Sosyal Medya

Yazılım

MonitUp, “Uzaktan ve Hibrit Çalışma Dünyasında Verimliliğin Anahtarı”

MonitUp, çalışanların günlük bilgisayar aktivitelerini takip eden, verimliliklerini ölçen ve yapay zekâ önerileri sunarak verimliliklerini artırmalarına yardımcı olan bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor. 

MonitUp, “Uzaktan ve Hibrit Çalışma Dünyasında Verimliliğin Anahtarı”

 

Geçtiğimiz haftalarda BTM’nin düzenlediği Sahne XL etkinliğinde kurucusu Faruk Durak’ın sunumuyla haberdar olduğum bir girişim olan MonitUp’tan sizlere bahsetmek istiyorum. 

MonitUp, çalışanların günlük bilgisayar aktivitelerini takip eden, verimliliklerini ölçen ve yapay zekâ önerileri sunarak verimliliklerini artırmalarına yardımcı olan bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor. Çalışan verimliliği nasıl ölçülür? Personel verimliliğini nasıl ölçüyoruz? sorularına cevap arıyorsanız, bu çözüm tam size göre…

Ölçemediğiniz şeyi yönetemezsiniz! mottosuyla hareket eden girişim Monitup ile ister ofis, ister uzaktan, isterseniz de hibrit ve freelance çalışanlarınızı uzaktan takip etme imkanına kolayca sahip olabilirsiniz. Üstelik yapay zeka destekli analizleriyle, iş süreçlerinizi optimize edebilir, bu sayede rekabette bir adım öne geçebilirsiniz.

Üstelik sıkı durun! Bu imkanları kullanıcılarına 30 gün ücretsiz sağlıyorlar.

Peki, Lafı uzatmadan, MonitUp Nedir? Gelin bir de ona bakalım!

 

Bildiğiniz gibi, dijital dönüşüm ve uzaktan çalışma hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bu yeni çalışma düzeninde ekiplerinizin verimliliğini takip etmek çoğu zaman buyük bir sorun. Peki bunu takip etmenin kolay bir yolu var mı? İşte tam bu noktada, MonitUp devreye giriyor.

MonitUp Nedir?

MonitUp, uzaktan ve hibrit çalışan ekiplerin verimliliğini ölçen ve artıran bir verimlilik aracı. Geliştirdikleri yapay zeka destekli yazılım, çalışanlarınızın bilgisayar kullanım sürelerini ve aktif çalışma saatlerini kolayca takip eder. Böylece, hangi alanlarda verimliliğin artırılabileceğini tespit etmenizi inanılmaz derecede kolaylaşır.

Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

  • Kapsamlı İzleme: Bilgisayar açılış ve kapanış saatleri, uygulama ve web sitesi kullanım süreleri gibi detaylı verileri toplar.
  • Veri Güvenliği: Topladığımız veriler tamamen güvenli bir şekilde saklanır ve yalnızca sizin tarafınızdan erişilebilir.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde kolayca raporlara ulaşabilirsiniz.
  • Anında Geri Bildirim: Çalışanlarınıza anlık geri bildirimlerde bulunarak performanslarını artırabilirsiniz.
  • Uyumluluk: Türkiye’deki KVKK ve diğer veri koruma yasalarına tam uyumluluk sağlar.

Neden MonitUp?

  1. Verimlilik Artışı: Ekiplerinizin verimliliğini artırmak için detaylı analizler ve raporlar sunar.
  2. Çalışan Takibi: Çalışanlarınızın iş süreçlerini optimize etmek için gerekli verileri sağlar.
  3. Güvenlik: Tüm verilerinizin güvenli bir şekilde saklanmasını garanti eder.
  4. Destek: Türkçe destek hizmetlerimizle her an yanınızdayız.

MonitUp Nasıl Çalışır?

MonitUp’ı etkinleştirmek oldukça basit; uygulamayı indirin, yükleyin ve verimliliğinizi ölçün! MonitUp arka planda sessiz ve gizlice çalışır, arayüzü yoktur, bilgisayar açıldığında otomatik olarak devreye girerek verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olur.

 

Siz de MonitUp ile Tanışın:

Girişim ve fiyatlandırma politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.monitup.com/tr