Sosyal Medya

Otomobil

Hotomobil Modelleri, Simge Otomotiv Showroom’unda Göz Kamaştırdı

Türkiye ve Avrupa’nın en geniş model gamına sahip yerli karavan markası Hotomobil modelleri Simge Otomotiv’in Düzce’de yer alan showroom’unda karavan meraklılarının beğenisine sunuldu.

Stil Sahibi Hotomobil Modelleri, Simge Otomotiv Showroom’unda Göz Kamaştırdı

 

Türkiye ve Avrupa’nın en geniş model gamına sahip yerli karavan markası Hotomobil modelleri Simge Otomotiv’in Düzce’de yer alan showroom’unda karavan meraklılarının beğenisine sunuldu. Gerçekleşen iş birliği ile Hotomobil’in de yetkili bayiliğini üstlenen Simge Otomotiv showroom’unda sergilenen Hotomobil modelleri arasında Reviva, Freedom, RoninXL ve Gladiator modellerinin yer aldığı etkinlik 13-14 Ekim tarihlerinde Düzce Simge Otomotiv Showroom’unda gerçekleşti.

Otomotiv sektöründe Avrupa Birliği standartlarına uygunluk sertifikasına sahip tek Türk markası Hotomobil; global markalara ev sahipliği yapan Simge Otomotiv’in Düzce’de yer alan showroom’unda ürün gamını karavan severlerle buluşturdu.

Stil Sahibi Hotomobil Modelleri, Simge Otomotiv Showroom’unda Göz Kamaştırdı

Avrupa Karavan Birliği’ne üye tek Türk markası Hotomobil’in üstün mühendislik anlayışıyla geliştirdiği güvenli, konforlu ve premium yeni nesil mobil yaşam alanları düzenlenen etkinlikte fark yarattı.

Hotomobil modelleri, yüksek teknolojisi ve stil sahibi tasarımlarıyla göz kamaştırdı

 

Düzce’de gerçekleşen etkinlikte, Hotomobil’in Reviva Camper Van, Gladiator pick up karavan, alkovenli Freedom ve RoninXL Motokaravan modelleri sergilendi. Stil sahibi tasarımlarıyla göze çarpan benzersiz karavanlar; antibakteriyel, alev almaz ve fiberglass monoblok gövde yapıları ve uzun ömürlü, hafif ve dayanıklı yüksek malzemeleriyle öne çıktı.

Konfor ve lüksü bir arada sunan Reviva Camper Van, RoninXL ve alkovenli Freedom çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görürken, outdoor yaşam tarzını uçlarda yaşamak isteyen karavan meraklıları Gladiator’ün ihtişamına tanıklık etti.

Avrupa standartlarında üretim tesisleri ile 27 farklı ülkede güçlü bir satış ağı bulunan Hotomobil, 13-14 Ekim tarihlerinde yüksek teknolojiye sahip modellerini Düzce’de bulunan Simge Otomotiv showroom’unda doğa tutkunları ve seyahat severlere tanıttı. Karavan meraklıları Hotomobil modellerine Simge Otomotiv’in Düzce’de yer alan showroom’undan ulaşabilecek.


Hotomobil Hakkında

 

Hotomobil, 2015 yılında Restar Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak ticari faaliyetine başlamıştır. 4 yıl süren AR-GE ve marka yapılandırma süreci sonrasında 2019 yılında Hotomobil markası adı altında ilk ürünü satışa sunulmuştur. Günümüzde ise motokaravan, camper-van, pick up üzeri karavan ve çekme karavan modelleri ile geniş bir ürün portföyü bulunmaktadır.