Sosyal Medya

Otomobil

Kemer Country Club MINI Tenis Turnuvası Kortlara Heyecan Kattı

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu MINI markasının sponsorluğunda, 5-13 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kemer Country Club MINI Tenis Turnuvası, tenis severleri bir araya getirdi. Tenis lisanslı MINI müşterilerinin de aralarında bulunduğu sporcuların mücadele ettiği turnuva, 13 Ekim’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 

Kemer Country Club MINI Tenis Turnuvası Kortlara Heyecan Kattı

 

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI markasının sponsorluğunda, 5-13 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kemer Country Club MINI Tenis Turnuvası, tenis severleri bir araya getirdi. Tenis lisanslı MINI müşterilerinin de aralarında bulunduğu sporcuların mücadele ettiği turnuva, 13 Ekim’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 

 

Heyecan dolu müsabakalara ve seyir keyfi yüksek anlara sahne olan turnuva 59 tenisçinin katılımıyla, 4 kategoride yapıldı. Turnuvada tek kadınlar 45 yaş altı kategorisinde Simge Moralı, 45 yaş üstünde ise Ebru Bakan birinci oldu. Tek erkekler 45 yaş altı kategorisinde Alp Tezol turnuvayı ilk sırada tamamlarken, 45 yaş üstünde ise Orhun Kartal kupanın sahibi oldu.

Kemer Country Club’da düzenlenen ve tenis severlere unutulmaz anlar yaşatan turnuva, renkli geçen kupa töreniyle tamamlandı.

Katılımcılar turnuva boyunca, Kemer Tenis Kulübü Ana Giriş alanında sergilenen Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman modelini inceleme fırsatı yakalarken, John Cooper Works tasarım paketine sahip Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman SE ALL4 modeliyle de test sürüşü yapma imkanı buldu.

Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman 

Bir önceki nesline göre daha yüksek ve daha uzun gövde boyutlarına sahip Tamamen Elektrikli Yeni MINI Countryman, MINI ailesinin en büyük otomobili unvanını taşıyor. Kaslı görünümü ve modern tasarımı, Tamamen Elektrikli Yeni MINI Countryman’e markaya yakışır bir imaj kazandırıyor. Tamamen Elektrikli Yeni MINI Countryman geleneksel Go-Kart sürüş hissini elektrikli MINI DNA’sıyla birleştirerek farklı bir seviyeye taşıyor.

MINI’nin performans serisi, efsanevi John Cooper’ın adını taşıyan tasarım paketiyle Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman SE ALL4, dört tekerden çekiş özelliği ve 2 litre hacminde 4 silindirli benzinli motor ile ürettiği 300 beygir güç ve 400 Nm tork ile 0-100 km/sa hızlanmasını 5,4 saniyede tamamlıyor.

Tamamen Elektrikli Yeni MINI Countryman’in içinde kullanılan gelişmiş teknoloji ürünü detaylar ve yüksek kalitedeki malzemeler zamanın ötesinde bir iç mekan deneyimi yaşatıyor. Otomotiv sektöründe ilk kez sunulan 240 mm çapındaki yuvarlak OLED ekran üzerinden bilgi-eğlence sistemi ve sürüş destek sistemleri kontrol ediliyor. Yeni MINI İşletim Sistemi 9 ile tüm fonksiyonlar dokunmatik ekran teknolojisi veya sesli asistan aracılığıyla sezgisel olarak çalışıyor.