Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

En sağlıklı ve parlak saçlar için 4 yeni teknoloji

Saçınızı ısı zararından korurken istediğiniz stile daha hızlı ve kolay ulaşmanızı sağlayacak yeni teknolojilerle tanışmaya hazır mısınız? Üstün Alman kalitesine sahip Fakir Hausgeräte, saçların nem dengesini koruyan iyon ve buhar özelliğinden buklelerinizin hazır olduğunu bildiren akıllı zamanlayıcıya kadar çeşitli özelliklere sahip 4 inovatif teknolojisiyle saç bakım rutininize yeni bir soluk getirecek.

En sağlıklı ve parlak saçlar için 4 yeni teknoloji

 

 

Saçınızı ısı zararından korurken istediğiniz stile daha hızlı ve kolay ulaşmanızı sağlayacak yeni teknolojilerle tanışmaya hazır mısınız? Üstün Alman kalitesine sahip Fakir Hausgeräte, saçların nem dengesini koruyan iyon ve buhar özelliğinden buklelerinizin hazır olduğunu bildiren akıllı zamanlayıcıya kadar çeşitli özelliklere sahip 4 inovatif teknolojisiyle saç bakım rutininize yeni bir soluk getirecek.

Zaman veya çaba harcamadan gün boyu güzel ve parlak saçlara kavuşmanız artık çok kolay. Fakir Hausgeräte’nin öncü teknoloji ve kalitesiyle dikkat çeken inovatif saç bakım ürünleri; Sapphire Luxe Steam DüzleştiriciGlow Keratin Saç MaşasıIon Fusion 3’lü Su Dalgası Maşası ve Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, saçlarınızı koruyacak ve en iyi haliyle parlamasını sağlayacak inovatif özellikleriyle bakım rutininizin vazgeçilmezi olacak.

Saçı ısı zararından koruyan buhar özelliğini duydunuz mu?

 

10 saniye içerisinde kullanıma hazır hale gelen Sapphire Luxe Steam Düzleştirici, buhar özelliği sayesinde hem haznesinde ısınan suyun buhar oluşumuyla saçınızı ısı zararından koruyor hem de saçın nem dengesini muhafaza ederek düzleştiriyor. Keratin ve shea yağı katkılı plakaları, saçın nem dengesini koruyarak daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlarken kızılötesi ışınları ise saça ısının eşit ve hassas bir şekilde nufüz etmesini sağlıyor ve böylece kırılma probleminin önüne geçiyor.

Akıllı zamanlayıcı artık saç maşasında

Akıllı zamanlayıcı özelliğiyle öne çıkan Glow Keratin Saç Maşası, saçlara şekil vermeden önce seçilen sürede saç tipine uygun şekillendirme yapıyor ve bukleler hazır olduğunda hatırlatma yaparak saçları aşırı ısınmaya karşı koruyor.

Keratin ve hindistan cevizi yağı katkılı plaka özelliği ile saçları şekillendirirken kuruma ve kırılma probleminin önüne geçiyor. Aynı zamanda, saç tellerine sağladığı nemlendirici etkisiyle saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor. LCD ısı göstergesi ise 10 farklı sıcaklık ayarı arasından saçınıza en uygun olanı seçmenizi kolaylaştırıyor.

 

Saçlardaki iyon teknolojisi

Ion Fusion 3’lü Su Dalgası Maşası, argan yağı katkılı seramik plaka özelliğiyle saçınızı şekillendirirken hem canlılık hem yoğun koruma sağlıyor.

Saçların doğal nem dengesini koruyan ve elektriklenmesini önleyen iyon teknolojisine sahip cihaz, 10 farklı ısı ayarıyla saçınıza uygun sıcaklıkta şekillendirme sağlıyor. Otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım imkanı sunan Ion Fusion, 360 derece döner kablosu sayesinde kablonun birbirine dolanmasını da önlüyor.

 

Yüksek verimlilik, enerji tasarrufu ve hızlı kurutma

 

Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, yüksek verimlilik ve daha az enerji tüketimi sunan yüksek teknolojili brushless motor özelliğiyle hızlı ve zahmetsiz kurutma işlemi sağlıyor. Soğuk hava ayarı ile saç stilinizi sabitleyen saç kurutma makinesi, iyon teknolojisi ile kurutma sırasında saçlarda ortaya çıkan statik elektriği etkisiz hale getiriyor. Saçların ihtiyacına göre seçilebilen Baby, Scalp, Care ve Turbo olmak üzere dört farklı modu ve son kurutma işlemi sırasında mod, sıcaklık ve hız ayarlarını sonraki kullanımınız için kaydeden hafıza işleviyle saç kurutma işlemini de kişiselleştiriyor.


Fakir Hausgeräte Hakkında: H. Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart’ta kurulan Fakir; Almancada aile anlamına gelen Familie ile markanın kurucusunun soyadı Kicherer’in birleşimiyle doğdu. Teknolojiyi evlere taşıma misyonuyla kurulan Fakir Hausgeräte, kısa zamanda Almanya geneline yayılarak tüketicilerin tercih ettiği bir marka olmayı başardı. 1978 yılına kadar dünya genelinde büyümesini sürdüren şirket, 1985 yılında alınan kararla Saruhan Holding güvencesi ile Türkiye pazarına girdi. Köklü geleneğe sahip Saruhan Holding’in çatısı altında faaliyetini sürdüren Fakir Hausgeräte bugün, 90 yıllık geçmişinden aldığı güçle “Köklerden Geleceğe” sloganı ile yolculuğunu sürdürüyor. Üstün Alman teknolojisi ile pazarın öncü, güvenilir ve sevilen markası Fakir Hausgeräte; sahip olduğu inovasyonları ile tüketicilerine sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlıyor. Alman köklerinden aldığı güçle teknoloji ile estetiği buluşturan Fakir Hausgeräte; yaşamı kolaylaştırırken eğlenceli, şaşırtıcı ve modern tasarımları ile hayata zevk ve heyecan katıyor.