Sosyal Medya

Donanım

Mini Tasarımın Gücü: LG XBOOM Go XG2T

LG, müzikseverlerin favori ürünü XBOOM serisi taşınabilir hoparlörlerinin yeni modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. LG’nin taşınabilir Bluetooth hoparlör serisinde yer alan LG XBOOM Go XG2T, sağlam tasarımı ve güçlü sesiyle adeta bir mini devi andırıyor.

Mini Tasarımın Gücü: LG XBOOM Go XG2T

 

LG, müzikseverlerin favori ürünü XBOOM serisi taşınabilir hoparlörlerinin yeni modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. LG’nin taşınabilir Bluetooth hoparlör serisinde yer alan LG XBOOM Go XG2T, sağlam tasarımı ve güçlü sesiyle adeta bir mini devi andırıyor.

 

LG Electronics (LG), Sound Boost özelliğiyle ekstra güçlü ses sunan, en düşük ses seviyelerinde bile olağanüstü baslarıyla şaşırtan, 10 saate varan pil ömrü ve dayanıklılığı ile boyutundan beklenmeyecek bir performans sunan LG XBOOM Go XG2T’yi müzikseverlerin beğenisine sundu. LG XBOOM Go XG2T, sağlam tasarımı ve kompakt yapısıyla, kullanıcıların günlük koşturmalarının yanı sıra, macera dolu günlerinin de tadını sonuna kadar çıkartmalarına olanak tanıyor.

 

Kendisi Küçük Sesi Dev

LG XBOOM Go XG2T’nin Sound Boost özelliği, ortaya koyduğu ekstra güçle, kullanıcıların  müziğin tadını çıkartmasına imkan veriyor. Kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi için ses EQ’sunu özelleştirme fırsatı sunan LG XBOOM Go XG2T, Düşük Ses Yükseltme Algoritması ile fısıltı yumuşaklığında ses seviyelerinde bile olağanüstü güçlü bas sunuyor. LG, düşük ses seviyelerinde bile tutarlı ve zengin bas kalitesi sağlamak için bas algoritmasını geliştirdi. Böylelikle kullanıcılar, sevdikleri şarkıların hiçbir ayrıntısını kaçırmıyorlar. Üstelik kullanıcılar, ayarlanabilir ip ile LG XBOOM Go XG2T’lerini diledikleri yere bağlayabiliyorlar.

 

Günlük Serüvenlerinize Hazır

Nerede, ne zaman isterseniz müziğiniz yanınızda. Müziğinizi istediğiniz zaman istediğiniz yere taşıyın. Dört tarafını çeviren ayarlanabilir ipi ile dilediğiniz yere, dilediğiniz şekilde monte edin. İster bisikletinizin üzerine, ister çantanızın yanına takın, isterseniz bileğinizden geçirerek taşıyın. ≈280 gramlık ağırlığı ile yanınzdan ayırmak istemeyeceğiniz serüven eşlikçiniz yeni XBOOM Go XG2T!

 

Tüm Aramalar LG XBOOM Go XG2T’e

LG XBOOM Go XG2T’lerini telefon olarak kullanan müzikseverler gelen aramaları ellerini meşgul etmeden yanıtlayabiliyor, aksiyonun zirvesindeyken bile tek bir aramayı dahi kaçırmıyorlar.

 

Sağlamlığı Onaylandı

ABD askeri standartlarına göre test edilip onaylanan LG XBOOM Go XG2T, etkisi kanıtlanmış dayanıklılık ve maksimum performans sağlıyor. ABD askeri standartlarına uygun bağımsız bir laboratuvar tarafından gerçekleştirilen 7 farklı MIL-STD 810H dayanıklılık testini geçen taşınabilir Bluetooth hoparlör, KOLAS Labs sertifikasyonuna da sahip. Darbe, yüksek sıcaklık, suya daldırma, toz, yağmur, titreşim ve tuz sisine dayanıklı olan hoparlör her türlü macerayla başa çıkabiliyor. Kullanıcılara da endişe etmeden, 10 saatlik pil ömrü ile müzik dinlemenin keyfini çıkarmak kalıyor.

 

Daha Fazla Bilgi ve Ürünü Yakından İncelemek İçin: https://www.lg.com/tr/hoparlor/xboom-go/xg2tbk/