Sosyal Medya

Donanım

HMS Networks, Anybus Defender endüstriyel güvenlik cihazları serisini piyasaya sürüyor

HMS Networks, kritik altyapıları korumak için tasarlanmış endüstriyel ağ güvenlik cihazları paketi olan Anybus Defender Lineup'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.Siber tehditler endüstriyel ortamları giderek daha fazla hedef aldığından, Anybus Defender serisi operasyonel teknoloji (OT) ağlarını korumak için güvenlik duvarı sağlamaktadır.

HMS Networks, Anybus Defender endüstriyel güvenlik cihazları serisini piyasaya sürüyor

HMS Networks, kritik altyapıları korumak için tasarlanmış endüstriyel ağ güvenlik cihazları paketi olan Anybus Defender Lineup’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.Siber tehditler endüstriyel ortamları giderek daha fazla hedef aldığından, Anybus Defender serisi operasyonel teknoloji (OT) ağlarını korumak için güvenlik duvarı sağlamaktadır.

Endüstriyel Kontrol Sistemleri için özel olarak tasarlanan ürün, ISA/IEC 62443-3-3 ile uyumlu ağ segmentasyonu, trafik filtrelemeli Ağ Adresi Çevrimi ve endüstriyel varlıkların derinlemesine korunmasını sağlamak için endüstriyel protokoller üzerinde derin paket denetimi (DPI) gibi temel kullanım alanlarına sahip. Bu çözüm, sundukları ürünlere güvenlik katmak isteyen makine üreticilerinin yanı sıra üretim ve kritik altyapılardaki varlık sahiplerinin mevcut ağlarını yeni koruma stratejileriyle yükseltmeleri için ideal.

Anybus Defender Serisi, farklı güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için dört farklı model sunuyor: Anybus Defender Compact 1004 – Daha küçük endüstriyel ortamlar için, koruma kullanım durumlarından ödün vermeden sağlam koruma sunan, yerden tasarruf sağlayan bir çözüm. Anybus Defender 4002 – Orta ölçekli ağlar için tasarlanmış, gelişmiş güvenlik özelliklerini dağıtım kolaylığı ile birleştiren çok yönlü bir güvenlik duvarıdır. Anybus Defender 6004 – Daha büyük kurulumlar için ideal olan bu model, gelişmiş güvenlik yetenekleri ve kapsamlı ağ koruması sunar. Anybus Defender 6024 – En zorlu endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış, kapsamlı güvenlik ve ağ kapsamı sağlayan amiral gemisi modeli. Anybus Defender’lar fiziksel segmentasyon stratejileri için idealdir ve RJ-45 ethernet’ten bakır veya fiber bağlantıyı destekleyen SFP portlarına kadar çeşitli port konfigürasyonlarıyla birlikte gelir. Anybus Defender 4002, 6004 ve 6024, çeşitli güvenlik kullanım durumlarına olanak tanıyan ağaç farklı lisanslarla sunulmaktadır.

Anybus Defender Serisinin Temel Özellikleri:

Endüstriyel Sınıf Güvenlik: Endüstriyel ortamların zorlu koşullarına dayanacak şekilde üretilen Anybus Defender cihazları, zorlu ortamlarda güvenilir performans sunar.

Ölçeklenebilir Çözümler: Küçük, orta veya büyük ölçekli operasyonlar için Anybus Defender serisi, her ağın özel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış ölçeklenebilir güvenlik seçenekleri sunar.

ICS’ye duyarlı yazılım: Otomatik kural oluşturma ile endüstriyel protokoller için yerleşik endüstriyel varlık algılama ve politika kontrol yetenekleri, yöneticinin neyi yönettiğini görmesini ve ağ trafiği üzerinde kolaylıkla ayrıntılı kontrol sahibi olmasını sağlar.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Operatörlerin ağ güvenliğini zahmetsizce izlemelerini ve kontrol etmelerini sağlayan sezgisel bir arayüz aracılığıyla basitleştirilmiş kurulum ve yönetim. İsteğe bağlı merkezi CyberSecurity Console yazılımı, bir Anybus Defender filosunu tek bir basit web kullanıcı arayüzünde yönetmek için kullanılabilir.

Ağ Güvenliği İş Geliştirme Müdürü Thomas Vasen,

“Modern endüstriyel ağ güvenliği için gerekli olan temel bir unsuru temsil eden Anybus Defender Serisini tanıtmaktan heyecan duyuyoruz” diyor.

Endüstriyel ağlar giderek daha fazla birbirine bağlandıkça, sağlam güvenlik önlemlerine duyulan ihtiyaç da son derece önemli hale geliyor. NIS2 gibi düzenlemeler ve 62443-3-3 gibi standartlar tarafından etkilenen müşteriler, makinelerini ve kritik varlıklarını ayırmak için fiziksel segmentasyon uyguluyor. Anybus Defender serisi, görünürlüğü artırmak, ihlal risklerini ve ihlalin etkisini azaltmak için güvenilir, ölçeklenebilir ve kullanıcı dostu çözümler sunuyor.»

Anybus Defender Serisi, HMS Networks’ün küresel iş ortakları ve distribütör ağı üzerinden sipariş edilebilmektedir.

Daha fazla bilgi için lütfen www.hms-networks.com adresini ziyaret edin veya yerel HMS Networks temsilcinizle iletişime geçin.