Sosyal Medya

Android

General Mobile’dan Yüzleri Güldüren Babalar Günü Reklamı

General Mobile, Babalar Günü için hazırladığı yeni reklam filminde GM 23 SE modelini öne çıkardı. Anneler Günü’nde hazırlanan eğlenceli reklam konseptini Babalar Günü’ne uyarlayan General Mobile, “Hediyeye Ne Gerek Vardı?" diyen babaları gülümsetmeyi başarıyor.

General Mobile’dan Yüzleri Güldüren Babalar Günü Reklamı

 

General Mobile, Babalar Günü için hazırladığı yeni reklam filminde GM 23 SE modelini öne çıkardı. Anneler Günü’nde hazırlanan eğlenceli reklam konseptini Babalar Günü’ne uyarlayan General Mobile, “Hediyeye Ne Gerek Vardı?” diyen babaları gülümsetmeyi başarıyor.

 

Türkiye’nin akıllı mobil çözümlerinin öncü markası General Mobile, Babalar Günü’ne özel hazırladığı reklam filminde, “Hediyeye Ne Gerek Vardı?” diyen bir babanın GM 23 SE model telefon hediyesini aldıktan sonra yaşadığı mutluluğu konu alıyor. Teknolojiyi hayatın her alanında kolaylaştırmayı hedefleyen General Mobile, bu yeni reklam filmiyle GM 23 SE modelini babalar için en uygun ve kullanışlı hediye seçeneği olarak öne çıkarıyor. Eğlenceli konseptiyle dikkat çeken reklam, GM 23 SE’nin Babalar Günü’nde hediye arayışında olanlar için uygun bir seçenek olduğunu vurguluyor.

Babalar Günü’nde Teknolojik Hediye Arayanlar İçin İdeal: GM 23 SE

General Mobile GM 23 SE, tasarımı, özellikleri ve ulaşılabilir fiyatıyla kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 6.52 inç IPS LCD geniş ekranı, HD+ çözünürlüğüyle net ve canlı görüntüler sağlarken, 128 GB’lık dahili hafızası, tüm anılarınızı saklamak için müthiş bir alan tanıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve 5000 mAh güçlü bataryasıyla telefonunu elinden düşürmeyen babaların tercihi olan GM 23 SE, Babalar Günü’nde teknolojik ve etkileyici bir hediye arayanlar için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor.