Sosyal Medya

Oyun Dünyası

HUMAN FALL FLAT VR 31 EKİM’DE YAYINLANIYOR

Curve Games ve No Brakes Games, 50 milyon adetlik serinin son oyunu Human Fall Flat VR'ın 31 Ekim'de Meta Quest 2 & 3, PlayStation VR2 ve SteamVR'da yayınlanacağını duyurdu!

 

HUMAN FALL FLAT VR 31 EKİM’DE YAYINLANIYOR

 

Meta Store’dan şimdi ön sipariş verebilirsiniz.

 

Curve Games ve No Brakes Games, 50 milyon adetlik serinin son oyunu Human Fall Flat VR‘ın 31 Ekim’de Meta Quest 2 & 3, PlayStation VR2 ve SteamVR‘da yayınlanacağını duyurdu!

Human Fall Flat VR, özellikle VR başlıkları için tasarlanmış sezgisel bir 3. şahıs görünümüne sahiptir. Kullandığınız her kontrol cihazı, İnsan avatarınızın ilgili kolunu kontrol ederek çok satan oyuna benzeri görülmemiş bir fiziksellik düzeyi katıyor.

 

Erken Erişim çıkış tarihi tanıtım fragmanına buradan göz atın…

 

Human Fall Flat VR inceleme kodunu buradan talep edin (VR başlığı gereklidir!)

 

Human Fall Flat VR bugünden itibaren META mağazasından cazip bir ön sipariş indirimi ile ön sipariş edilebilir. Lansman sırasında Steam ve PSVR2’de de benzer şekilde cömert bir indirim uygulanacak.

İster deneyimli bir Human Fall Flat oyuncusu olun, ister oyunun çok çeşitli rüya manzaralarına ilk kez atlıyor olun, zıplamak, taşımak veya sallanmak hiç bu kadar sezgisel olmamıştı. Bununla birlikte, yeni VR kontrolleri yeni bir deneme seviyesi sağlıyor. Tırmanmak daha da etkili bir geçiş yöntemi haline geliyor ve dans etmek, bazen sadece kendinizi ifade etmeniz gerekiyor! Her zaman olduğu gibi, bu VR sürümü en iyi arkadaşlarla deneyimlenir ve yalnızca üç sallanan arkadaşla takım kurduğunuzda gelen ciddiyetsizliği destekler.

Human Fall Flat VR, tüm orijinal rüya manzaraları ve çok çeşitli Ekstra Rüyalar dahil olmak üzere 15’ten fazla seviye içerir. Her rüya seviyesi, konaklardan kalelere ve Aztek maceralarından karlı dağlara, ürkütücü gece manzaralarına ve endüstriyel mekanlara kadar gezinmek için yeni bir ortam sağlayarak kaçırılmaması gereken bir macera haline getiriyor.

 

Human Fall Flat ile ilgili her şeyden haberdar olmak için bizi Twitter’da @HumanFallFlat adresinden takip edin ve oyunun resmi Discord kanalında Human Fall Flat arkadaşlarınızla ve topluluğun geri kalanıyla sohbet edin: http://discord.gg/hff