Sosyal Medya

Donanım

HUAWEI MateBook 14’ü Türkiye’de satışa sundu!

Huawei, genç profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılayacak verimliliğini artıracak şekilde tasarlanan yeni nesil akıllı dizüstü bilgisayar HUAWEI MateBook 14'ü Türkiye'de satışa sundu. 2.8K OLED dokunmatik ekrana sahip bu cihaz, estetik tasarımı, güçlü performansı ve yenilikçi teknolojileri ile öne çıkıyor.

 

Yüksek performans ve göz alıcı tasarım MateBook 14’te bir arada

 

Huawei, genç profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılayacak verimliliğini artıracak şekilde tasarlanan yeni nesil akıllı dizüstü bilgisayar HUAWEI MateBook 14’ü Türkiye’de satışa sundu. 2.8K OLED dokunmatik ekrana sahip bu cihaz, estetik tasarımı, güçlü performansı ve yenilikçi teknolojileri ile öne çıkıyor.

 

HUAWEI MateBook 14, ultra ince çerçeveleri ve çerçevesiz klavyesi ile dikkat çekiyor. Canlı yeşil rengi ve estetik tasarımı ile doğadan ilham alan cihaz, 14,5 mm kalınlığında ve 1,31 kg ağırlığında. Hafif alüminyum alaşımdan üretilen MateBook 14, kolay taşınabilirliği ile ideal bir yol arkadaşı.

HUAWEI MateBook 14, 2.8K OLED dokunmatik ekranı ile yüksek çözünürlük ve geniş renk gamına sahip. TÜV Rheinland Göz Konforu sertifikasına sahip ekran, düşük mavi ışık yayılımı ile göz sağlığını koruyor. 3:2 ekran ve %91 ekran-gövde oranı, daha verimli bir çalışma deneyimi sağlıyor.

 

HUAWEI MateBook 14, Intel Core Ultra işlemcisi ve Super Turbo teknolojisi ile yüksek performans vaat ediyor. 40 W TDP performansı ile video konferans, ofis çalışmaları ve video izleme gibi işlemleri hızlı ve sorunsuz gerçekleştiriyor. Hızlı şarj protokollerini de destekleyen cihaz, 70 Wh bataryası ve güç tasarruf modu ile 19 saate kadar 1080p video oynatma imkanı sunuyor.

HUAWEI MateBook 14, Super Device özelliği ile farklı cihazlar arasında sorunsuz etkileşim ve veri akışı sağlıyor. Huawei’in AI teknolojileri, görüşmelerde ve toplantılarda ses kalitesini, arka planı ve bakış açısını optimize ediyor.

 

HUAWEI MateBook 14, parmak izi ile kimlik doğrulama, tam boyutlu ayarlanabilir arka ışıklı klavye ve HUAWEI Metaline Anten gibi özelliklerle premium bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu şık dizüstü bilgisayar, genç profesyonellerin verimli ve etkili çalışmaları için gereken tüm özelliklere sahip.

 

Huawei MateBook 14, yüksek performansı, göz koruyucu OLED ekranı ve akıllı ofis araçları ile öğrenci ve genç profesyonellerin beklentilerini karşılayan ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

42.999 TL’lik fiyat etiketine sahip HUAWEI MateBook 14, Huawei Online Mağaza üzerinden satışta. Cihazı satın alanlar, 1 yıl uzatılmış garanti hediyesinin yanı sıra 4.999 TL değerinde FreeBuds 5i hediyesi ve AMB14PR2500 kupon kodu üzerinden 2500 TL’lik indirimden de yararlanabiliyor.

 

Link: https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-14-2024/buy/