Sosyal Medya

Otomobil

Klasik Otomobil Kulubü 26. Batı Anadolu Rallisi Başladı!

Muğla'nın Bodrum ilçesi dün ve bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. toplamda 80 klasik otomobilin yer aldığı yarışmada 44 araç yarışma listesinde diğerleri ise katılımcı olarak etkinliği şenlendiriyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)  ve Hapimag Sea Garden Resort Bodrum ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yüksekti.

Klasik Otomobil Kulübü 26. Batı Anadolu Rallisi Başladı!

 

 

Muğla’nın Bodrum ilçesi dün ve bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. toplamda 80 klasik otomobilin yer aldığı yarışmada 44 araç yarışma listesinde diğerleri ise katılımcı olarak etkinliği şenlendiriyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)  ve Hapimag Sea Garden Resort Bodrum ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yüksekti.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Sencer Sivridağ, gazetecilere, bu yılın ikinci rallisini düzenlediklerini, Bodrum’da keyifli iki gün geçirmek istediklerini, en yaşlısı 52 model, en genci 80 model toplam 65 aracın yarışacağını, havalar çok güzel, tam ısınmadı hem bizleri yormayacak havalar hem de klasik otomobilleri. Güzel Bodrumun yollarında keyifli bir ralli yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Otelin Operasyon Müdürü İlker Adaş da otelin 30. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, “Bizim için çok önemli olan bu yılda böylesine güzel bir organizasyona dördüncü kez ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otomobiller bizi tarihi bir yolculuğa götürüyor.” dedi.

Rallinin sponsorlarından birisi de icrypex’ti. ICRYPEX kurucusu ve aynı zamanda CEO’su Gökalp İçer ile kısa bir konuşma fırsatı da buldum. Kendisi de tam bir klasik otomobil tutkunu olarak otomobil sporlarını dün olduğu gibi bugünde desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

 

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Behti Soykan (@behtisoykan)’in paylaştığı bir gönderi

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Behti Soykan (@behtisoykan)’in paylaştığı bir gönderi