Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Netflix’te işi öğrendi, fiyatlarına zam değil güncelleme yaptı! yersen!

Netflix şu anda Türkiye'de en popüler film ve dizi platformlarından birisi ve görünen o ki Türkiye gerçeğine çabuk alıştı. Bu yılın ikinci zammını yaptı. Netflix, 2024 yılının ikinci yarısında yeniden zam yaptığını duyurdu. Netflix’in taban abonelik fiyatları 119 TL’den 149 TL’ye yükseldi.

Netflix Fiyatlarını Güncelledi! 2024 Netflix Fiyatı Zamlandı!

Netflix’te işi öğrendi,

 

Netflix bir kez daha zam yaptı! 2024 Netflix güncel abonelik fiyatları!

Netflix şu anda Türkiye’de en popüler film ve dizi platformlarından birisi ve görünen o ki Türkiye gerçeğine çabuk alıştı. Bu yılın ikinci zammını yaptı. Netflix, 2024 yılının ikinci yarısında yeniden zam yaptığını duyurdu. Netflix’in taban abonelik fiyatları 119 TL’den 149 TL’ye yükseldi.

 

Türkiye’de 2016’da başlayan macerasında diğer ülkelere göre daha uygun ücretlerle hizmet veren Netflix bu yıl ikinci zammını gerçekleştirdi. Netflix bu yıl yüzde 300 zam yapmış oldu.

 

2024 Netflix’in güncel abonelik fiyatları ise şu şekilde;

Temel Plan: Aylık 149.99 TL
Standart Plan: Aylık 229.99 TL
Özel Plan: Aylık 299.99 TL

 

ESKİ Aboneler için Ağustos’ta geçerli olacak! Yeni aboneler ise zamlı fiyatla abone olacaklar.

Yeni kullanıcılar sisteme ilk kez giriş yaptıklarında bu güncel fiyatlar aboneliklerini başlatabilecek. Yapılan zamlar mevcut aboneliklerin tamamına otomatik olarak yansıyacak. Aynı zamanda Netflix güncel fiyatlar hakkında bilgilendirme maili ileterek, kullanıcıların yeni abonelik fiyatlarından haber olmasını sağlayacak.

 

Netflix yeni fiyatlandırmayı kullanıcılarına bildirmeye de başladı!