Sosyal Medya

Genel

Nothing akıllı telefonları Android 15 Beta programına dahil oldu

Nothing akıllı telefonları Android 15 Beta programına dahil oldu

Evofone güvencesiyle Türkiye’de faaliyet gösteren Nothing, kullanıcılarına Android’in en yeni işletim sistemini sunuyor. Şirket, Android 15 Beta programı kapsamında akıllı telefonlarının yeni sürüme daha erken erişmesini sağlıyor.

Londra merkezli şirket, Google ile yaptığı anlaşma doğrultusunda Nothing Phone 2 ve Nothing Phone 2a modellerini Android 15 Beta programına dahil etti. Bu sayede kullanıcılar, Android 15 ile gelen yeni özellikleri erkenden deneyimleyebiliyor. Ayrıca, akıllı telefonların yeni sürüm ile uyumlu çalışması için gerekli optimizasyonlar analiz ediliyor.

Nothing Phone 2 ve Nothing Phone 2a, Android 15 Beta programı kapsamında Glyph SDK arayüzünü, özel duvar kağıtlarını, Nothing boot animasyonlarını destekliyor. Android 15 Beta programı ile ilgili tüm ayrıntılara buradan ulaşılabiliyor.

Üst Düzey Güvenlik Önlemleri

Android 15, akıllı telefonların güvenliği konusunda bir dizi yeni önlem getiriyor. “Özel Alan” özelliğiyle kullanıcılar, bankacılık ve mesajlaşma uygulamalarını PIN kodu ile koruyabilecek. Bu sayede, kişisel verilerin kötü amaçlı kullanımı engellenebilecek. Ayrıca, akıllı telefonlar bağlandıkları ağlar konusunda da kullanıcıları bilgilendirecek. Güvenli olmayan ağlar analiz edilerek potansiyel veri sızıntılarının önüne geçilecek.

Performans geliştirmeleri

Android 15, akıllı telefonlarda yer alan uygulamaların art arda bildirim göndermesinin önüne geçecek kullanıcın dostu özellikleri de beraberinde getiriyor. Daha kısık ses tonunda ve azalan bildirimler, kullanıcıların dikkat dağınıklığını ortadan kaldıracak. Bluetooth için de özel olarak geliştirilen yeni menü, Android 15 ile akıllı telefonlarda yer alacak.

Pil sağlığı

Android 15 ile akıllı telefonların pili için de önemli iyileştirmeler bulunuyor. Yeni işletim sistemi, kullanıma bağlı olarak akıllı telefonların pil sağlığını detaylı bir şekilde gösterecek.

Nothing, kullanıcılarının her zaman daha iyi bir akıllı telefon deneyimi elde etmesini amaçlıyor. Android 15 Beta programı ile şirket, Nothing Phone sahiplerinin gelecekte daha stabil bir cihaz kullanmasını planlıyor.

Nothing ürünleri hakkında daha fazla bilgi için Evofone.com adresini ziyaret edebilirsiniz.