Sosyal Medya

Donanım

Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı?

Mcdodo'dan Bütçe Dostu "AirPods 2" Benzeri Kablosuz Kulaklık! Mcdodo'nun TWS EarBuds Lite modelinin sahip olduğu tasarım ve dokunmatik özellikleriyle, AirPods 2 benzeri bir kullanıcı deneyimi sunduğunu biliyor muydunuz?

Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı?

 

Mcdodo’dan Bütçe Dostu “AirPods 2” Benzeri Kablosuz Kulaklık! 

Mcdodo’nun TWS EarBuds Lite modelinin sahip olduğu tasarım ve dokunmatik özellikleriyle, AirPods 2 benzeri bir kullanıcı deneyimi sunduğunu biliyor muydunuz?

 

Bir süredir Mcdodo’nun akıllı telefon aksesuarlarını deneyimliyorum. Markanın, akıllı telefon şarj ekipmanlarından kablosuz kulaklıklara kadar bir çok harika çözümü var. Oldukça kaliteli ürünler, ürün fiyatları benzerlerine göre zaman zaman bir tık fazla gibi dursa da ürünü deneyimledikten sonra bu kadarı da olur, makul dedirtiyor.

İşte yaklaşık bir haftadır kullandığım MCDODO HP-8031 TWS Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık – Siyah modeli hakkındaki düşüncelerim…

Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı?

Öncelikle,

Mcdodo’nun bu bütçe dostu kablosuz bluetooth kulaklığının, kulaklara uygun, tasarım olarak benim AirPods 2 modeline benzettiğim, minimalist ve ergonomik bir tasarıma sahip olduğunu belirtmem gerekiyor. Günlük kullanım ile birlikte spor aktiviteleriniz sırasında da rahatla kullanabileceğiniz bir model olduğunu gözlemliyorum.

Her biri 4 gram ağırlığında olan kulaklıkların aşırı ortam gürültüsünü büyük ölçüde ortadan kaldıran “Çevresel Gürültü Önleme” teknolojisine sahip ayrıca, HIFI teknolojisi sayesinde sesleri yüksek doğruluk ve kalitede sunuyor.

Belki de onu “Lite” sürümü olarak adlandırılmasının sebeplerinden birisi Kablosuz Şarj özelliğinin olmaması ve ANC yerine ENC teknolojisi ile gürültünün önleniyor olması olabilir. Bluetooth 5.0 destekli model 10 metre kullanım mesafesi sunuyor. 1,5 saatte şarj olan modeli 5 saat kesintisiz olarak kullanabilirsiniz.

Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı?

Şarj kutusunun USB-C portunun olduğunu ve kutusunun şarj edebilmek için bir USB-C şarj kablosunun çıktığını da belirtmeliyim. Dileyenler için “Beyaz” renginin yanında “Pembe” rengininde olduğunu kısaca eklemiş olayım.

Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı?

Kullanımı Kolay!

Bana göre en önemli özelliklerinden ve güzelliklerinden birisi de kullanımının ve cihaz eşleştirmelerinin son derece kolay olması. Kullanım şekli ise,

  • AÇMA: Şarj kutusundan çıkarıldığında açılır.
  • KAPATMA: Şrj kutusuna koyun ve kapağı kapatın.
  • ÖNCEKİ/SONRAKİ: Sol tarafa uzun basın/Sağ tarafa uzun basın
  • OYNAT/DURDUR: Sağ tarafa iki kez dokunun.
  • CEVAPLA/KAPAT: Sağ/sol tarafa iki kez dokunun.

Kutusu açılır açılmaz çok hızlı ve otomatik eşleşme özelliklerine sahip olan modeli kullanırken; kulaklıkları kutusuna koyduğunuzda bağlantısının kesildiğini kulaklıkları kutusunda çıkarıp kulağınıza taktınızda da anında bağlandığını deneyimledim.

Android ve iOS işletim sistemleri ile tam uyumlu olduğunu ve “Çağrıları yanıtlama, bağlantıyı kesme ve müzik parçalarını dokunarak değiştirme yeteneği”ninde bulunduğunu ekliyorum.

Kulaklıkların yapıldığı malzemenin, PC polikarbonat ve ABS polimerden olması onu darbelere ve düşmelere karşı oldukça dayanıklı kılıyor.

MCDODO HP-8031 TWS Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık – Siyah Ürün Açıklaması

  • Model numarası: HP-8031
  • İşlev: TWS Kulaklık
  • Bluetooth Sürümü: Bluetooth 5.0
  • Pil tipi: Lityum polimer
  • Kablosuz şarj özelliği: Yok
  • Minimal ve ergonomik tasarım
  • Kutusu açılır açılmaz çok hızlı ve otomatik eşleştirme
  • Etkili Bluetooth menzili 10 metredir
  • Renk: Siyah
  • Malzeme: PC+ABS
  • CE / RoHs / FCC güvenlik ve sağlık sertifikasına sahiptir
  • ENC ve HIFI teknolojisine sahiptir

 

Peki Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı?

Fiyat performans olarak değerlendireceğimiz için öncelikle fiyat tarafına bir bakalım.

Ürün her ne kadar Mcdodo’nun kendi sitesinde 869,90 TL’de olsa farklı e-ticaret sitelerinde 700 TL – 750 TL arasında bir fiyatla satıldığını görebiliyoruz.

Öncelikle ben tomurcuk şeklindeki kablosuz kulaklıkları pek kullanamıyorum ama bu tip modeller benim açımdan çok daha iyi kullanım sunuyor.Bu yüzden bu modelin kulaklarımdan düşmediğini ve ses kalitesi ve baslarından da memnun kaldığımı belirtmeliyim.

Dolayısıyla, hem tasarımı hem kullanım kolaylıklarını dikkatimi çeken modelin bana uzun yıllar kullandığım Apple AirPods 2 modelini hatırlattığını ve bir hafta boyunca kaliteli benzersiz bir kullanım deneyimi sunduğunu da ifade etmek isterim.

 

750 TL  fiyat bandında,

Hem kablosuz, hem de gürültü önleyicili, hem Android hem de iOS cihazlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz kaliteli bir model olarak tanımlıyorum.

Kablosuz şarj özelliklerinin daha iyi olmasını isteyenler için de Mcdodo’nun bir tık daha iyi modellerinin de var. Ancak ben bütçe dostu bu modelin günlük kullanımlar için kesinlikle yeter özelikler sunduğunu ve dolayısıyla kesinlikle benim alanısa kablosuz kulaklık modellerim arasına bu modeli de eklediğimi paylaşmak isterim.

Bence Mcdodo TWS EarBuds Lite hem fiyatıyla hem de özellikleriyle sizi ziyadesiyle memnun edecektir. Mcdodo TWS EarBuds Lite Satın Alınır mı? Alınır …

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

TeknoTalk (@teknotalkweb)’in paylaştığı bir gönderi