Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix, Apple TV 2. Nesil ve Apple TV 3. Nesil Desteğini Sonlandırıyor!

Bazı Netflix kullanıcıları için kötü haber. Özellikle Apple TV'nin 2. Nesil ve 3. Nesil Cihazlarını kullananlar için pekte hoş olmayan bir haberimiz var. Apple kullanıcılarına gönderdiği bilgilendirme mesajı ile; Apple TV 2. Nesil ve Apple TV 3. Nesil kullanan cihazlara verdiği desteğin 31 Temmuz 2024 tarihinden sonra sonlandırılacağını duyurdu. 

Netflix, Apple TV 2. Nesil ve Apple TV 3. Nesil Desteğini Sonlandırıyor!

Bazı Netflix kullanıcıları için kötü haber. Özellikle Apple TV’nin 2. Nesil ve 3. Nesil Cihazlarını kullananlar için pekte hoş olmayan bir haberimiz var. Apple kullanıcılarına gönderdiği bilgilendirme mesajı ile; Apple TV 2. Nesil ve Apple TV 3. Nesil kullanan cihazlara verdiği desteğin 31 Temmuz 2024 tarihinden sonra sonlandırılacağını duyurdu.

Gönderilen eposta’da ise;

“Önemli bilgilendirme!

Cihazlarınızdan biri 31 Temmuz 2024 tarihinden itibaren desteklenmeyecek.

Bu e-posta, geçmişte Apple TV (2. nesil) ve/veya Apple TV (3. nesil) aracılığıyla Netflix kullandığınız için gönderilmiştir. Maalesef bu cihaz için desteğimizi 31 Temmuz 2024 tarihinde sonlandırıyoruz. Bunun can sıkıcı olabileceğinin farkındayız. Ancak bunu Netflix’i mümkün olan en iyi şekilde izlemeye devam edebilmeniz için yapıyoruz.

Netflix’i en yeni özellikleri ile birlikte, Apple TV 4K gibi daha yeni Apple TV modelleri de dâhil binlerce televizyon, telefon, tablet ve bilgisayarda kullanmaya devam edebilirsiniz”  denildi.

 

Bu değişiklik özellikle Apple TV kullanıcıları için yeni bir cihaz alma zorunluluğu yaratabilir. Yada benim yaptığım gibi daha makul bir ücrete satın alabileceğiniz Android TV alternatifleri var. Yine de durup dururken Netflix keyfimize limon sıkılması pek hoş olmadı…