Sosyal Medya

Donanım

LG UltraGear™ oyun monitörleri Gamescom 2024’te sergileniyor

LG’nin Birinci Sınıf Oyun Monitörleri, Profesyonel Oyuncuların Talep Ettiği Görüntü Kalitesi ve Yanıt Hızını Sağlıyor.

LG ULTRAGEAR AVRUPA’NIN BÜYÜK OYUN ETKİNLİKLERİNİN MERKEZİNDE YER ALACAK

 

LG’nin Birinci Sınıf Oyun Monitörleri, Profesyonel Oyuncuların Talep Ettiği Görüntü Kalitesi ve Yanıt Hızını Sağlıyor.

 

LG Electronics (LG), sektör lideri UltraGear™ oyun monitörlerini bu yaz Avrupa’nın en büyük iki oyun etkinliği olan Gamescom 2024 ve League of Legends EMEA Şampiyonası’nda (LEC 2024) sergileyecek. LG ayrıca, birçok Avrupa ülkesindeki müşterilere LG UltraGear oyun monitörlerinde özel indirimler ve özel hediyeler kazanma şansı sunan bir tanıtım etkinliği olan LG Gaming Weeks’e de ev sahipliği yapacak.

 

Gamescom 2024

LG UltraGear, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük video oyunu fuarı Gamescom 2024’te bir marka deneyimi standı ile tüketicilerle buluşuyor. Yılda yaklaşık 370.000 katılımcının ilgisini çeken Gamescom, dünyanın dört bir yanından oyun geliştiricileri ve donanım üreticilerinin en yeni ürünlerini tanıttığı oyun endüstrisi takvimindeki en önemli etkinliklerden biri.

 

LG UltraGear standını ziyaret edenler, markanın göz alıcı OLED oyun monitörlerinin sunduğu benzersiz sürükleyiciliği deneyimleme fırsatına sahip oluyor. 45, 39, 34, 32 ve 27 inç ekran boyutlarında sunulan LG UltraGear OLED oyun monitörleri, son teknoloji Micro Lens Array Plus (MLA+) teknolojisine sahip olmanın yanı sıra, VESA DisplayHDR™ True Black 400 sertifikalı ve 1300 nitlik zirve parlaklığı bulunuyor.

 

Özellikle 32 inçlik LG UltraGear OLED oyun monitörü (model 32GS95UE), dünyanın ilk VESA sertifikalı çift modlu ekranı olup kullanıcıların 4K UHD 240Hz ve FHD 480Hz arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına olanak tanıyor.

 

LEC 2024

LG UltraGear oyun monitörleri aynı zamanda LEC 2024 yaz sezonunun Resmi Oyun Monitörü seçildi. Turnuvanın Almanya’nın Münih kentindeki kıyasıya çekişmeli final turlarında (31 Ağustos – 1 Eylül), üst sıralarda yer alan takımlar LG UltraGear oyun monitörlerini kullanarak zafer için oynayacak.

 

LEC 2024 finalleri boyunca LG’nin UltraGear oyun monitörleri, League of Legends’ın geliştiricisi Riot Games tarafından düzenlenen pop-up’ta sergilenecek. Münih şehir merkezinin kalbindeki Odeonsplatz’ta yer alan pop-up, ziyaretçilere Riot Games’in en yeni oyunlarından bazılarını LG’nin premium oyun ekranlarında oynama şansı verecek. Bunlar arasında 240 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms Griden Griye tepki süresiyle akıcı, hızlı tepki veren bir oyun deneyimi sunan muhteşem 27 inç LG UltraGear OLED oyun monitörü (model 27GS95QE) yer alıyor. Oyun tutkunları, LG UltraGear’ın neden dünyanın en iyi oyuncularının çoğunun tercihi olduğunu ilk elden görmek için etkinliğe göz atabilirler.

 

LG Gaming Weeks (LG Oyun Haftaları)

LG Gaming Weeks, Ağustos ayının üçüncü haftasından itibaren Avrupa çapındaki oyuncuların LG.com’a yönelmesini sağlıyor, UltraGear ürünlerinde özel indirimlerin yanı sıra özel fırsatlar ve hediyeler sunuyor. Etkinlik programları ve katılımcı ülkeler de dahil olmak üzere LG Oyun Haftaları hakkında daha fazla bilgi için LG.com adresini ziyaret edilebiliyor.

 

LG’nin Başkan Yardımcısı ve İş Çözümleri Şirketi BT İş Birimi Başkanı YS Lee, “Gamescom 2024 ve LEC 2024’ün yanı sıra LG Gaming Weeks’in bu büyük ölçekli çevrimdışı etkinliklerindeki özel karşılaşmalar aracılığıyla Avrupa’nın oyun topluluğuyla bağlantı kurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. LG UltraGear markası, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı etkinlikler aracılığıyla, etkileyici OLED oyun monitörlerini büyük oyun endüstrisi etkinliklerinde sergileyerek ve önde gelen e-spor turnuvalarını piyasadaki en iyi ‘Gear’ ile destekleyerek profilini yükseltmeye devam edecek” şeklinde konuştu.