Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Estap Cloudmax ile Veri Merkezlerine Özel Kapsamlı Koridor Çözümleri

Türkiye kabinet sektöründe Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) onayladığı ilk firma olan Estap, Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünü Cloudmax dikili tip kabinet ile yeni nesil veri merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Altyapı kablolamasının yapıldığı ve server cihazlarının olduğu IT odalarının yanı sıra ofisler için de uygun çözümler sunan Cloudmax, ve perfore ön/arka kapı seçenekleriyle 215 dereceye kadar açılabilen ön/arka kapılarıyla sıradanlığa meydan okuyor.

Estap Cloudmax ile Veri Merkezlerine Özel Kapsamlı Koridor Çözümleri

 

Türkiye kabinet sektöründe Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) onayladığı ilk firma olan Estap, Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünü Cloudmax dikili tip kabinet ile yeni nesil veri merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Altyapı kablolamasının yapıldığı ve server cihazlarının olduğu IT odalarının yanı sıra ofisler için de uygun çözümler sunan Cloudmax, %63 ve %80 perfore ön/arka kapı seçenekleriyle 215 dereceye kadar açılabilen ön/arka kapılarıyla sıradanlığa meydan okuyor.

 

Kabinet sektörünü endüstriyel tasarım ve yenilikçi dizaynlarla birleştiren Türkiye’nin öncü kabinet şirketi Estap, Cloudmax ile sıcak/soğuk koridor uygulamalarına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Altyapı kablolama işlemlerinin gerçekleştirildiği ve sunucu cihazlarının bulunduğu IT odaları ve ofisler için ideal bir çözüm sunan Cloudmax, %63 ve %80 perfore ön/arka kapı seçenekleriyle 215 dereceye kadar açılabilen ön/arka kapılarıyla standartların dışına çıkıyor. Tek açılımlı ön kapısı, monoblok, kaynaklı, bombeli ve %63 perforeli yapısıyla kullanıcı konforunu ön planda tutuyor. Ayrıca, demonte paketleme seçeceği, IP20 koruma seviyesi ve 1500 kg taşıma kapasitesiyle iş dünyasının tüm zorluklarına çözüm sunuyor.

 

Veri Merkezleri için Fonksiyonel ve Pratik Kullanım

 

Cloudmax dikili tip kabinet, çeşitli ihtiyaçlara yönelik akıllı çözümler sunarak pratik ve kullanıcı dostu bir deneyim sağlıyor. Gelişmiş özellikleri arasında fan sistemi, dikey kablo düzenleyici, dikey kablo tavası, tekerlekli/pinyon ayak grubu, sabit ve hareketli raflar, aydınlatma modülü, dengeleme barası, topraklama sürekliliği ve zemine sabitleme kiti bulunuyor. Bu özellikler, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

 

Cloudmax, Güçlü Standartların Yeni Düzeyi

 

Estetik ve profesyonel görünümü ile dikkat çeken Estap Cloudmax, çeşitli ihtiyaçlara yanıt veren geniş ebat aralığı (26/32/36/39/42/45/47U) ile farklı ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Geniş iç hacmi ve uygun aksesuar çeşitliliği ile donatılan Cloudmax, profesyonel kablo yönetimi sistemi, kablo karmaşasını ortadan kaldırırken, yan profillerin özel yapısı ekipmanlar yüklüyken bile hareket ettirilmesini sağlıyor. Ön ve arka profillerdeki kablo düzenleyici halkalar, pratik bir kablo yolu oluşturulmasını sağlıyorken kullanışlı fan ünitesi açma/kapama butonu, sigorta ve dijital/analog termostat seçenekleri sunuyor. Demonte (flat-pack) tasarımı, taşınma ve depolamada %50 alan tasarrufu sağlayan kabinet, kilitlenebilir çelik sac panelleriyle esnekliği artırırken, tüm markaların sunucu cihazlarına da uyum gösteriyor.