Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Hepsiburada İş Ortağım, e-ticaretle büyümek işini büyütmek isteyen KOBİ’ler için yola çıkıyor

Sektördeki öncü servisleriyle birçok yeniliğe imza atan Hepsiburada, e-ticaret dünyasında sunduğu avantaj ve fırsatları daha geniş bir kitleye tanıtacağı “Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları” ile İzmir, Ankara ve İstanbul’da KOBİ ve girişimcilerle bir araya gelecek.

Hepsiburada İş Ortağım, e-ticaretle büyümek işini büyütmek isteyen KOBİ’ler için yola çıkıyor

 

Sektördeki öncü servisleriyle birçok yeniliğe imza atan Hepsiburada, e-ticaret dünyasında sunduğu avantaj ve fırsatları daha geniş bir kitleye tanıtacağı “Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları” ile İzmir, Ankara ve İstanbul’da KOBİ ve girişimcilerle bir araya gelecek.

 

E-ticaret sektöründe öncü servisleriyle birçok yeniliğe imza atan Hepsiburada, sunduğu avantaj ve fırsatlarla tüketicilerin yanı sıra KOBİ’ler başta olmak üzere e-ticaret ile işini büyütmek isteyenlere sağladığı çözümlerle öne çıkıyor. Bu fırsatları KOBİ ve girişimcilere tanıtmak üzere “Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları” adıyla İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliklerde, Hepsiburada’nın satıcılarına sunduğu ayrıcalıklar ve çözümler aktarılırken, operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari ihtiyaçlara yönelik tüm ürün ve hizmetlerin ayrıcalıklarla yer aldığı Hepsiburada İş Ortağımı dünyası daha geniş kitlelere tanıtılacak.

“Fırsat ve avantajlar dünyasını bire bir tanıtacağız”

Hepsiburada İş Ortağım Buluşmalarının ilk durağı 24 Eylül’de İzmir Kaya Thermal & Convention Hotel’de başlayacak. Etkinlikler 9 Ekim’de Ankara JW Marriott Otel’de, 21 Ekim’de ise İstanbul Wyndham Grand Levent Otel’de devam edecek. Bu önemli buluşmalarla ilgili açıklama yapan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün,

“E-ticaretin ekonomideki etkisi hızlı büyüyor. Bu etki KOBİ’leri başta olmak üzere tüm girişimcilerin ülkemizde başarı hikayesi oluşturması ve farklı pazarlara açılması için yeni fırsatları beraberinde getiriyor” dedi. Bu başarı hikayesinde Hepsiburada’nın da çözüm ve fırsatlarıyla girişimcilerin yanında olmayı hedeflediğini açıklayan Özgün, şöyle devam etti:  “Bu amaçla oluşturduğumuz Hepsiburada İş Ortağım dünyasında satıcılarımızın ihtiyaç duyduğu operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari avantajlar yer alıyor. Bu dünyayı kapsamlı bir şekilde tanıtmak ve Hepsiburada ekosistemindeki girişimci sayısını artırmak amacıyla yola çıkıyoruz. Sadece İstanbul değil diğer büyük illerimizde de Hepsiburada’nın sunduğu bu ayrıcalıklı fırsatları daha yakından keşfetme, Hepsipapel kazanımı gibi özel avantajlardan nasıl yararlanabileceklerini öğrenme olanağı sunacağız. Bu etkinliklerle; sektördeki en son trendler, stratejiler ve çözümler

 

hakkında bilgi paylaşımına ve iş ortaklarımızla birebir iletişim fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Amacımız net; Hepsiburada’nın tüm kabiliyetlerini iş ortaklarımıza sunarak, onların başarı ivmesini artırırken, kendi işlerine odaklanıp markalarını büyütme şansı sağlamak. Bu amaç doğrultusunda sunduğumuz tüm çözümleri artırarak bu dünyayı büyütmeyi hedefliyoruz.”

 

55 binden fazla girişimci kadın Hepsiburada ile büyüyor

Hepisburada İş Ortağım Buluşmalarıyla girişimci kadınlara da ulaşmayı hedefleyen Türkiye’nin Hepsiburada’sı, on binlerce girişimci kadını teknolojisinin gücüyle destekliyor, e-ticaretle büyütüyor. Cesur, üreten ve ekonominin bir parçası olmak isteyen kadınlarla birlikte başarı hikayeleri yazmaya devam ettiklerini vurgulayan Özgün şunları ifade etti:

“Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programıyla amacımız, kadınların girişimci olmasının önündeki bariyerleri kaldırmak, e-ticaretle büyümelerini kolaylaştırmak, Türkiye ekonomisine değer katacak, dünyaya açılacak kadın markaları yaratmak. 2024 yılının ilk yarısı itibarıyla e-ticarete kazandırdığımız girişimci kadın sayısı 55 bini, kadın kooperatifi sayısı 270’i geçti. %50 komisyon indirimi, ücretsiz fotoğraf çekimi, HepsiAd reklam bakiyesi hediyesi başta olmak üzere pek çok fayda sunduğumuz programımızı sürekli yeniliyor ve genişletiyor, büyük uğraşlarla hayalindeki işi kuran girişimci kadınları var gücümüzle destekliyoruz.”

 

İlk 3 ay %50 komisyon indirimi

Hepsiburada, yeni iş ortaklarına özel fırsatlar sunarak işlerini büyütmek adına ilk 3 ay boyunca komisyonlarda %50 indirim fırsatı ile daha avantajlı bir başlangıç yapmalarına fırsat sunuyor. Ayrıca, iş ortaklarının ürünleri sadece 2 saat içinde satışa açılarak hızlı bir şekilde satışa başlama imkânı da sağlanıyor.

Hepsiburada hem yeni hem de mevcut iş ortaklarına yönelik sunduğu diğer avantajlar da geniş pazarlama ve reklam ağı desteği veriyor. Bu sayede iş ortakları satışlarını 4 kat artırma fırsatını elde ederken, operasyonlarını da haftada sadece 1 fatura ile kolaylaştırabiliyor. Aynı zamanda, kredi veya erken ödeme seçenekleriyle finansman desteğinden sunarak nakit akışını yönetmeyi de kolaylaştırıyor.

 

Hepsiburada İş Ortağım ile işini büyütmek isteyenler https://oksijenlcv.com/hepsiburada.com adresini ziyaret edebilir.

 

Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları Takvimi

 

24 Eylül Salı – 12.30-17.30 – İzmir, Kaya Thermal & Convention Hotel

 

9 Ekim Çarşamba – 12.30-17.30 – Ankara, JW Marriott Otel

 

21 Ekim Pazartesi – 12.30-17.30 – İstanbul, Wyndham Grand Levent Otel