Sosyal Medya

Donanım

Nikon Z6III, NIKON IMAGING CLOUD Özelliğiyle Geldi!

Fotoğrafçılık dünyası Nikon'un en yeni aynasız fotoğraf makinesi olan Nikon Z6III ile tanışıyor. Türkiye’deki görüntüleme teknolojileri ilgililerine distribütörü Karfo Karacasulu güvencesi ile ulaşan Nikon, yeni Z6III ile hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılar için güçlü bir seçenek sunuyor.

Nikon Z6III, NIKON IMAGING CLOUD Özelliğiyle Geldi!

 

Fotoğrafçılık dünyası Nikon’un en yeni aynasız fotoğraf makinesi olan Nikon Z6III ile tanışıyor. Türkiye’deki görüntüleme teknolojileri ilgililerine distribütörü Karfo Karacasulu güvencesi ile ulaşan Nikon, yeni Z6III ile hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılar için güçlü bir seçenek sunuyor. Nikon Z6III, geliştirilmiş 24.5 MP tam kare CMOS sensörü ve yeni nesil EXPEED 7 işlemcisi ile olağanüstü görüntü kalitesini garantiliyor. Kullanıcılar, düşük ışık koşullarında dahi keskin, ayrıntılı fotoğraflar ve videolar çekmenin keyfini çıkarıyor. Aynı zamanda Nikon, Z6III kullanıcılarına Nikon Imaging Cloud ile yaratıcı iş akışlarını optimize eden yeni bir platform sunuyor

 

Nikon, orta segment Z serisi fotoğraf makinesi ailesini Z6III ile genişletti. Tam çerçeveli hibrit fotoğraf makinesi, Z8 ve Z9’un güçlü özelliklerini kompakt bir yapıda sunuyor. Hem fotoğrafçılar hem de video üreticileri için esneklik sağlayan Z6III, 6K/60P RAW video kaydı ve yüksek ayrıntılı fotoğraflarla yaratıcılığı artıran bir güç merkezi olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda Nikon, Z6III ile birlikte bulut tabanlı bir hizmet olan Nikon Imaging Cloud’u da tanıttı. Türkiye’de satışa çıkan Nikon Z6III hakkında bilgi veren Nikon Avrupa Distribütörlerinden Sorumlu Satış Direktörü Erwin Mooren, “Vizyonumuz ışığın gücüyle geleceğin kilidini açmak ve ışığın sınırsız olumsuzluklarını açığa çıkarmak; insan deneyimini aydınlatmak için çabalamaktır. Z6III Nikon’un özünü en iyi temsil eden model olarak bugün ellerimizde. Üstün geliştirmelerle süslenen Nikon Z6III her alandan profesyonel fotoğrafçının yeteneğinin ve ilhamının kilidini açıyor.” dedi.

 

Nikon Imaging Cloud ise Z6III kullanıcılarına yaratıcı iş akışlarını optimize eden yeni bir platform sunuyor.

Nikon Imaging Cloud, fotoğraf makinesinden buluta görüntü depolama, otomatik yazılım güncellemeleri ve kişisel görüntü tarifleri gibi özellikler sunarak, kullanıcıların yaratıcı iş akışını daha verimli hale getiriyor. Fotoğraf makineleri ile bulut arasında bağlantı kuran kullanıcılar, anında görüntü yedekleme, üçüncü taraf platformlara sorunsuz aktarım, donanım yazılımı güncellemeleri ve benzersiz renk profilleri gibi avantajlardan faydalanabiliyor.

Dünyanın ilk kısmen çok katmanlı tam çerçeve CMOS sensörü ile donatıldı.

Z6III, fotoğraf makinelerini kompakt tutmak isteyen, ancak performanslarını bir üst seviyeye taşımak isteyen fotoğrafçılar ve video içerik üreticileri için ideal bir yükseltme sunuyor. Dünyanın ilk kısmen çok katmanlı tam çerçeve CMOS sensörü ile donatılan Z6III, üstün görüntü kalitesi, geniş dinamik aralık ve renk doğruluğu sunuyor. EXPEED 7 işlemciyle desteklenen bu sensör, fotoğraf makinesinin hızlı otomatik odaklama, EVF yenileme hızları ve ışık hassasiyeti ile mükemmel sonuçlar elde etmesini sağlıyor.

 

İnsan ve hayvan gözlerini hassas şekilde takip ediyor.

Fotoğrafçılar, 120 fps’ye kadar hızlarda çekim yaparak akıcı bir vizör deneyimi yaşarken , video üreticileri 6K ve 5,4K çözünürlüğünde yüksek kaliteli videolar çekebiliyor. Ayrıca, kameradan 6K’dan örneklenmiş detaylı 4K UHD videolar oluşturulabiliyor. Nikon’un gelişmiş konu algılama sistemi, insan ve hayvan gözlerini hassas şekilde takip ediyor ve düşük ışık koşullarında bile –10 EV’ye kadar AF duyarlılığı sunarak gece çekimlerinde üstün performans sağlıyor. Sınıfındaki en parlak elektronik vizörlerden birine sahip olan Z6III, geniş DCI-P3 renk gamı ile kullanıcılara gölgelerde bile ayrıntılı görüntüleme imkânı tanıyor. Bu sayede, son dosyaların renkleri orijinal haliyle doğru şekilde gösterilebiliyor.

Z6III Temel özellikleri:

Kısmen çok katmanlı 24,5 MP tam çerçeveli sensör: Çarpıcı sensör tarama hızları, üstün dinamik aralık ve renk doğruluğu ile temiz ve ayrıntılı görüntüler sağlamak için tam piksel değerini destekler. Native ISO aralığı 100 ila 64000 arasındadır (50-204800’ye genişletilebilir).

Fotoğraf makinesi içinde 6K RAW video: Dahili 6K/60 P (RAW) ve 5,4K/60 P (YUV) kayıt özelliği. Fotoğraf makinesi içi 6K’den yüksek hızda örneklenmiş 4K UHD/60 p video oluşturabilir ve 240 p’de (10 kat ağır çekim özelliği) çekim yapılabilir.

Profesyonel kalitede ses: Kameranın harici mikrofon girişi, profesyonel kalitede ses için line-in giriş olarak kullanılabilir.

Ultra geniş renk gamına sahip parlak EVF: 60 fps yenileme hızlarıyla 4000 nit 5670 k noktalı EVF, sürekli olarak akıcı ve yüksek çözünürlüklü görüntüler sergiler. Geniş (DCI-P3) renk gamı, renk bantlaması olmadan gerçekçi renkler görüntüler.

AF/AE ve Kayıt Öncesi Çekim ile 120 fps’ye kadar: 120 fps (10 MP DX biçimli JPEG’ler) veya 60 fps (24 MP tam çerçeveli JPEG’ler). Z6III, deklanşöre basılmadan önce gerçekleşse bile belirleyici anı yakalar.

Amiral gemisi AF özellikleri: Olağanüstü hızlı AF hesaplamaları, asla peşini bırakmayan; sürekli olarak güvenilir odak takibi sağlar. Konu algılama ve AF özellikleri, video ve fotoğraf için –10 EV’ye kadar inerek çalışır.

Güçlü Titreşim Azaltma ve netleme noktası sabitleme özellikleri: Doğrudan fotoğraf makinesinin gövdesine yerleştirilmiş 8,0 stoplu3 ve 5 eksenli görüntü sabitleme ve video için E-VR özelliği. Netleme Noktası VR, etkin netleme noktasının etrafındaki alanı sabitler.

Yüksek çözünürlüklü çok açılı ekran: Sahnenin her açıdan net ve son derece ayrıntılı bir görünümünü sağlamak için tamamen dönebilir 2100 k noktalı dokunmatik ekran.

Küçük, hafif, sağlam: Yalnızca 750 g (yaklaşık) ağırlığındadır, hava koşullarına karşı üstün sızdırmazlık ve  –10 C/14 F’ye kadar soğuğa dayanıklılık sunar.

Çift kart yuvası: Bir yuva CFexpress Tip B kartlarını veya XQD kartlarını;  diğer yuva da UHS-II SD kartlarını destekler.

İsteğe bağlı dikey pil tutucu: Nikon’un yeni Çok Yönlü Pil Paketi MB-N14, dikey çekim için bir tutma yeri olarak veya telefoto objektifleri dengelemenin yanı sıra tüm gün süren uzun süreli çekimler için kullanılabilir.

 

Nikon Imaging Cloud temel özellikleri

  • Doğrudan fotoğraf makinesinden buluta görüntü aktarımı
  • Tek seferlik kurulum
  • 30 gün boyunca sınırsız görüntü depolama
  • Doğrudan fotoğraf makinesine özel görüntü tarifleri
  • Her zaman kolay donanım yazılımı güncellemeleri

 


Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.nikon.com.tr 

Facebook:

Instagram: