Sosyal Medya

Yazılım

ERP yazılımında Chat GPT 4.0 atılımı!

Tüm sektörlere yönelik yapay zeka ile akıllı iş yürütme modülünü Ar-Ge çalışmalarıyla geliştiren WOC Yazılım, Chat GPT 4.0 ile geliştirdiği yeni ERP çözümüyle dikkat çekiyor.

ERP yazılımında Chat GPT 4.0 atılımı!

  • Kullanıcılar sesli komutla saniyeler içinde rapor alabiliyor
  • Yapay zekaya iş akışında görevler veriliyor

 

Tüm sektörlere yönelik yapay zeka ile akıllı iş yürütme modülünü Ar-Ge çalışmalarıyla geliştiren WOC Yazılım, Chat GPT 4.0 ile geliştirdiği yeni ERP çözümüyle dikkat çekiyor. Satış, üretim, satın alma ve depo yönetimi gibi kritik iş süreçlerinde sesli komutla sorular sorulup anında rapor alınabiliyor. İş akışında görevler de verilebilen yeni yapay zeka çözümüne dair WOC Yazılım CEO’su Koray Kartal, ‘’Firmaların pazar taleplerine daha iyi yanıt vermesine, rekabet durumunu güçlendirmesine ve sürdürülebilir başarı göstermesine önemli bir katkı sağlayacaktır’’ dedi.

Metal, metal işleme, kimya, otomotiv, plastik enjeksiyon başta olmak üzere tüm sektörlerdeki firmaların iş süreçlerinin tamamına yazılım çözümleri sunan WOC Yazılım, yapay zeka alanında çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak, Chat GPT 4.0’dan yararlanarak geliştirdiği iş analitiği çözümü ile fark yaratan WOC Yazılım, bu yenilikçi çözüm ile satış, üretim, satın alma ve depo yönetimi gibi kritik iş süreçlerine dair soruların hızlı ve doğru bir şekilde cevaplanmasını sağlıyor.

‘’İş akış sistemine entegre çalışıyor’’

Geliştirdikleri yenilikçi yazılım hizmetine dair konuşan WOC Yazılım CEO’su Koray Kartal, ‘’WOC Yazılım olarak, yazılım sektöründe yapay zekânın önemini erkenden fark eden, birbirinden farklı yapay zekâ projelerine yaratımlar yapan ve yeni fırsatlar yaratarak iş dünyasını dönüştüren bir yazılım şirketiyiz. Yapay zekâ alanında sürekli olarak araştırmalar ve geliştirmeler yapıyoruz. Yeni geliştirdiğimiz projede kullanıcılarımız “Bu yıl kadar ne kadar satış yaptım?” veya “Bu yıl en fazla hangi stokta satış yaptım?” gibi soruları yapay zekaya yönelterek anında yanıt alabiliyorlar. Sesli komut ile çalışan yapay zeka projemiz, iş akış sistemiyle entegre çalışarak gerekli bilgileri sağlıyor ve iş süreçlerini optimize ediyor’’ dedi.

‘’İş süreçleri daha verimli ve kesintisiz hale geliyor’’

Geliştirdikleri çözümün yapay zekanın belirli görevleri yerine getirmesine de imkan tanıdığına dikkat çeken Kartal, “Kullanıcılar yapay zekaya, “Şu ürünün stoku şu adedin altına düştüğünde otomatik olarak satın alma talebi oluştur” talimatı verebiliyor ve yapay zeka gerisini hallediyor. Bu sayede, iş süreçleri daha verimli ve kesintisiz hale geliyor. WOC ERP & Chat GPT 4.0 entegrasyonu geniş konseptte otomatik işlemleri yönetirken, dar konseptte ise akıllı raporlama ve iş akışlarını düzenleyebiliyor’’ diye konuştu.

‘’Firmalara rekabet avantajı sağlayacak’’

Chat GPT 4.0 ve ERP’nin birleşiminin firmaların rekabetçi konumlarının güçlenmesine katkı sunacağını belirten Kartal, ‘’Müşterilerimiz için pazarın taleplerine daha iyi yanıt verme, uzun vadeli büyüme ve sürdürülebilir başarı için de önemli bir avantaj sağlayacaktır. Özellikle satış, üretim, satın alma ve depo yönetimi gibi alanlarda çok büyük kolaylıklar sağlanıyor. Ayrıca firmaların geleceğe dair daha gerçekçi planlamalar yapmasına da imkân sunuyor’’ ifadelerini kullandı.