esnek ve güvenli XC Plus çözümünden yararlanabiliyor.

Dell PowerFlex, Nutanix Bulut Platformu ile daha fazla seçenek ve esneklik sunuyor

Dell ve Nutanix, Nutanix Bulut Platformu’yla desteklenen ve entegre edilen ilk haricî depolama olan Dell PowerFlex’i de hayata geçirdi. Bu çözüm, Dell’in önde gelen yazılım tanımlı altyapısını Nutanix AHV hipervizörü ve Nutanix Bulut Platformu’yla yerel olarak entegre ederek gelişmiş bir hibrit bulut deneyimi yaratıyor. Böylece kullanılar, karmaşık altyapı zorluklarının kolaylıkla üstesinden gelmek için kurumsal veri koruma ve felaket kurtarma, ağ oluşturma, güvenlik ve daha fazlasını içeren Nutanix yazılım özelliklerinin tamamını muhafaza edebilecek. Ayrıca bilgi işlem ve depolamayı bağımsız olarak yönetme, seçtikleri hipervizörü çalıştırma ve geniş ölçekte olağanüstü performans elde etme becerisiyle daha fazla depolama esnekliği kazanacak. Hâlihazırda geliştirme aşamasında olan bu çözüm, bu yıl sonlarına doğru erken erişimle kullanıcılara sunulacak.