Sosyal Medya

Yazılım

KOBİ’ler için Evobulut: 14 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyerek Buluta Taşının!

KOBİ'ler için Evobulut: Firmanızı Güvenle Bulutlara Taşıyor! Evosoft geliştirdiği Evobulut ile KOBİ'leri bulutlara taşıyarak operasyonlarını tek bir platform üzerinden etkili bir şekilde yönetmelerini sağlayan kapsamlı ve entegre bir yazılım sunuyor.

KOBİ’ler için Evobulut: 14 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyerek Buluta Taşının!

 

KOBİ’ler için Evobulut: Firmanızı Güvenle Bulutlara Taşıyor!



Evosoft geliştirdiği Evobulut ile KOBİ’leri bulutlara taşıyarak operasyonlarını tek bir platform üzerinden etkili bir şekilde yönetmelerini sağlayan kapsamlı ve entegre bir yazılım sunuyor. Bu yenilikçi çözüm, işletmelerin IT maliyetlerini %70’e kadar düşürerek kaynak ve zaman tasarrufu yapmalarına yardımcı olurken rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor.

Evobulut bulut tabanlı yapısı sayesinde işletmelerin tüm iş süreçlerini güvenli ve verimli bir şekilde takip etmelerini ve hızlı kararlar almalarını sağlıyor. Üstelik her yerden ve her cihazdan erişim sağlanabilen Evobulut ile çalışma olanaklarınızı genişletip operasyonlarınızı istediğiniz yerden kolaylıkla yönetmenizi mümkün kılıyor. Her sektörden işletmenin dijital dönüşümünü destekleyen kullanıcı dostu Evobulut, mobil aplikasyonu ile özellikle görevlendirme, finans yönetimi, fatura ve teklif işlemlerinizi parmak ucunuza taşıyarak firmanızın hizmet kalitesini artırıyor.  Ayrıca, çevrimiçi eğitim desteğinin yanında görsel ve yazılı eğitim materyalleri sunarak kullanıcıların platformu hızla benimsemelerine yardımcı oluyor.

KOBİ için Kapsamlı ve Esnek Çözümler

Evobulut, işletmelere büyük avantajlar sunan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyor. CRM, ERP, Ön Muhasebe ve Satış ve sektörel bazlı ürünlerini kapsamlı modüllerle sunarak işletmelere tüm operasyonları kolayca yönetme imkânı sunuyor.

Evobulut 2004’te faaliyet göstermeye başlayıp günümüzde halen KOBİ’ler ile birlikte çalışarak ihtiyaçlarını ve isteklerini analiz edip yakından tanıdığı KOBİ’lerin en büyük dostu olma mottosuyla ürünlerini geliştirmiş bir firmadır. İlk gününden günümüze, ne geliştirirsek tüm ihtiyaçlara çözüm, büyümeye ilham olabiliriz diye çalışan Evobulut bulut teknolojisini arkasına alarak yıllar içerisinde her sektörden firmanın işleyişine hakim olma fırsatını yakalamıştır. Evobulut, gerçek bir KOBİ dostu olma iddiasını günümüzde 7 ülkeden firmalara hizmet vererek uluslararası alanda da başarı yakalayıp kanıtlamaktadır. Birlikte daha iyiye, daha yükseğe sloganıyla çalıştığı firmalar ile birlikte büyümekten ve firmaların başarı hikâyelerinde rol olmaktan daima gurur duymaktadır.

Evobulut, stok yönetimi, gelir-gider takibi, finans yönetimi gibi kritik finansal süreçleri kolaylaştırır ve anlık finansal raporlarını gözlemlemelerine olanak sağlayarak işletmelerin finansal kontrolünü artırmasına yardımcı olur. Ayrıca, banka entegrasyonu, pazaryeri entegrasyonu ve e-fatura ve e-irsaliye hizmetleri gibi çeşitli entegrasyonları içerir, böylece işletmeler farklı yazılımlara ihtiyaç duymadan tüm operasyonlarını Evobulut üzerinden yürütebilirler.

Güvenlik açısından Evobulut, bulut tabanlı bir platform olduğundan işletmelerin verilerini güvende tutma konusunda yüksek güvenlik sağlar. Kurulum gerektirmeyen yazılım, işletmelerin verilere her zaman ve her yerden erişmelerini sağlar. Tüm kullanıcıların verileri yedekli bir şekilde bulut teknolojisiyle güvenle saklanır.

Siz Sadece Satışınıza Odaklanın, Gerisi Evobulut’ ta!

Evobulut, KOBİ’lerin iş yönetimini etkili bir şekilde yapmalarına ve işletmelerin büyümesine katkıda bulunuyor. Bilgisayar, tablet ve mobil aplikasyonu sayesinde her zaman her yerden çalışabilmeyi kolaylaştırıyor.  İş süreçlerini daha verimli hale getirmek isteyen işletmeler, Evobulut’u kullanarak operasyonel verimliliklerini yüksek ölçüde artırabiliyorlar. Hızlı fiyat teklifi, faturalandırma ve görev yönetimi sayesinde çalışanlar iş verimliliklerini artırarak zamandan tasarruf ederler. Bu sayede sadece işine odaklı ve birlikte çalışabilen bir ekip ile büyüme kaçınılmaz hale gelir.

Evobulut’u 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilir, uygun fiyat avantajlarıyla siz de firmanızı bulutlara taşıyabilirsiniz.